Yoga-turer

På våre yoga-turer vil du få muligheten til egenpleie for kropp, sinn og sjel, kombinert med hyggelig fellesskap og flotte reisemål. På turene vil yogatimer være inkludert og ledes av erfarne kusrhodlere og instruktører. Ofte vil du kunne kombinere med fine utflukter og ikke minst avslappende ferie i flotte omgivelser. Bli med på våre yogaopplevelser!

Yogatur til Spania

Velkommen til en unik yogatur til vakre Andalusia i Spania med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Altequera som ligger midt i vakre turområder, har egen spaavdeling og flotte golfmuligheter. Denne turen passer for absolutt alle, uansett forkunnskap, form eller ....Les mer »

Yogatur til Marokko

Velkommen til en unik yogatur til Marokko med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Sol House Taghazout Bay som ligger 3 minutters gange fra stranda, har egen treningssenter, yogarom, og hammam spa. Denne turen passer for alle! Yogatimene er inkludert i turprisen! Du kan ....Les mer »

Yogatur til Kroatia

Fellesyoga inkludert i prisen Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia , med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til vakre Pelješac-halvøya og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 8 590,-
Powered by Travelize