Norge

Nordvestlandets perler med avisa GD

Med Raumabanen, Molde, Atlanterhavsveien, Ålesund og Geirangerfjorden Bli med på en tur fylt med fantastiske kultur- og naturopplevelser! Vi vil få oppleve et Norge i miniatyr der landskapet skifter fra trauste innlandsdaler til mektige, ville fjellandskap, trange daler og dype fjorder. På toppen av Fjord Norge ligger Møre ....Les mer »

Uforglemmelige Finnmark

- med arktiske opplevelser, Nordkapp og samisk kultur!   Finnmark er vill og vakker! Her skifter naturen fra et steilt og barskt kystlandskap til rolige, milelange vidder.  Årets tur er endret fra tidligere år, men som før starter opplevelsesferien i Kirkenes. Her får vi vite mer om byens fargerike historie, gruve-historien ....Les mer »

Vandretur Lofoten

NYHET! I år har vi gleden av også å kunne tilbud en vandretur i fantastiske Lofoten. Etter ankomst til Leknes flyplass, kjører vi ut til det nedlagte fiskeværet Sakrisøy, som ligger like ved Reine i ytre Lofoten. Nå venter et 5 netters opphold på en gjestegård, som opprinnelig er fra 1880. Herfra ....Les mer »

Telemark og Setesdal med avisa GD

Med båttur på Telemarkskanalen Telemark er på mange måter et spesielt område og et spennende reisemål. Det er rikt på både vill, frodig og vakker natur og er stappfullt av kulturhistorie. Vi skal ta oss en tur på Telemarkskanalen , som er en unik blanding av skaperverk og gammel ingeniørkunst. ....Les mer »

Lofoten

En eventyrlig øyverden Også i år kan du også bli med Peer Gynt Tours til ett av Norges vakreste reisemål, Lofoten.  Etter en fin flytur til Evenes, kjører vi via Lofotens fastlandsforbindelse Lofast til Svolvær – der et 4 døgns hotellopphold venter.  Herfra skal vi sammen med en lokal ....Les mer »
Powered by Travelize