Skip to main content

Gardasjøen & Tyrol

Bli med til Italias største innsjø og naturskjønne Tyrol! Ved Gardasjøen bor vi i et rolig område i Padenghe Sul Garda. Området rundt byr på fjell, vingårder, sitrus- og oliventrær. Vi nyter avslappende dager, og drar den ene dagen til sjarmerende Malcesine med buss og båt. Mot tillegg kan du også bli med til romantiske Verona for å overvære en flott operaforestilling i byens berømte amfiteater. I år er det «AIDA» med musikk av den kjente komponisten Guiseppe Verdi, som står på programmet. Deretter tar vi turen over de praktfulle Dolomittene, og ankommer Seefeld i Tyrol. Her bor vi bra, og kan oppleve mye av den fantastiske naturen og miljøet som Alpene har å by på.

Hurtigsøk

Video

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Milano – Gardasjøen

  Direktefly fra Oslo Lufthavn til Milano. Transfer til West Garda Hotel (4*) - som ligger i et rolig område i Padenghe Sul Garda på sørvestsiden av Gardasjøen. Hotellet er omringet av en 40.000 m2 stor hage, og ligger en kort spasertur fra havnen og innsjøen. Hotellet har svømmebasseng, bar og restaurant hvor vi kan nyte et typisk middelhavskjøkken. Felles middag på hotellet.

 • 2. dag: Ved Gardasjøen – Mot tillegg: operautflukt til Verona

  Frokost. Formiddagen fri for egne opplevelser/avkobling. I dag serveres det lunsj i stedet for middag. Mot pristillegg: Utflukt til Verona med opera i byens romerske amfiteater. Vi får overvære den kjente operaforestillingen «AIDA» med musikk av den italienske komponisten Guiseppe Verdi. Nummererte operabilletter. Før operaforestillingen blir det også tid på egen hånd i den romantiske byen, samt tid til middag på egen regning. Sen retur til hotellet.

  Ved Gardasjøen – Mot tillegg: operautflukt til Verona
 • 3. dag: Ved Gardasjøen

  Etter frokost er dagen fri til å kose seg ved hotellets svømmebasseng eller å gå til stranda for et deilig sjøbad. Padenghe Sul Garda har også et lite, historisk sentrum med noen små butikker og kafeer. På høyden ovenfor sentrum, ligger det også et slott omringet av en middelaldermur. Innenfor murene er det en liten landsby med hus og små blomsterhaver. Fra slottets tårn kan vi nyte utsikten over Gardasjøen. Felles middag.

 • 4. dag: Ved Gardasjøen – utflukt til Malcesine og Sirmione

  Frokost. Vi tar buss til Malcesine – en av Gardasjøens mest sjarmerende byer. Byen ligger på nordøstsiden av innsjøen, og har en vakker middelalderborg og trange brosteinsgater. Her kan du sammen med reiseleder ta kabelbanen opp til Monte Baldo for å få en spektakulær utsikt. Kabelbanen gjøres opp av hver enkelt. Lunsj på egen hånd før vi tar speedbåt til billedskjønne Sirmione. Byen ligger på en smal halvøy i den sørlige delen av innsjøen. Sirmione er mest kjent for sin vakre middelalderborg. Her er det koselig å rusle rundt i brosteinsgatene, og det er et "must" å kjøpe seg en italiensk iskrem. Buss tilbake til hotellet. Felles middag.

  Ved Gardasjøen – utflukt til Malcesine og Sirmione
 • 5. dag: Ved Gardasjøen

  Frokost og middag på hotellet. Nok en rolig dag for å nyte ferien med sol, bad og avkobling.

 • 6. dag: Gardasjøen – Seefeld i Østerrike

  Frokost. I dag venter en praktfull busstur via Val di Fiemme (VM på ski 2003/2013) og gjennom fjellkjeden Dolomittene. Veiens høyeste punkt, Passo Sella, ligger hele 2.240 m.o.h. I Seefeld venter et 3 døgns opphold på flotte Hotel Residenz Hochland (4*), som har en svært fin beliggenhet og et flott badeanlegg. 4-retters middag.

  Gardasjøen – Seefeld i Østerrike
 • 7. - 8. dag: I Seefeld

  Frokost. Seefeld er en nydelig liten tyrolerlandsby. Noen reiser vel også til fjells en av dagene - først med "trikk» opp til 1.800 m.o.h. - og deretter til fots i den flotte naturen (eventuelt enda høyere opp med en svevebane).
  Som arrangør av to OL og to VM på ski, er vel Seefeld ellers godt kjent for de fleste. 4-retters middag.

  I Seefeld
 • 9. dag: Seefeld – München – Oslo

  Frokost. Transfer til flyplassen i München, og direktefly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
22.08.2023Oslo LufthavnGardasjøen & Tyrol618 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p.
Enkeltrom:                                  Kr. 3.900,-
Utflukt til Verona med operaforestillingen AIDA (nummererte billetter):   Kr. 1.200,-

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere rundreiser!

Se her for flere turer til Italia!

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80