Skip to main content

Thailand for folkehøgskoler

Hva med en tur til smilets land? Da kan området ved Jomtien Beach være et bra sted å ha en basecamp – eventuelt i kombinasjon med besøk i Bangkok og den tidligere hovedstaden Ayutthaya, fra den gang landet var kongeriket Siam, og Ayutthaya var en ufattelig rik by. Jomtien Beach byr på en 6 km lang sandstrand, og dette er et mye roligere sted enn sin hektiske nabo Pattaya nord for Jomtien. Området har mange attraksjoner – her kan man besøke den nye Sjømannskirken i Pattaya, shoppe i store varehus i Pattaya, dra på båttur, arrangere vannsport-aktiviteter, arrangere utflukt til en vannpark med store rutsjebaner, besøke et hospital for elefanter, arrangere grillparty på en herlig sandstrand og mye mer. Men det beste med å bo på Jomtien Beach er uten tvil gleden av noen rolige dager på stranden, der man nyter nyte billig sjømatsnacks, frukt og god drikke, kjøpt av lokale, vandrende leverandører.  Over hele Thailand er mattilbudet en storslått nytelse. Her kan smaksløkene virkelig få kose seg, - og det behøver slettes ikke bli en eksplosiv opplevelse…

Et besøk i Bangkok er en eksplosjon for sansene! Denne herlige storbyen er en kombinasjon av kaos og utrolige opplevelser, og det er lett å ta seg rundt i byen med deres velfungerende skytrain-system. Og er man først i Bangkok så hører et besøk på fantastiske Grand Palace med. Dette rikt utsmykkede kongelige palasset ble bygd i 1782 - og er i dag et museum som er åpent for publikum. Deretter foreslår vi en båttur med longtail-båter på en av elvene i Bangkok – da passeres både berømte templer og man får se områdene helt nede ved elvebredden - hvor mange av de fattige i Bangkok bor. Underveis får man også mate store fisker med loff. Dette er et yrende liv og en veldig morsom opplevelse. Om ønskelig kan man gjerne kombinere opphold i Thailand med en tur i Kambodsja.

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deres gruppe.

Kontakt oss her for en god start på planleggingen!

Se her for flere turer for folkehøgskolen!

Hurtigsøk
Reisekalender
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80