Skip to main content

Vintur til Tyskland

 Det har gått en bølge av interesse for Riesling over Norge de siste årene, og det har bidratt til økt interesse for tyske viner generelt. Tyske viner kommer i hovedsak fra de frodige områdene rundt elvene Rhinen og Mosel. De tyske vinene deles inn i 4 klassifikasjoner; Tafelwein, Landwein, Qualitätswein og Prädikatswein. Det finnes totalt 13 områder i Tyskland som produserer Qualitätswein, og alle områdene som besøkes på denne turen hører inn under disse. Vi bor i Koblenz, som er en by som er svært rik på historie!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • Dette programmet er et eksempel. Vi tilpasser programmet etter gruppens ønsker og mulige løsninger, hva gjelder innhold, antallet dager, samt ønsker for transport, overnatting og måltider.

 • 1. dag: Oslo – Frankfurt – Koblenz

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen for flyreise til Frankfurt. Vi får en guidet rundtur i Frankfurt før vi fortsetter videre til Koblenz for innsjekk på vårt hotell overnatting og middagsservering.

 • 2. dag: Koblenz og vingårdsutflukt

  Vi starter dagen med en guidet rundtur i Koblenz, som har en både brokete og dramatisk historie. Rundturen avsluttes med lunsj på en lokal restaurant. Et besøk i vinkjelleren Schwaab står nå for tur. Vi får høre historien til familiebedriften med vinmarker langs Mosel, og en omvisning hører med før vi smaker på flere av husets viner. Middag på hotellet om kvelden

 • 3. dag: Koblenz og vingårdsutflukt

  Dagens utflukt går også langs Mosel, og vi kjører gjennom noe av det vakreste landskapet som finnes i Tyskland. Det blir også denne dagen besøk på en familiedrevet vingård, med omvisning og vinsmaking. Middag på hotellet om kvelden.

 • 4. dag: Utflukt til Ahr

  Vi besøker vinregionen Ahr, som lager de mest kjente av Tyskland’s rødviner. Området ligger ca. 60 km. fra Koblenz, og et besøk her er et «must» for vinelskere. Her produseres vindruen Pinot Noir, og i dette området finnes noen av de beste vinkooperativene i Tyskland. Vi besøker ett av disse og får smake på de gode vinene. Det blir retur til hotellet og felles middag der om kvelden.

 • 5. dag: Utflukt til Mittelrhein

  Sør for Koblenz ligger vinregionen Mittelrhein og vi avlegger et besøk her. Det blir en båttur på Rhinen før retur til Koblenz. Middag på hotellet om kvelden.

 • 6. dag: Koblenz – Frankfurt – Oslo

  Transport til flyplassen i Frankfurt for flyreise tilbake til Norge.

Reisekalender
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80