Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Nok en gang går ferden til tyrolerlandsbyen Kirchberg og vårt faste 4* hotell. Denne alpelandsbyen ligger midt i området «Kitzbüheler Alpen», og er både et godt utgangspunkt for å nyte den flotte naturen og å kunne dra på ulike utflukter. Inkludert er en tur til olympiabyen Innsbruck og et besøk i Swarovskis` fantastiske krystallverden.  Det blir også busstur til Østerrikes høyeste fjellovergang, - den kjente alpeveien Grossglockner. Veien bringer oss helt opp i 2.504 meters høyde, og herfra får man en strålende utsikt til kneisende alper som er opp til 3.798 meter høye. Bli med til flotte opplevelser i Tyrol.


 

Rabatt
  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
   mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag           Oslo – München – Kirchberg
Fly fra Oslo Lufthavn om morgenen til München. Transport herfra i egen buss til Kirchberg i Tyrol – pauser etter behov underveis. Utpå ettermiddagen ankomst til vårt koselige hotell, Activ Sunny Hotel Sonne (4*), der et syv døgns opphold venter.  Felles 3-retters middag og salatbuffét.

2. – 7. dag      I Tyrol – utflukter og avkobling
Vi spiser frokost og 3-retters middag med salatbuffét på hotellet hver dag. Daglig kan man velge mellom flere hovedretter. Dette er et 4* hotell som tilbyr både innendørs svømmebasseng og varierte SPA-tilbud. Utenfor hotellet finnes en hage med solstoler.

Under vårt seks dagers opphold vil vår reiseleder hver dag tilrettelegge en felles aktivitet – det være seg Quiz, en ekstra utflukt, en tur til nabobyen Kitzbühel eller en vandretur i den vakre naturen rundt Kirchberg. Men samtidig vil det bli også god tid til å slappe av og oppleve trivelige Kirchberg på egen hånd.

Allerede har vi inkludert to heldagsturer med buss.  En dag går ferden til olympiabyen Innsbruck, der vi både besøker den klassiske hoppbakken Berg-Isel og får god tid til å nyte byens sjarmerende sentrum på egen hånd. Her kan man oppleve både vakre kirker og palasser, samt det verdensberømte «gulltaket» på en staselig bygning i Gamlebyen. En handlerunde vil sikkert også friste mange. På veien til eller fra Innsbruck besøker vi Swarovskis fantastiske krystallverden i Wattens. Der venter både flotte opplevelser og ulike utstillinger av krystall. Shopping mulig.

En annen dag går ferden høyt til fjells med buss, nærmere bestemt opp den berømte alpeveien «Grossglockner Hochalpenstrasse». Da får man med seg både turen over fjellovergangen Grossglockner, den vakre kirken i Heiligenblut samt den flotte utsikten fra utsiktspunktet «Franz-Josefs Höhe» på hele 2.504 meters høyde. I løpet av dagen stopper vi både for å kjøpe lunsj, og for å se oss om i en av byene i nærområdet til Grossglockner.

Under oppholdet er det også mot tillegg mulig å bli med på en ekstra utflukt til Ørneredet og Berchtesgaden i Bayern, - for her å få oppleve Hitlers berømte feriested.

8. dag           Kirchberg – München – Oslo
Etter en tidlig frokost evt. frokostpakke tar vi farvel med Tyrol for denne gang, og vi kjører raskeste vei til flyplassen i München. Herfra blir det tidlig på dagen hjemreise tilbake til Oslo Lufthavn, der vi ankommer allerede på formiddagen.
(Avreise 17/8: vanlig frokost – ankomst Gardermoen tidlig på ettermiddagen.)

Kart

Powered by Travelize