Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo Lufthavn - Frankfurt - Rüdesheim

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen, vi flyr direkte til Frankfurt. Ved ankomst Frankfurt venter en times busstur til Rüdesheim. Her sjekker vi innpå det velkjente Hotel Lindenwirt, som ligger i den kjente gågaten Drosselgasse, kun en kort rusletur fra julemarkedet. 3-retters middag inkludert på hotellet om kvelden. Etterpå kan man nyte levende ompa-ompa musikk i uterestauranten, og kanskje også smake på den berømte Rüdesheimer-kaffen? Den lages av kaffe og den lokalt produserte Asbach Uralt brandy, tilsettes pisket krem og serveres deretter i tradisjonsrike Rüdesheim kaffekopper. Et slikt kaffesett er dessuten en veldig god julegave-idé! En hyggelig kveld venter.

  Oslo Lufthavn - Frankfurt - Rüdesheim
 • 2. - 3. dag: I Rüdesheim. Dagene fri til å gå på julemarkedet.

  Etter frokost har du hele dagen til å gå på julemarkedet og til å gjøre annen julehandel i byens butikker. I Rüdesheim venter det ellers et rikt utvalg av både lokale og globale matretter. I gågaten Drosselgasse kan du prøvesmake finske julespesialiteter, eller hva med en smak av Østen i et ekte mongolsk telt?
  Man finner også Europas største julekrybbe på torget i Rüdesheim. Vår reiseleder tar med de som ønsker det på en vinsmaking, samt et besøk i Siegfreds Mechanische Musikkabinett Museum, som virkelig er en morsom opplevelse. (Ikke inkludert, betales på stedet.) 3-retters middag på hotellet er inkludert hver kveld.

  I Rüdesheim. Dagene fri til å gå på julemarkedet.
 • 4. dag: Rüdesheim - Frankfurt - Oslo Lufthavn

  Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen i Frankfurt. Fly tilbake til Oslo Lufthavn.

  Rüdesheim - Frankfurt - Oslo Lufthavn