Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper.

Bli med til Italias største innsjø og naturskjønne Tyrol! Ved Gardasjøen bor vi nær billedskjønne Sirmione, som ligger på en smal halvøy i den sørlige delen av Gardasjøen. Området rundt byr på fjell, vingårder, sitrus- og oliventrær. Vi nyter avslappende dager, og drar den ene dagen til sjarmerende Malcesine med buss og båt. Vi får også overvære en gallaaften med «The Stars of Opera» i Veronas berømte amfiteater. Deretter tar vi turen over de praktfulle Dolomittene, og ankommer Seefeld i Tyrol. Her bor vi bra, og kan oppleve mye av den fantastiske naturen og miljøet som Alpene har å by på.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram juli

1. dag         Oslo – Milano – Gardasjøen
Fly til Milano. Transfer til Hotel du Parc (4*) som ligger 500 meter fra Colombare og 3 km fra Sirmiones historiske sentrum. I Colombare finnes en rekke butikker og restauranter, og hotellet ligger 650 meter fra stranden. Alle rommene har utsikt mot hagen, og hotellet har utendørsbasseng, bar og restaurant. Felles middag.

2. dag          Ved Gardasjøen
Frokost. Dagen fri til å nyte ferien! Noen ønsker kanskje å kose seg ved hotellets svømmebasseng eller å gå til stranda for å ta et deilig sjøbad. Andre tar kanskje turen inn til vakre Sirmione – som er mest kjent for sin middelalderborg. Her er det koselig å rusle rundt i brosteinsgatene, og det er et «must» å kjøpe seg en italiensk iskrem. Felles middag.  

3. dag         Ved Gardasjøen – operautflukt til Verona
Frokost. Formiddagen fri for egne opplevelser/avkobling. Lunsj før avreise til Verona og byens gamle romerske amfiteater. Tid på egen hånd i Verona før vi får overvære spesialforestillingen «The Stars of Opera». Nummererte operabilletter. Dette er en gallaaften, men det kreves ikke gallaantrekk på våre seter. Sen retur til hotellet.

4. dag         Ved Gardasjøen
Frokost og middag på hotellet. Igjen en rolig dag for å nyte ferien med sol, bad og avkobling.

5. dag         Ved Gardasjøen - utflukt til Malcesine
Frokost. Vi tar bussen til Malcesine – også en av Gardasjøens mest sjarmerende byer. Byen ligger på nordøstsiden av innsjøen, og har også en vakker middelalderborg og trange brosteinsgater. Her kan du sammen med reiseleder, ta kabelbanen opp til Monte Baldo for å få en spektakulær utsikt. Lunsj på egen hånd før vi tar lokalbåt tilbake til Sirmione og buss videre til hotellet. Felles middag.

6. dag          Gardasjøen – Seefeld i Østerrike
Frokost. I dag venter en praktfull busstur via Val di Fiemme (VM på ski 2003/2013) og gjennom fjellkjeden Dolomittene. Veiens høyeste punkt, Passo Sella, ligger hele 2.240 m.o.h. I Seefeld venter et 3 døgns opphold på flotte Hotel Residenz Hochland (4*), som har en svært fin beliggenhet og et flott badeanlegg. 4-retters middag.

7.- 8. dag     I Seefeld
Frokost. Seefeld er en nydelig liten tyrolerlandsby. Noen reiser vel også til fjells en av dagene - først med "trikk» opp til 1.800 m.o.h. - og deretter til fots i den flotte naturen. (Eventuelt enda høyere opp med en svevebane.)
Som arrangør av to OL og to VM på ski, er vel Seefeld ellers godt kjent for de fleste. 4-retters middag.

9. dag         Seefeld – München – Oslo
Frokostpakke. I dag må vi forlate Seefeld tidlig, og kjører raskeste vei til flyplassen i München. Direktefly til Oslo Lufthavn.

Dagsprogram august

1. dag              Oslo – München – Seefeld
Direktefly til München. Transfer til Seefeld og Hotel Residenz Hochland (4*). Her bor vi meget bra. Hotellet har en svært fin beliggenhet og et flott badeanlegg. 4-retters middag.

2.- 3. dag        I Seefeld
Frokost. Seefeld er en nydelig liten tyrolerlandsby. Noen reiser vel også til fjells en av dagene - først med "trikk» opp til 1.800 m.o.h. - og deretter til fots i den flotte naturen. (Eventuelt enda høyere opp med svevebane.) Som arrangør av to OL og to VM på ski, er vel Seefeld ellers godt kjent for de fleste. 4-retters middag.

4. dag              Seefeld – Gardasjøen
Frokost. I dag forlater vi Østerrike, og på vei til Gardasjøen kjører vi gjennom den praktfulle fjellkjeden Dolomittene med Val di Fiemme (VM på ski 2003/2013). Veiens høyeste punkt er Passo Sella på 2.240 m.o.h. Ved Gardasjøen skal vi bo på Club Hotel La Vela (4*) i sjarmerende Torbole, nordøst for innsjøen. Hotellet ligger sentralt i Torbole. Det er 500 meter å gå til innsjøen. Hotellet har også utendørsbasseng og bar.

5. dag             Ved Gardasjøen
Frokost. Dagen fri til å nyte ferien! Noen ønsker kanskje å kose seg ved hotellets svømmebasseng eller å gå til stranda for å ta et deilig sjøbad. Andre ønsker kanskje å rusle rundt i Torbole for å gjøre seg bedre kjent. Den historiske landsbyen har hus mot innsjøen og imponerer med sin spesielle skjønnhet. Byen har brosteinsgater, smale smug, torg og en hyggelig liten havn. Felles middag. 

6. dag             Ved Gardasjøen – utflukt til Malcesine
Frokost. Vi tar bussen til Malcesine – også en av Gardasjøens mest sjarmerende byer. Byen har en vakker middelalderborg og trange brosteinsgater. Her kan du sammen med reiseleder, ta kabelbanen opp til Monte Baldo for å få en spektakulær utsikt. Lunsj på egen hånd før vi tar lokalbåt tilbake til Torbole. Felles middag.

7. dag              Ved Gardasjøen – operautflukt til Verona
Frokost. Formiddagen fri for egne opplevelser/avkobling. Lunsj før avreise til Verona og byens gamle romerske amfiteater. Tid på egen hånd i Verona før vi får overvære den kjente operaforestillingen «Aida». Nummererte operabilletter. Sen retur til hotellet.

8. dag              Ved Gardasjøen
Frokost og middag på hotellet. Vi nyter en rolig dag med sol, bad og avkobling.

9. dag         Gardasjøen – Milano – Oslo
Frokost. Transfer til Malpensa flyplass i Milano. Direktefly til Oslo Lufthavn.

Powered by Travelize