Skip to main content

Firmatur Brighton

Brighton er en av Storbritannias mest livlige kystbyer, og et utmerket reisemål for en firmatur. Her er noe for alle, enten man er interessert i historiske bygninger, ulike festligheter, god mat og drikke – eller sport og idrett. Det er også veldig populært å rusle langs Brighton’s flotte strandpromenade. Byen er spesielt kjent for sitt yrende uteliv med en rekke barer, diskotek og puber. Og ved å vandre ned de smale gatene i sentrum vil man finne ulike restauranter og små selvstendige butikker.

Aktiviteter:

Treasure Hunt
Her deles dere opp i grupper som konkurrerer mot hverandre. Skattejakten guider dere rundt på mange av de ikoniske stedene i Brighton, som Royal Pavillion, North Lane og det fasjonable Lanes district. Ved bruk av mobilen tar man bilder og videoer, og løser ca. 30 spørsmål og 5-6 artige mini-utfordringer langs ruten, som legges opp som en morsom teambuilding aktivitet. Varighet ca. 2,5 time. 

British Airways i360      
Se Brighton og den vakre sørkysten som du aldri har sett dem før. Bli med opp til 138 meter over bakken, i verdens høyeste bevegelige observasjonstårn. Dette er utformet og designet av Marks Barfield Architects, skaperne av London Eye. Her kan man beundre utsikten over Brighton, South Downs, og på de klareste dagene, helt til Isle of Wight. 

Beer & Brew- Brihton Beer Tours     
På Beer & Brew er målet å hjelpe folk med å forstå og nyte øl. De arrangerer turer som viser det beste av Brighton's øl- og bryggerihistorie, selvfølgelig med smaksprøver underveis på noen av byens beste puber. 

Vi nevner også:

- Salisbury og Stonehenge
- Utflukt til Hampshire

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80