Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper.

Bli først med til den vakre Gardasjøen! Vi skal bo på hotell utenfor Desenzano på sydbredden av innsjøen. Hotellet ligger i et rolig område blant sitrus- og oliventrær som skaper en fortryllende hage blant fjelltoppene rundt. Vi skal nyte avslappende dager. Vi får også med oss båttur på Italias største innsjø for å besøke flere av de sjarmerende byene, og vi skal overvære den kjente operaforestillingen «Barbereren i Sevilla» i Veronas berømte amfiteater. Vi tar turen videre over praktfulle Dolomittene, og ankommer tyrolerlandsbyen Seefeld i Østerrike. Her bor vi svært bra på Hotel Residenz Hochland som har en flott beliggenhet, og vi får oppleve mye av den fantastiske naturen og det miljøet alpene tilbyr.  

Nye avreisedatoer planlegges for 2019 – følg med!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag         Gardermoen – Milano – Desenzano
Fly til Milano. Transfer til Desenzano, som ligger ved den populære Gardasjøen. Innsjekk på Hotel Oliveto (4*), hvor vi bor i 5 døgn. Hotellet har innendørs- og utendørs svømmebasseng, nytt spaanlegg, treningssenter, restaurant som tilbyr lokale retter og viner, samt en amerikansk bar. Felles middag.

2. dag         Ved Gardasjøen – operautflukt til Verona
Fritid for egne opplevelser/avkobling. Området har praktfull natur og innsjøen ligger bare noen minutters gange fra hotellet. Lunsj før avreise til Verona og byens gamle romerske amfiteater. Tid på egenhånd i Verona  før vi får overvære den komiske operaen «Barbereren i Sevilla»  av komponisten Rossini i det berømte amfiteateret. Nummererte operabilletter. Sen retur til hotellet.

3. dag          Ved Gardasjøen
Dagen fri til å nyte ferien. Vi anbefaler en rusletur i gamlebyen. Desenzano er den største byen ved Gardasjøen; med fristende butikker, gode restauranter og barer. Samtidig er småbysjarmen og historiesuset godt bevart med trange gater og smug, en gammel havn, den vakre katedralen Sancta Maria Maddelalena og middelalderborgen Castello di Desenzano. Felles middag.   

4. dag         Heldagstur med båt på Gardasjøen
Vi får om bord i privat båt i Desenzano, og får en rundtur på Gardasjøen med lokalguide. Det er fra sjøsiden vi virkelig kan nyte den flate og grønne kysten i sør og det mer steile klippelandskapet i nord. Vi får også se herskapelige palasser vi ikke når fra landeveien. Stopp i billedskjønne Sirmione, som ligger på en smal halvøy med sin imponerende middelalderborg. Byen bugner av kultur og vakre historiske bygninger. Vi får også med oss fascinerende Punta San Vigilio og Garda med sine trange brosteinsgater og små piazzaer med trivelige kafeer og fristende butikker. Vi avslutter båtturen i Bardolino med sin sjarmerende gamleby. Lunsj på egen regning. Buss tilbake til hotellet. Felles middag.  

5. dag          Ved Gardasjøen
Frokost og middag på hotellet. Igjen en rolig dag for å nyte ferien med soling, bading og avkobling.

6. dag          Desenzano – Seefeld i Østerrike
I dag venter en praktfull tur via Val di Fiemme (VM på ski 2003/2013) og gjennom fjellkjeden Dolomittene. Veiens høyeste punkt, Passo Sella, ligger hele 2.240 m.o.h. I Seefeld venter et 3 døgns opphold på flotte Hotel Residenz Hochland (4*), som har en svært fin beliggenhet og et flott badeanlegg. 4-retters middag.

7.-8. dag      I Seefeld
Seefeld er en nydelig liten tyrolerlandsby. Noen reiser vel også til fjells en av dagene - først med "trikk" 1.800 m.o.h. og deretter til fots i den flotte naturen (eventuelt videre med svevebane enda høyere). Som arrangør av to OL og ett VM på ski, er vel Seefeld ellers godt kjent for de fleste. 4-retters middag.

9. dag         Seefeld – München – Gardermoen
I dag må vi forlate Seefeld, og gjennom flott natur kjører vi via Garmisch-Partenkirchen til flyplassen i München. Fly til Oslo Lufthavn.

Powered by Travelize