Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Nok en gang går ferden til tyrolerlandsbyen Kirchberg og vårt faste 4* hotell. Denne alpelandsbyen ligger midt i området «Kitzbüheler Alpen», og er både et godt utgangspunkt for å nyte den flotte naturen og å kunne dra på ulike utflukter. Inkludert er en tur til olympiabyen Innsbruck og et besøk i Swarovskis` fantastiske krystallverden.  Det blir også busstur til Østerrikes høyeste fjellovergang, - den kjente alpeveien Grossglockner. Veien bringer oss helt opp i 2.504 meters høyde, og herfra får man en strålende utsikt til kneisende alper som er opp til 3.798 meter høye. Bli med til flotte opplevelser i Tyrol.


 

Rabatt
  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
   mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – München – Kirchberg

  Fly fra Oslo Lufthavn til München. Transport herfra i egen buss til Kirchberg i Tyrol – pauser etter behov underveis. Ankomst til vårt koselige hotell, Activ Sunny Hotel Sonne (4*), der et syv døgns opphold venter. Felles 3-retters middag og salatbuffét.

 • 2. - 7. dag: I Tyrol – utflukter og avkobling

  Vi spiser frokost og 3-retters middag med salatbuffét på hotellet hver dag. Daglig kan man velge mellom flere hovedretter. Dette er et 4* hotell som tilbyr både innendørs svømmebasseng og varierte SPA-tilbud. Utenfor hotellet finnes en hage med solstoler.

  Under vårt seks dagers opphold vil vår reiseleder hver dag tilrettelegge en felles aktivitet – det være seg Quiz, en ekstra utflukt, en tur til nabobyen Kitzbühel eller en vandretur i den vakre naturen rundt Kirchberg. Men samtidig vil det bli også god tid til å slappe av og oppleve trivelige Kirchberg på egen hånd.

  I Tyrol – utflukter og avkobling
 • Allerede har vi inkludert to heldagsturer med buss. En dag går ferden til olympiabyen Innsbruck, der vi både besøker den klassiske hoppbakken Berg-Isel og får god tid til å nyte byens sjarmerende sentrum på egen hånd. Her kan man oppleve både vakre kirker og palasser, samt det verdensberømte «gulltaket» på en staselig bygning i Gamlebyen. En handlerunde vil sikkert også friste mange. På veien til eller fra Innsbruck besøker vi Swarovskis fantastiske krystallverden i Wattens. Der venter både flotte opplevelser og ulike utstillinger av krystall. Shopping mulig.

 • En annen dag går ferden høyt til fjells med buss, nærmere bestemt opp den berømte alpeveien «Grossglockner Hochalpenstrasse». Da får man med seg både turen over fjellovergangen Grossglockner, den vakre kirken i Heiligenblut samt den flotte utsikten fra utsiktspunktet «Franz-Josefs Höhe» på hele 2.504 meters høyde. I løpet av dagen stopper vi både for å kjøpe lunsj, og for å se oss om i en av byene i nærområdet til Grossglockner.

  Under oppholdet er det også mot tillegg mulig å bli med på en ekstra utflukt til Ørneredet og Berchtesgaden i Bayern, - for her å få oppleve Hitlers berømte feriested.

 • 8. dag: Kirchberg – München – Oslo

  I dag tar vi farvel med Tyrol for denne gang, og vi kjører raskeste vei til flyplassen i München. Herfra blir det hjemreise tilbake til Oslo Lufthavn.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80