Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper.

Bli med til Italias største innsjø og naturskjønne Tyrol! Ved Gardasjøen bor vi ved billedskjønne Sirmione, som ligger på en smal halvøy i den sørlige delen av innsjøen. Byen har en imponerende middelalderborg og vakre historiske bygninger. Området rundt Gardasjøen er omringet av fjell, vingårder, sitrus- og oliventrær. Vi nyter avslappende dager. Den ene dagen drar vi med buss til sjarmerende Malcesine og tar båt tilbake til Sirmione, og en av de andre dagene får vi overvære en av verdens mest kjente og populære operaer, Tosca av Puccini, i Veronas berømte amfiteater. Deretter tar vi turen over de praktfulle Dolomittene og ankommer Seefeld i Tyrol. Her bor vi meget godt og kan oppleve mye av den fantastiske naturen og miljøet som Alpene har å by på.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag         Gardermoen – Milano – Colombare/Sirmione
Fly til Milano. Transfer til Hotel du Parc (4*) som ligger 500 meter fra Colombare sentrum og 3 km fra Sirmiones historiske sentrum. I Colombare finnes en rekke butikker og restauranter, og hotellet ligger 650 meter fra stranden. Alle rommene har utsikt mot hagen, og hotellet har utendørsbasseng, bar og restaurant. Felles middag.

2. dag          Gardasjøen/Sirmione
Dagen fri til å nyte ferien! Noen ønsker kanskje å kose seg ved hotellets svømmebasseng eller å gå til stranda for å ta et deilig sjøbad. Andre ønsker kanskje å ta turen inn til vakre Sirmione. Byen er mest kjent for sin middelalderborg, og det er koselig å rusle rundt i brosteinsgatene. Det er et «must» å kjøpe seg en italiensk iskrem for her er mulighetene mange. Felles middag.  

3. dag         Malcesine
Vi tar bussen til Malcesine – også en av Gardasjøens mest sjarmerende byer. Byen ligger på nordøstsiden av innsjøen, og har også en vakker middelalderborg og trange brosteinsgater. Her kan du sammen med reiseleder, ta kabelbanen opp til Monte Baldo for å få en spektakulær utsikt. Lunsj på egenhånd før vi tar lokalbåt tilbake til Sirmione og buss videre til hotellet. Felles middag.

4. dag         Gardasjøen – operautflukt til Verona
Formiddagen fri for egne opplevelser/avkobling. Lunsj før avreise til Verona og byens gamle romerske amfiteater. Tid på egen hånd i Verona før Puccinis populære opera, Tosca, tar oss inn i en verden med politisk uro, tortur og ubarmhjertig maktspill. Nummererte operabilletter. Sen retur til hotellet.

5. dag          Gardasjøen/Sirmione
Frokost og middag på hotellet. Igjen en rolig dag for å nyte ferien med soling, bading og avkobling.

6. dag          Gardasjøen – Seefeld i Østerrike
I dag venter en praktfull tur via Val di Fiemme (VM på ski 2003/2013) og gjennom fjellkjeden Dolomittene. Veiens høyeste punkt, Passo Sella, ligger hele 2.240 m.o.h. I Seefeld venter et 3 døgns opphold på flotte Hotel Residenz Hochland (4*), som har en svært fin beliggenhet og et flott badeanlegg. 4-retters middag.

7.-8. dag      I Seefeld
Seefeld er en nydelig liten tyrolerlandsby. Noen reiser vel også til fjells en av dagene - først med "trikk» opp til 1.800 m.o.h. - og deretter til fots i den flotte naturen. (Eventuelt videre med svevebane enda høyere). Som arrangør av to OL og ett VM på ski, er vel Seefeld ellers godt kjent for de fleste. 4-retters middag.

9. dag         Seefeld – München – Gardermoen
I dag må vi forlate Seefeld, og gjennom flott natur kjører vi via Garmisch-Partenkirchen til flyplassen i München. Fly til Oslo Lufthavn.

Powered by Travelize