Firmatur Brighton

Brighton er en av Storbritannias mest livlige kystbyer. Her er det noe for alle, enten man er interessert i historiske bygninger, turer langs stranden, festligheter, sport og idrett, mat og drikke. Byen er spesielt kjent for sitt yrende uteliv med en rekke barer, diskotek og puber. Og ved å vandre ned de smale gatene i sentrum vil man finne restauranter og små selvstendige butikker.

Aktiviteter:

Salisbury og Stonhenge
Midt på slettene i Salisbury står det eldgamle og uforklarlige steinmonumentet, Stonehenge. Den store sirkelen av kjempestore steiner har fascinert oss i mange år, spesielt fordi ingen kjenner til historien om hvorfor de er satt opp her. Stonehenge og deres omgivelser står på UNESCOs verdensarvliste. På samme utflukten besøkes også Salisburys vakre middelalderby og den 750 år gamle katedralen.

Hampshire
Utflukt til Hampshire, for å besøke Winchester Cathedral. For over 1000 år har folk kommet for å søke inspirasjon i denne flotte katedralen.

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hotell, restauranter, service og fly

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Fly direkte til London fra for eksempel:
Bergen, Trondheim, Gardermoen eller Stavanger.

Powered by Travelize