Skip to main content

Julemarked i Stockholm

Gamla StanGamla Stan
Skansen DjurparkSkansen Djurpark
Solliden RestaurangSolliden Restaurang

Bli med oss på førjulstur til Sverige, og opplev julestemningen i vakre Stockholm. Et av Stockholms mest stemningsfulle julemarkeder, som også er Sveriges eldste, ligger på Stortorget i Gamla Stan. Det sies at markedet har blitt arrangert siden 1837. Her finnes boder med alt fra karameller, oster, julepølser og gløgg, til smijern, keramikk og mye mer! Vi bor bare en kort rusletur fra markedet, og vi har også inkludert et besøk ved det tradisjonsrike julemarkedet på friluftsmuseet Skansen. Bli med og kjenn på den tradisjonelle julestemningen med alt som hører til, som gode lukter, varme drikker og sesongens delikatesser! 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo - Stockholm

  Fly fra Oslo til Stockholm om ettermiddagen, og busstransport til vårt hotell, Scandic Sjøfartshotellet (miljøsertifisert). Det blir tid på egenhånd, før vi samles til felles 3-retters middag på hotellet.

  Oslo - Stockholm
 • 2. dag: Julemarked i Gamla Stan

  Frokost på hotellet er inkludert. Dagen er fri til egen disposisjon for å besøke gamlebyens julemarked. Vi kan også anbefale å sjekke ut juleshoppingen på Drottninggatan, eller kanskje i varehusene Åhlens eller Gallerian. Stockholm har også mange fine museer for de interesserte. Nevnes kan Moderna Museet på Skeppsholmen, eller Vasamuseet og Nordiska Museet på Djurgaarden, som kan nås f.eks. med en kort rutebåttur fra Stockholm Slussen kaia i gangavstand fra Hotellet. Middag i egen regi om kvelden.

  Julemarked i Gamla Stan
 • 3. dag: Julemarked på Skansen

  Frokost. I tillegg til Gamla Stan finner vi også det tradisjonelle julemarkedet på Skansen, som har vært avholdt siden 1903. Her finnes over 70 ulike boder som selger kvalitetsprodukter og gaveartikler til tillegg til tradisjonell kost som kjøttboller, viltburgere og mye annet godt. Den gamle bydelen, som i dag er regnet som verdens største friluftsmuseum, ligger på Sødra Djurgården og ble etablert i 1891. Dette markedet tar inngangspenger, men dermed er også julemarkedet av det mer eksklusive slaget, med et helt program med arrangementer. Benytt gjerne også anledningen til å besøke dyreparken med nordiske dyr.

  I dag blir det svensk julebord på Solliden Restaurang på Skansen. Julemarkedet stenger kl. 16 og så blir det en tidlig middag denne dagen. Vi har busstransport til og fra Skansen inkludert.

  Solliden RestaurangSolliden Restaurang
 • 4. dag: Stockholm – Oslo

  Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen, og hjemreise tilbake til Oslo.

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
30.11.2023Oslo LufthavnJulemarked i StockholmMer enn 87 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg enkeltrom:    kr. 1 900,- p.p.

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

Se her for flere turer til julemarkeder

Reisekalender
9/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
10/10Vandring og vin i ToscanaFra kr. 15 990,-
10/10Vandretur AlgarveFra kr. 14 990,-
11/10Magiske JordanFra kr. 23 990,-
11/10Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 14 990,-
16/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
18/10Vandretur ProvenceFra kr. 17 990,-
18/10Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 11 990,-
20/10Melia Costa del Sol - 3 uker - SandefjordFra kr. 19 990,-
20/10Melia Costa del Sol - 3 uker - fra TrondheimFra kr. 20 690,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80