Skip to main content

Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Grossglockner HochalpenstrasseGrossglockner Hochalpenstrasse
InnsbruckInnsbruck
Wildschönau i TyrolWildschönau i Tyrol

Tyrolerlandsbyen Wildschönau ligger midt i området «Kitzbüheler Alpen», og er både et godt utgangspunkt for å nyte den flotte naturen og å kunne dra på ulike utflukter. Inkludert er en tur til olympiabyen Innsbruck og et besøk i Swarovskis` fantastiske krystallverden.  Det blir også busstur til Østerrikes høyeste fjellovergang, - den kjente alpeveien Grossglockner. Veien bringer oss helt opp i 2.504 meters høyde, og herfra får man en strålende utsikt til kneisende alper som er opp til 3.798 meter høye. Vi skal bo en uke på Hotel Sonnschein, et tradisjonelt 4* hotell som ligger midt i hjertet av Wildschönau. Hotellet har en egen sjarmerende hotellpark med utendørsbasseng, i tillegg til en velværeavdeling med to bassenger innendørs, dampbad, badstue og boblebad. Hotellet har egen restaurant og bar, og hver dag er frokostbuffet og middag inkludert. Bli med til flotte opplevelser i Tyrol.

 

 

Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling  mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – München – Wildschönau

  Fly fra Oslo Lufthavn til München. Transport herfra i egen buss til Wildschönau i Tyrol – pauser etter behov underveis. Ankomst til vårt koselige hotell, Hotel Sonnschein (4*), der et syv døgns opphold venter. Felles middag.

 • 2. - 7. dag: I Tyrol – utflukter og avkobling

  Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Dette er et 4* hotell som tilbyr både innendørs og utendørs svømmebasseng, dampbad, badstue og boblebad.
  Under vårt seks dagers opphold vil vår reiseleder hver dag tilrettelegge en felles aktivitet – det være seg Quiz, en ekstra utflukt, en tur til nabobyen Kitzbühel eller en vandretur i den vakre naturen rundt Kirchberg. Men samtidig vil det bli også god tid til å slappe av og oppleve trivelige Kirchberg på egen hånd.

  Wildschönau i TyrolWildschönau i Tyrol
 • Allerede har vi inkludert to heldagsturer med buss. En dag går ferden til olympiabyen Innsbruck, der vi både besøker den klassiske hoppbakken Berg-Isel og får god tid til å nyte byens sjarmerende sentrum på egen hånd. Her kan man oppleve både vakre kirker og palasser, samt det verdensberømte «gulltaket» på en staselig bygning i Gamlebyen. En handlerunde vil sikkert også friste mange. På veien til eller fra Innsbruck besøker vi Swarovskis fantastiske krystallverden i Wattens. Der venter både flotte opplevelser og ulike utstillinger av krystall. Shopping mulig.

  InnsbruckInnsbruck
 • En annen dag går ferden høyt til fjells med buss, nærmere bestemt opp den berømte alpeveien «Grossglockner Hochalpenstrasse». Da får man med seg både turen over fjellovergangen Grossglockner, den vakre kirken i Heiligenblut samt den flotte utsikten fra utsiktspunktet «Franz-Josefs Höhe» på hele 2.504 meters høyde. I løpet av dagen stopper vi både for å kjøpe lunsj, og for å se oss om i en av byene i nærområdet til Grossglockner.

  Grossglockner HochalpenstrasseGrossglockner Hochalpenstrasse
 • 8. dag: Wildschönau – München – Oslo

  I dag tar vi farvel med Tyrol for denne gang, og vi kjører raskeste vei til flyplassen i München. Herfra blir det hjemreise tilbake til Oslo Lufthavn.

Kart

Reisekalender
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80