Skip to main content

Firmatur Tromsø

Midnattssol, Nordlys, byliv og natur. Den arktiske hovedstaden og Nordens Paris! Tromsø er en livlig og vakker by med arktisk historie og levende kulturliv, omgitt av majestetiske fjell og vakre fjorder.  Fra slutten av august til april kan du oppleve nordlyset og fra midten av mai til slutten av juli er det midnattssol. Naturfenomenene er også integrert i kulturen i Tromsø og lyset er en del av opplevelsen i Ishavskatedralen. Byens beste utsikt får du ved å ta gondolen Fjellheisen opp til Storsteinen.

Aktiviteter:

Stories and tastes of the Arctic
En spennende vandring gjennom Ishavsbyen hvor dere lærer om historien og kystkulturen i Tromsø gjennom å bruke alle sansene. Dere får smake på lokale delikatesser fra den arktiske torsken inkludert verdens beste kaviar (rogn), tørrfisk, tran, samt den verdensbrømte "Tromsøtoddyen". Vandringen går gjennom sentrum av Tromsø, til Bangsundbryggen som er den siste eksisterende bryggerekken som ligger sjøvendt. Disse bygningene har tidligere tjent som lager for tømmer, fisk og skinn fra Ishavsfangst. Et av disse husene har kommet tilbake til sitt rette element og huser nå opplevelsessenteret Full Steam, hvor dere kan se, høre, røre og smake historien. Turen varer i ca. 2,5 time og kan gjerne utvides med lunsj ved Full Steam.

Fisketur
Her blir dere med lokale fiskere på en uforglemmelig fisketur der dere får oppleve et ekte arktisk eventyr. Dere tas med til de beste fiskestedene, der forfedrene deres har fisket i århundrer. De lokale "piratene" forteller gamle fiskehistorier og om tradisjoner som har gått i arv gjennom generasjoner. Dere vil garantert få fisk! Ta med varme klær, lue, votter og varme sko. Turen varer i 3,5 time, og det serveres varm drikke, kjeks, frukt og fiskesuppe om bord. Det forutsettes min. 15 deltagere.

Guidet tur på el-sykler
Dette er 3-timers bysightseeing på el-sykler i Tromsø by. En lokalguide tar dere med rundt i byen og viser dere det som er verdt å se. På el-sykkel kan du rekke over mye mer enn på en byvandring!

Skarvens Kulinariske Teater
Et matkurs, som kan kombineres med vinkurs eller ølkurs for en komplett opplevelse! Verten/Gjestene velger hovedråvarer (hovedrett) på forhånd, og ut fra dette skreddersys et opplegg med forslag til forrett og dessert som passer til. «Teaterchef» har gjort forberedelsene, og alle råvarer og nødvendig utstyr er på plass. Menyen er gjerne basert på det Arktiske Kjøkken og måltidet nytes i fellesskap etter et matkurs som varer i ca. 1,5 time. En hyggelig og lærerik aktivitet hvor lagånden styrkes!

Vi nevner også:

- Fjordcruise
- Nordlysjakt
- Snøscootertur
- Hundesledetur

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restaurant og service

Hoteller:
Normalt benytter vi 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser. Eksempler i Tromsø:

Restaurant Du Verden
Restaurant Du Verden, som ligger rett overfor Scandic Grand Tromsø og har store glassflater med den samme flotte utsikten som på hotellet. Restauranten bygger på en drøm om å skape et sted som er uformelt i formen og elegant i stilen, der alle skal føle seg velkomne og kunne nyte et godt måltid. 

Vertshuset Skarven
Består av flere avdelinger, bl.a.  Biffhuset og Arctandria Sjømatrestaurant.  Restauranten ligger bare 400 meter å gå fra Scandic Grand Tromsø

Fun Dining på Clarion Hotel The Edge
Dette er en 3-retters selskapmeny som blir servert "sharing style". Hovedretten kommer på egen tallerken, og dere bestemmer selv om dere vil ha kjøtt eller fisk. Dette er en morsom og uformell måte å spise sammen på, og det er ikke fine dining, men altså fun dining!

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80