Yoga-turer

På våre yoga-turer vil du få muligheten til egenpleie for kropp, sinn og sjel, kombinert med hyggelig fellesskap og flotte reisemål. På turene vil yogatimer være inkludert og ledes av erfarne kusrhodlere og instruktører. Ofte vil du kunne kombinere med fine utflukter og ikke minst avslappende ferie i flotte omgivelser. Bli med på våre yogaopplevelser!

Yogatur til Kroatia

Fellesyoga inkludert i prisen Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til vakre Pelješac-halvøya i Kroatia og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga ....Les mer »5 dagerPris fra kr. 7 490,-

Yogatur til Madeira

Velkommen til en unik ukestur til vakre Madeira - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Den portugisiske Atlanterhavsperlen har mildt klima, frodig landskap og majestetiske fjell. På denne turen bor vi bra på 5* hotell i hovedstaden Funchal, og det blir en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping ....Les mer »
Powered by Travelize