Firmatur Praha

Praha bli også kalt ”Den Gyldne hovedstad” og  er omgitt av et interessant böhmisk landskap. Byen byr på alt vi forventer oss av en storby i form av barer og restauranter, kultur- og gode shoppingtilbud. Fremfor alt er Tsjekkia kjent for sin ølkultur og sitt gode øl. I gamlebyen ligger ølbryggeriene og pubene tett i tett langs de smale brosteins belagte gatene.

Eksempel på firmaturer til Praha fra Ålesund og Kristiansund:

Tur til Praha fra Kristiansund

Tur til Praha fra Ålesund

 

Aktiviteter:

Middagscruise Moldau
Om kvelden kan vi oppleve Praha fra elvesiden, mens vi nyter middagsbuffet om bord.

Historisk trikk
Vi leier en av byens historiske trikker for din gruppe og dere blir  servert champagne akkompagnert av livlig trekkspill musikk. Sightseeing på en annerledes måte.

Rebusløp i “James Bond`s fotspor”.
Spionjakten starter med en introduksjon, før man deles inn i grupper. Hver gruppe får med seg en fult bevæpnet engelsktalende agent. På veien møter man leiemordere med røde bånd som prøver å gjøre operasjonen til en “Mission Impossible”.

Vi nevner også:

- Bankettmiddag
- Konsertbilletter i f.eks konserthuset eller operaen
- Besøk på jazzklubb
- Teambuilding
- Vinsmaking på slott utenfor Praha

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hotell, restauranter, service og fly

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Fly direkte fra for eksempel:
Gardermoen eller Torp

Powered by Travelize