Skip to main content

Vintur til Duorodalen

Ved elvemunningen til elven Douro ligger Portugals neste største by, Porto. Byen har ekte portugisisk sjarm og sjel med smale gater, trange smug og sjarmerende hus, og den fargerike gamlebyen står på UNESCO’s Verdensarvliste. Dourodalen er Portugals vinoase og her finnes Portugals vakreste vinlandskap med vinmarker i frodige terrasser oppover dalsidene. Det frodige og vakre landskapet brytes av pittoreske landsbyer med lange tradisjoner.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • Dette programmet er et eksempel. Vi tilpasser programmet etter gruppens ønsker og mulige løsninger, hva gjelder innhold, antallet dager, samt ønsker for transport, overnatting og måltider.

 • 1. dag: Oslo – Lisboa – Porto

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen til avtalt tid for flyreise via Lisboa til Porto. Ved ankomst blir vi møtt av vår guide som følger oss til hotellet og forteller litt om omgivelsene underveis. Middag på hotellet om kvelden.

 • 2. dag: Porto – Dourodalen

  Frokost på hotellet og utsjekk. Dagen starter med sightseeing i Porto og vi får blant annet se São Bento, togstasjon med sine godt bevarte fliser og smake den velkjente portvinen ved Sandeman Wine Cellars. Vi spiser lunsj før vi sammen med vår guide setter kursen mot Dourodalen med stopp underveis blant ved Mesão Frio der vi får en storslagen utsikt over vinmarkene der druene til den verdenskjente portvinen dyrkes. Ved ankomst Regua Douro sjekker vi inn på vårt hotell og på ettermiddagen besøker vi gården Quinta da Pacheca for vinsmaking og siden tradisjonell middag.

 • 3. dag: Dourodalen

  Frokost på hotellet. Vi kjører i dag til Pinhão, der vi får et times cruise på en av de vakreste delene av elven Douro. Vingårder og vinmarker ligger i terrasser oppover dalsidene – et landskap som står på UNESCO’s verdensarvliste. Etter lunsj besøker vi en vingård for omvisning og vinsmaking. Vi spiser middag på en lokal restaurant.

 • 4. dag: Dourodalen – Coimbra – Lisboa

  Frokost på hotellet og utsjekk. Vi setter kursen mot Coimbra, som var hovedstad i Portugal fra slutten på 1200-tallet til starten på 1300-tallet, her spiser vi dagens lunsj. Vi fortsetter til Óbidos, som en gang var en festningsby og beskyttet av en bymur med små runde tårn og store bastioner. Byen er kjent for sin unike og søte kirsebærlikør «Ginja» eller «Ginjinha» som vi selvfølgelig får smake på. Vi fortsetter til Lisboa for innsjekk på vårt hotell. Middag og fadoshow på en typisk fado-restaurant.

 • 5. dag: Lisboa og utflukt til Sintra og Colares

  Frokost på hotellet. Vi får en sightseeing i Lisboa før vi drar på utflukt til Sintra og Colares. I Colares blir det vingårdsbesøk med lunsj, omvisning og vinsmaking. Retur til hotellet, og felles middag på hotellet.

 • 6. dag: Lisboa – Oslo

  Vi får transport til flyplassen for flyreise hjem til Norge. Individuell hjemtransport fra flyplassen

Reisekalender
9/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
10/10Vandring og vin i ToscanaFra kr. 15 990,-
10/10Vandretur AlgarveFra kr. 14 990,-
11/10Magiske JordanFra kr. 23 990,-
11/10Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 14 990,-
16/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
18/10Vandretur ProvenceFra kr. 17 990,-
18/10Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 11 990,-
20/10Melia Costa del Sol - 3 uker - SandefjordFra kr. 19 990,-
20/10Melia Costa del Sol - 3 uker - fra TrondheimFra kr. 20 690,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80