Skip to main content

Firmatur Munchen

Copyright: Jens WegenerCopyright: Jens Wegener
Copyright: Felix LöschnerCopyright: Felix Löschner

München er en by som har mye å tilby for en firmatur. Byen er mest kjent for sin årlige Oktoberfest, men er også Tysklands uoffisielle sørlige hovedstad. Her finner man et rikt utvalg av utesteder, alt fra restauranter i middelhavsstil til populære tyske ølhaller. München byr også på tallrike opplevelser og gode shoppingmuligheter. Her finner man BMW-fabrikken og BMW-muséet, og her kan man oppleve fotball på høyt nivå.  Prøvesmaking av godt, tysk øl kan også tilrettelegges. Til München går det direktefly fra flere byer i Norge.

Aktiviteter:

Besøk hos BMW
Et høydepunkt for mange vil være å besøke BMW for å ta en titt bak kulissene til en av de største bilprodusentene i verden. Her er det mange tematurer å velge i - utforsk «BMW Welt» fra alle kanter, se selve bilproduksjonen, eller opplev over 100 år med bedriftshistorie med unike utstillinger og virkelig legendariske biler på BMW Museum. 

Sykkeltur i München
En god måte å oppleve München på, er å benytte sykkel. München er en populær by for å sykle rundt i, og det finnes mange flotte sykkelruter over hele byen. Utforsk gjerne friluftsmarkedet Viktualienmarkt, indre by med berømte Marienplatz og den fantastiske "English Garden" – som er en bypark med store grøntområder og en rekke ølhager. 

Hot Rod Munich City Tour
Nyt München på en morsom måte – i full fart 15 cm over asfalten i miniatyr «hot rods» (street-legal go karts). Dette er ren kjøreglede med opplevelser i sentrum, i Olympiaparken og ved slottet Nymphenburg! På denne turen kan du oppleve severdighetene på en ekstraordinær måte. 

Bryggeribesøk
Hva passer bedre for en tur til München enn et bryggeribesøk? Øl er en viktig del av bayersk tradisjon og har ikke mistet noe av sin betydning gjennom århundrene. Vi kan ordne med besøk på et tradisjons rikt bayersk bryggeri, grunnlagt i 1397, som er et av de eldste gjenværende bryggeriene i Tyskland. Foruten å lære mer om å brygge øl og bryggeriets historie – vil dere selvfølgelig få smake på noen av deres ølsorter.
 

Vi nevner også:

- Fotballkamp
- Kokkekurs – lær å lag tyske spesialiteter
- Sightseeing til fots i Gamlebyen
- Tur til Oktoberfest – husk den må bestilles veldig tidlig!

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk
Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80