Yoga-turer

På våre yoga-turer vil du få muligheten til egenpleie for kropp, sinn og sjel, kombinert med hyggelig fellesskap og flotte reisemål. På turene vil yogatimer være inkludert og ledes av erfarne kusrhodlere og instruktører. Ofte vil du kunne kombinere med fine utflukter og ikke minst avslappende ferie i flotte omgivelser. Bli med på våre yogaopplevelser!

Yogatur til Slovenia

Bli med på yogatur til Portoroz på den slovenske riviera. Byen er en typisk badeby og resort på den korte men fine slovenske kysten. Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel, og passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 12 795,-

Yogatur til Kroatia

Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia , med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til den vakre Pelješac -halvøya i Kroatia og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Yogatimene er inkludert i turprisen! Yogaundervisningen ledes av ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 8 350,-

Yogatur til Spania

Velkommen til en tur som kombinerer yoga, strandliv og avslapning i solrike Andalucia i Spania. Opplev ny inspirasjon og egenpleie for kropp og sjel. Hotell Playa Granada Club Resort ligger på Costa Tropical like øst for Malaga , og har egen spa-avdeling og eget yogaområde. Denne turen passer for absolutt alle, uansett forkunnskap, ....Les mer »

Yogatur til Kypros

Velkommen til en yogatur til vakre Kypros , med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til Pafos og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta Mensendieck- og yogatrening hver dag. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer ....Les mer »

Yogatur til Marokko

Velkommen til en unik yogatur til Marokko med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Sol House Taghazout Bay som ligger 3 minutters gange fra stranda, har egen treningssenter, yogarom, og hammam spa. Denne turen passer for alle! Yogatimene er inkludert i turprisen! Du kan ....Les mer »
Powered by Travelize