Kroatia

Rabac i Kroatia - En seniorfavoritt

-Idylliske Rabac På denne turen flyr vi direkte fra Oslo til Pula i Kroatia. Etter en kort busstur er vi framme på badestedet Rabac - som ligger idyllisk til i en bukt på østkysten av Istria-halvøya. Her byr vi på et hele 7 døgns opphold på 4-stjerners Hotel Mimosa , og alle våre rom har både ....Les mer »

Dubrovnik - Kroatia. En seniorfavoritt

Opplev en av Kroatias vakreste ferieperler. Bli med Peer Gynt Tours til landet der vest møter øst, og nord møter sør. I idylliske Dubrovnik ved Adriaterhavskysten venter et 7 døgns ferieopphold på deg. Turismen langs Adriaterhavskysten var godt utviklet alt på 1960-og 70-tallet, før borgerkrigen ....Les mer »

Vandretur i Kroatia

Kroatia er en ekte perle! Naturen er storslagen med majestetiske fjell, frodige øyer og azurblå bukter. Kroatia har en av Europas vakreste kyster, og ved foten av det mektige Biokovofjellet ligger den koselige, lille havnebyen Makarska. Dette er vår base under hele oppholdet. Byen ligger perfekt til for flotte vandreturer, og fra ....Les mer »

Seniordans Kroatia

Kroatia – Gradac Makarska Riviera med «all inclusive» Vi flyr til Split – den spennende byen som er bygd opp rundt den romerske keiserens Diokletians palass. Her går kultur og historie hånd i hånd med moderne kaféer og butikker. Vi bor i byen Gradac , som ligger ca. 150 km. sør for Split, i et ....Les mer »
Powered by Travelize