Skip to main content

Vintur til Duorodalen

Ved elvemunningen til elven Douro ligger Portugals neste største by, Porto. Byen har ekte portugisisk sjarm og sjel med smale gater, trange smug og sjarmerende hus, og den fargerike gamlebyen står på UNESCO’s Verdensarvliste. Dourodalen er Portugals vinoase og her finnes Portugals vakreste vinlandskap med vinmarker i frodige terrasser oppover dalsidene. Det frodige og vakre landskapet brytes av pittoreske landsbyer med lange tradisjoner.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • Dette programmet er et eksempel. Vi tilpasser programmet etter gruppens ønsker og mulige løsninger, hva gjelder innhold, antallet dager, samt ønsker for transport, overnatting og måltider.

 • 1. dag: Oslo – Lisboa – Porto

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen til avtalt tid for flyreise via Lisboa til Porto. Ved ankomst blir vi møtt av vår guide som følger oss til hotellet og forteller litt om omgivelsene underveis. Middag på hotellet om kvelden.

 • 2. dag: Porto – Dourodalen

  Frokost på hotellet og utsjekk. Dagen starter med sightseeing i Porto og vi får blant annet se São Bento, togstasjon med sine godt bevarte fliser og smake den velkjente portvinen ved Sandeman Wine Cellars. Vi spiser lunsj før vi sammen med vår guide setter kursen mot Dourodalen med stopp underveis blant ved Mesão Frio der vi får en storslagen utsikt over vinmarkene der druene til den verdenskjente portvinen dyrkes. Ved ankomst Regua Douro sjekker vi inn på vårt hotell og på ettermiddagen besøker vi gården Quinta da Pacheca for vinsmaking og siden tradisjonell middag.

 • 3. dag: Dourodalen

  Frokost på hotellet. Vi kjører i dag til Pinhão, der vi får et times cruise på en av de vakreste delene av elven Douro. Vingårder og vinmarker ligger i terrasser oppover dalsidene – et landskap som står på UNESCO’s verdensarvliste. Etter lunsj besøker vi en vingård for omvisning og vinsmaking. Vi spiser middag på en lokal restaurant.

 • 4. dag: Dourodalen – Coimbra – Lisboa

  Frokost på hotellet og utsjekk. Vi setter kursen mot Coimbra, som var hovedstad i Portugal fra slutten på 1200-tallet til starten på 1300-tallet, her spiser vi dagens lunsj. Vi fortsetter til Óbidos, som en gang var en festningsby og beskyttet av en bymur med små runde tårn og store bastioner. Byen er kjent for sin unike og søte kirsebærlikør «Ginja» eller «Ginjinha» som vi selvfølgelig får smake på. Vi fortsetter til Lisboa for innsjekk på vårt hotell. Middag og fadoshow på en typisk fado-restaurant.

 • 5. dag: Lisboa og utflukt til Sintra og Colares

  Frokost på hotellet. Vi får en sightseeing i Lisboa før vi drar på utflukt til Sintra og Colares. I Colares blir det vingårdsbesøk med lunsj, omvisning og vinsmaking. Retur til hotellet, og felles middag på hotellet.

 • 6. dag: Lisboa – Oslo

  Vi får transport til flyplassen for flyreise hjem til Norge. Individuell hjemtransport fra flyplassen

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80