Portugal

Vandretur Madeira

Med blomsterfestivalen Madeira ønsker våren velkommen med en stor blomsterfestival. Dette er ett av årets høydepunkter på den portugisiske Atlanterhavsperlen. Hovedfeiringen finner sted første helgen i mai. Funchals gater blir fortryllet med vakre blomstertepper, konserter, fargerike kostymer og folklore. Dette ....Les mer »9 dagerPris fra kr. 15 990,-

Langtidsferie Madeira

Mildt klima for øyrundturer og deilige dager. Madeira har stabilt og behagelig klima. Den portugisiske Atlanterhavsperlen byr på fantastiske naturopplevelser. Ofte karakteriserer vi klimaet som  ”evig vår”, og det blomstrer og er frodig stort sett hele året. Temperaturen er stabil og behagelig med en gjennomsnittstemperatur ....Les mer »

Vandretur Algarve

Vandring ved en grønn og spektakulær kyststripe. Algarvekysten byr på store naturopplevelser. Kyststrekningen der sør-Portugal møter Atlanterhavet er 160 kilometer lang. Vest for Albufeira finner vi dramatiske klippeformasjoner, mens landskapet østover er mye flatere. Albufeira er vårt utgangspunkt for ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 10 990,-

Lisboa - Portugal

Kultur & Sjarm Lisboa skiller seg ut fra andre europeiske byer. ”Hengende” på vestbredden av det europeiske kontinentet, har Lisboa sin særegenhet, historie og sjel. Herfra dro Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang ut for å utforske verden. Lisboa er ganske kompakt, og vi kommer oss lett opp og ned med byens ....Les mer »

Algarvekysten i Portugal - en seniorfavoritt

Kyststrekningen der Sør-Portugal møter Atlanterhavet er 160 kilometer lang. Albufeira er vår destinasjon, og her venter et 10 døgns opphold på et fint feriehotell som ligger i rolige omgivelser 3 km fra Albufeira. Hotellet har også egen transport som kan kjøre oss til stranda som ligger noen hundre meter ....Les mer »
Powered by Travelize