Skip to main content

Gardasjøen & Tyrol

Bli med til Italias største innsjø og naturskjønne Tyrol! Ved Gardasjøen bor vi nær billedskjønne Sirmione, som ligger på en smal halvøy i den sørlige delen av Gardasjøen. Området rundt byr på fjell, vingårder, sitrus- og oliventrær. Vi nyter avslappende dager, og drar den ene dagen til sjarmerende Malcesine med buss og båt. Mot tillegg kan du også bli med til romantiske Verona for å overvære en flott operaforestilling i byens berømte amfiteater. I år er det den kjente operaforestillingen «Carmen» som står på programmet. Deretter tar vi turen over de praktfulle Dolomittene, og ankommer Seefeld i Tyrol. Her bor vi bra, og kan oppleve mye av den fantastiske naturen og miljøet som Alpene har å by på.

Hurtigsøk

Video

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Milano – Gardasjøen

  Fly fra Oslo Lufthavn - med kort flybytte i Frankfurt - til Milano. Transfer til Hotel du Parc (4*) som ligger 500 meter fra Colombare og 3 km fra Sirmiones historiske sentrum. I Colombare finnes en rekke butikker og restauranter, og hotellet ligger 650 meter fra stranden. Alle rommene har utsikt mot hagen, og hotellet har utendørsbasseng, bar og restaurant. Felles middag.

 • 2. dag: Ved Gardasjøen – Mot tillegg: operautflukt til Verona

  Frokost. Formiddagen fri for egne opplevelser/avkobling. I dag serveres det lunsj i stedet for middag. Etter lunsj er det for de som ønsker, mulig å delta på utflukt til Verona og byens gamle romerske amfiteater. Mot pristillegg får vi overvære den kjente operaforestillingen «Carmen» med musikk av den franske komponisten Georges Bizet og libretto av Henri Meihac og Ludovic Halévy. Nummererte operabilletter. Før operaforestillingen blir det også tid på egen hånd i den romantiske byen. Middag på egen regning på en av byens mange restauranter. Sen retur til hotellet.

  Ved Gardasjøen – Mot tillegg: operautflukt til Verona
 • 3. dag: Ved Gardasjøen

  Etter frokost er dagen fri til å kose seg ved hotellets svømmebasseng eller å gå til stranda for et deilig sjøbad. Andre tar kanskje turen inn til vakre Sirmione – som er mest kjent for sin middelalderborg. Her er det koselig å rusle rundt i brosteinsgatene, og det er et «must» å kjøpe seg en italiensk iskrem. Felles middag.

  Ved Gardasjøen
 • 4. dag: Ved Gardasjøen – utflukt til Malcesine

  Frokost. Vi tar buss til Malcesine – en av Gardasjøens mest sjarmerende byer. Byen ligger på nordøstsiden av innsjøen, og har også en vakker middelalderborg og trange brosteinsgater. Her kan du sammen med reiseleder ta kabelbanen opp til Monte Baldo for å få en spektakulær utsikt. Lunsj på egen hånd før vi tar lokalbåt tilbake til Sirmione og buss videre til hotellet. Felles middag.

 • 5. dag: Ved Gardasjøen

  Frokost og middag på hotellet. Nok en rolig dag for å nyte ferien med sol, bad og avkobling.

 • 6. dag: Gardasjøen – Seefeld i Østerrike

  Frokost. I dag venter en praktfull busstur via Val di Fiemme (VM på ski 2003/2013) og gjennom fjellkjeden Dolomittene. Veiens høyeste punkt, Passo Sella, ligger hele 2.240 m.o.h. I Seefeld venter et 3 døgns opphold på flotte Hotel Residenz Hochland (4*), som har en svært fin beliggenhet og et flott badeanlegg. 4-retters middag.

  Gardasjøen – Seefeld i Østerrike
 • 7. - 8. dag: I Seefeld

  Frokost. Seefeld er en nydelig liten tyrolerlandsby. Noen reiser vel også til fjells en av dagene - først med "trikk» opp til 1.800 m.o.h. - og deretter til fots i den flotte naturen (eventuelt enda høyere opp med en svevebane).
  Som arrangør av to OL og to VM på ski, er vel Seefeld ellers godt kjent for de fleste. 4-retters middag.

  I Seefeld
 • 9. dag: Seefeld – München – Oslo

  Frokost. Transfer til flyplassen i München, og direktefly til Oslo Lufthavn.

Kart

Reisekalender
30/9Ljubljana - Weekendtur fra KristiansundFra kr. 7 490,-
7/10Oslo - Musikalen CHESS med GDFra kr. 6 450,-
10/10Magiske JordanFra kr. 20 990,-
10/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 15 990,-
11/10Vandring og vin i ToscanaFra kr. 13 990,-
12/10Vandretur Paros - HellasFra kr. 15 990,-
17/10Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
19/10Elvebåtcruise - RhonedalenFra kr. 15 990,-
20/10Vandretur AndaluciaFra kr. 11 990,-
21/10Melia Costa del Sol - 3 uker - fra SandefjordFra kr. 17 490,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80