Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Østerrike er kjent for sine høye fjell og dype daler, og i år skal vi bo hele 7 døgn i tyroler-landsbyen Kirchberg på et 4* hotell - som tilbyr både innendørs svømmebasseng og varierte SPA-tilbud. Utenfor hotellet finnes en solrik hage med solstoler, og hver dag er frokostbuffet og 4-retters middag inkludert. Kirchberg ligger midt i området «Kitzbüheler Alpen», og er både et godt utgangspunkt for å nyte den flotte naturen og å kunne dra på ulike utflukter. Inkludert er bl.a. en tur til olympiabyen Innsbruck og et besøk i Swarovskis` fantastiske krystallverden i Wattens.

Vi har også inkludert en busstur opp gjennom Østerrikes høyeste fjellovergang, den kjente alpeveien Grossglockner. Veien bringer oss helt opp i 2.504 meters høyde, og herfra får man en strålende utsikt til kneisende alper som er opp til 3.798 meter høye. M.a.o. – mange flotte opplevelser venter på denne turen til Tyrol.

Nye avreisedatoer planlegges for 2019 – følg med!

Rabatt
  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
   mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag           Gardermoen – München – Kirchberg
Fly fra Oslo Lufthavn om formiddagen til München flyplass. Transport herfra i egen buss til Kirchberg i Tyrol – pauser etter behov underveis. Utpå ettermiddagen ankomst til vårt koselige hotell, Activ Sunny Hotel Sonne (4*), der et 7 døgns hyggelig opphold venter.

2. – 7. dag      I Tyrol – utflukter og avkobling
Vi spiser frokost og 4-retters middag på hotellet hver dag. Daglig kan man velge mellom flere hovedretter. Under vårt 6 dagers opphold vil vår reiseleder hver dag tilrettelegge en eller annen felles aktivitet – det være seg quiz, en ekstra utflukt, en tur til nabobyen Kitzbühel eller en vandretur i den vakre naturen rundt Kirchberg. Men samtidig vil det bli også god tid til å slappe av og oppleve trivelige Kirchberg på egen hånd.

Allerede har vi under oppholdet inkludert to heldagsturer med buss.  En dag går ferden til olympiabyen Innsbruck der vi både besøker den klassiske hoppbakken Berg-Isel og får god tid til å nyte byens sjarmerende sentrum. Her kan man oppleve både vakre kirker og palasser, samt det verdensberømte «gulltaket» på en staselig bygning i Gamlebyen. En handlerunde vil sikkert også friste mange. På veien til eller fra Innsbruck vil vi dessuten besøke Swarovskis fantastiske krystallverden i Wattens. Der venter både flotte opplevelser og utstillinger samt muligheten til å gjøre en god handel.

En annen dag går ferden høyt til fjells med buss, nærmere bestemt opp den berømte alpeveien «Grossglockner Hochalpenstrasse». Da får man med seg både turen over fjellovergangen Grossglockner, den vakre kirken i Heiligenblut samt den flotte utsikten fra utsiktspunktet «Franz-Josefs Höhe» på hele 2.504 meters høyde. I løpet av dagen stopper vi både for å kjøpe lunsj, og for å se oss om i en av byene i nærområdet til Grossglockner…

8. dag           Kirchberg – München – Gardermoen
Etter frokost er det på tide å ta farvel med Tyrol for denne gang, og vi kjører raskeste vei til flyplassen i München. Herfra blir det om formiddagen hjemreise tilbake til Oslo Lufthavn.

Kart

Powered by Travelize