Kroatia

Vandretur i Kroatia

Kroatia er en ekte perle! Naturen er storslagen med majestetiske fjell, frodige øyer og azurblå bukter. Kroatia har en av Europas vakreste kyster, og ved foten av det mektige Biokovofjellet ligger den koselige, lille havnebyen Makarska. Dette er vår base under hele oppholdet. Byen ligger perfekt til for flotte vandreturer, og fra ....Les mer »

Dubrovnik - Kroatia. En seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til idylliske Dubrovnik ved den Kroatiske Adriaterhavskysten I Dubrovnik skal vi bo hele 7 døgn i ro på et førsteklasses historisk hotell, - som ligger flott til ved havnefronten i byen. Hotellet byr på en elegant restaurant, utendørs svømme-basseng og hageterrasse med palmer. Hver dag ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 9 490,-

Seniordans Kroatia

Kroatia – Gradac Makarska Riviera med «all inclusive» Vi flyr til Split – den spennende byen som er bygd opp rundt den romerske keiserens Diokletians palass. Her går kultur og historie hånd i hånd med moderne kaféer og butikker. Vi bor i byen Gradac , som ligger ca. 150 km. sør for Split, i et ....Les mer »

Rabac i Kroatia - En seniorfavoritt

-Idylliske Rabac På denne turen flyr vi direkte fra Oslo til Pula i Kroatia. Etter en kort busstur er vi framme på badestedet Rabac - som ligger idyllisk til i en bukt på østkysten av Istria-halvøya. Her byr vi på et hele 7 døgns opphold på 4-stjerners Hotel Mimosa , og alle våre rom har både ....Les mer »
Powered by Travelize