Skip to main content

Skoletur London

London er en innholdsrik by som gjør den til en yppelig destinasjon for en klassetur! Her finner man spennende og lærerike museer i forskjellige kategorier og tidsepoker, samt kjente severdigheter. Eksempelvis kan den nevnes at London har flere krigsrelaterte museer som gir et annet innblikk i historien enn fra skolebenken. En skoletur til London vil derfor gi både påfyll av teori og opplevelser.

Forslag på ting å gjøre i London:

London med bysightseeing
Her blir vi med en skandinavisktalende guide som viser oss Londons kjente attraksjoner som Parlamentet, Trafalgar Square, Buckingham Palace, St.Pauls katedralen og Piccadully Cirkus. Tower of London har en helt unik posisjon i Englands historie, og er en av de mest populære turistattraksjonene i London.

London Dungeon
Dette er en utstilling med ulike grufulle hendelser gjennom historien presentert på en morsom og spennende måte. Den store brannen i London, Jack the Ripper, Torturkammeret, Henry VIII og den franske revolusjonen er noen av de historiske hendelsene man kan oppleve her.

Madame Tussauds
Er et vokskabinett som ble grunnlagt av Marie Tussaud. Her finnes mer enn 300 voksfigurer fordelt på 14 soner, og vi vil få se alt fra kongelige høyheter og kjente idrettsutøvere til popstjerner som Rihanna og Justin Bieber.

Krigshistorie
London er rik på krigshistorie. For eksempel kan museumsbåten "HMS Belfast" som ligger ved Tower Brigde besøkes. "The Churchill War Room" var Churchills meget viktige kommandosentral under den 2. verdenskrig, og "The Imperial War Museum" har utstilling av militært kjøretøy, våpen, krigsgjenstander og diverse fra konflikter Storbritannia har vært involvert i. En spennende måte å lære krigshistorien på!

The London Eye
The London Eye er 135 meter høyt og verdens høyeste pariserhjul, og byr på en fantastisk utsikt. Hjulet har 32 lukkede kapsler, som kan ta 25 personer hver, og en runde tar 30 minutter.

Rib tour på Themsen
Guidet tur med sentrale severdigheter i London, og deretter lar vi skipperen fyre opp 2x425 hestekrefters motorer.

 

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for din klasse.

Kontakt oss her for en god start på planleggingen!

Se her for flere skoleturer!

Hurtigsøk
Reisekalender
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80