Norge

Seniordans og julebord i Kongsberg

Seniordans og julebord i Kongsberg Danseleder: Solveig Englund Vi gjentar suksessen fra de to foregående år og inviterer på nytt til seniordans og julebord på Kongsberg, hvor vi bor på det sentrale fullservice hotellet Quality Hotel Grand. I Kongsberg åpner de tradisjonelle julegater og arrangementene førjulstiden ....Les mer »

Bergen - Kirkenes - Trondheim med Hurtigruten

 «Verdens vakreste sjøreise» Denne reisen med Hurtigruten er en opplevelse i lys, stemninger og farger. Inntrykkene står i kø langs hele kysten. Vi opplever større byer så vel som de små og værbitte tettsteder nordpå. Dette er en reise gjennom by og land, trange fjorder og sund ....Les mer »

Kirkenes til Bergen med Hurtigruten

Vi flyr fra Gardermoen til Kirkenes og går om bord i et av Hurtigrutens flotte skip. Den store opplevelsen venter: Verdens vakreste sjøreise på strekningen fra Kirkenes til Bergen. En vakrere og mer opplevelsesrik kyststrekning skal du lete lenge etter – helt fra den magiske Finnmarkskysten , Raftsundet , Trollfjorden og øyriket ....Les mer »

Savalen Fjellhotell

Bli med Peer Gynt Tours på en 5 dagers tur til populære Savalen Fjellhotell. Omkranset av skog og fjell finner vi her god atmosfære, sjel, særpreg og fristende matbord. SPA-avdeling og svømmebasseng hører også med til herlighetene. Hotellet byr dessuten på ekstra oppvarting med kaffe og hjemmebakst ....Les mer »

Arktisk sommereventyr på Svalbard

Sommeren på Svalbard er vill og vakker! Om sommeren danner vakre farger og kontraster rammen rundt store isbreer og majestetiske fjell. Svalbard har en overraskende rik flora og en uendelig arktisk tundra med en tallrik fauna. Man omfavnes også av en unik stillhet som bare brytes av tusenvis av sjøfugl som hekker på Svalbard ....Les mer »

Busstur til Lofoten

Et fantastisk øyrike i nord. Bli med Peer Gynt Tours på en "eventyrreise” til ett av Norges vakreste reisemål - Lofoten.  Her vil du få oppleve denne 190 km lange øyrekken - med sine flotte fjelltopper og sine maleriske fiskevær. På rad og rekke ligger idylliske røde rorbuer, der ....Les mer »

Lofoten med fly

En eventyrlig øyverden Også i år kan du også bli med Peer Gynt Tours med fly til/fra ett av Norges vakreste reisemål, Lofoten.  Etter en fin flytur til Evenes, kjører vi via Lofotens fastlandsforbindelse Lofast til Svolvær – der et 4 døgns hotellopphold venter.  Herfra skal vi sammen ....Les mer »5 dagerPris fra kr. 13 690,-

Uforglemmelige Finnmark

- med arktiske opplevelser, Nordkapp og samisk kultur!   Finnmark er vill og vakker! Her skifter naturen fra et steilt og barskt kystlandskap til rolige, milelange vidder.  Området appellerer til alle våre sanser!  Opplevelsesferien starter allerede i Kirkenes. Da får vi vite mer om både selve byen, gruvehistorien ....Les mer »

Vakre Helgeland

Til fots, til vanns og på sykkel Bli med på sommerens vakreste eventyr! Helgelandskysten har tusenvis av øyer, et mektig landskap og de kjente fjellformasjonene De syv Søstre og Torghatten er bare noen av de flotte stedene vi skal på fjelltur til i området. Vega står på UNESCO ´s liste over verdens ....Les mer »
Powered by Travelize