Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper.

Bli med til Italias største innsjø samt naturskjønne Tyrol! Ved Gardasjøen bor vi nær billedskjønne Sirmione, som ligger på en smal halvøy i den sørlige delen av Gardasjøen. Området rundt Gardasjøen er omringet av fjell, vingårder, sitrus- og oliventrær. Vi nyter avslappende dager. Den ene dagen drar vi med buss til sjarmerende Malcesine og tar båt tilbake til Sirmione, og en av de andre dagene kan vi nyte den populære operaen «Tosca» av Puccini, i Veronas berømte amfiteater. Deretter tar vi turen med buss over de praktfulle Dolomittene og ankommer Seefeld i Tyrol. Her bor vi meget godt, og kan oppleve mye av den fantastiske naturen og miljøet som Alpene har å by på.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag         Gardermoen – Milano – Colombare/Sirmione ved Gardasjøen
Fly til Milano. Transfer til Hotel du Parc (4*) som ligger 500 meter fra Colombare sentrum og 3 km fra Sirmiones historiske sentrum. I Colombare finnes en rekke butikker og restauranter, og hotellet ligger 650 meter fra stranden. Alle rommene har utsikt mot hagen, og hotellet har utendørsbasseng, bar og restaurant. Felles middag.

2. dag          Ved Gardasjøen
Frokost. Dagen fri til å nyte ferien! Noen ønsker kanskje å kose seg ved hotellets svømmebasseng eller å gå til stranda for å ta et deilig sjøbad. Andre ønsker kanskje å ta turen inn til vakre Sirmione – som er mest kjent for sin middelalderborg. Her er det koselig å rusle rundt i brosteinsgatene. Det er også et «must» å kjøpe seg en italiensk iskrem - og her er mulighetene mange. Felles middag.  

3. dag         Ved Gardasjøen - utflukt til Malcesine
Frokost. Vi tar bussen til Malcesine – også en av Gardasjøens mest sjarmerende byer. Byen ligger på nordøstsiden av innsjøen, og har også en vakker middelalderborg og trange brosteinsgater. Her kan du sammen med reiseleder, ta kabelbanen opp til Monte Baldo for å få en spektakulær utsikt. Lunsj på egen hånd før vi tar lokalbåt tilbake til Sirmione og buss videre til hotellet. Felles middag.

4. dag         Ved Gardasjøen – operautflukt til Verona
Frokost. Formiddagen fri for egne opplevelser/avkobling. Lunsj før avreise til Verona og byens gamle romerske amfiteater. Tid på egen hånd i Verona før Puccinis populære opera, Tosca, tar oss inn i en verden med politisk uro, tortur og ubarmhjertig maktspill. Nummererte operabilletter. Sen retur til hotellet.

5. dag          Ved Gardasjøen
Frokost og middag på hotellet. Igjen en rolig dag for å nyte ferien med soling, bading og avkobling.

6. dag          Gardasjøen – Seefeld i Østerrike
Frokost. I dag venter en praktfull busstur via Val di Fiemme (VM på ski 2003/2013) og gjennom fjellkjeden Dolomittene. Veiens høyeste punkt, Passo Sella, ligger hele 2.240 m.o.h. I Seefeld venter et 3 døgns opphold på flotte Hotel Residenz Hochland (4*), som har en svært fin beliggenhet og et flott badeanlegg. 4-retters middag.

7.- 8. dag     I Seefeld
Frokost. Seefeld er en nydelig liten tyrolerlandsby. Noen reiser vel også til fjells en av dagene - først med "trikk» opp til 1.800 m.o.h. - og deretter til fots i den flotte naturen. (Eventuelt enda høyere opp med en svevebane.)
Som arrangør av to OL og ett VM på ski, er vel Seefeld ellers godt kjent for de fleste. 4-retters middag.

9. dag         Seefeld – München – Gardermoen
Frokost. I dag må vi forlate Seefeld, og gjennom flott natur kjører vi via Garmisch-Partenkirchen til flyplassen i München. Fly til Oslo Lufthavn.

Powered by Travelize