Skip to main content

Vintur til Portugal

Lisboa skiller seg ut fra andre europeiske byer. Hengende på vestbredden av kontinentet, hvor Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang dro ut fra for å utforske resten av verden, har byen sin særegenhet, historie og sjel. Fra Lisboa går reisen videre rundt i Portugal, hvor flere kjente vinregioner besøkes. Porto ble kåret til Europas Kulturhovedstad i 2001, og er kjent for Portvinen som nytes over hele verden. Vi stopper også i Vinho Verde som er kjent for sin grønne og frodige natur, hvor det lages ung og frisk vin. Vi skal også bli kjent med Portugals fruktbare vinregion gjennom elvecruise på Douro, ”Den gylne elven”. Bli med og opplev Portugal!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • Dette programmet er et eksempel. Vi tilpasser programmet etter gruppens ønsker og mulige løsninger, hva gjelder innhold, antallet dager, samt ønsker for transport, overnatting og måltider.

 • 1. dag: Oslo Lufthavn – Lisboa

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen til avtalt tid for flyreise til Lisboa. Det blir busstransport inn til sentrum av byen for innsjekk på hotel med sentral beliggenhet.

 • 2. dag: Lisboa

  Frokost på hotellet. Dagen er fri til egen disposisjon. Om kvelden blir det felles middag på en lokal restaurant i gangavstand fra hotellet.

 • 3. dag: Lisboa – Porto

  Frokost på hotellet før utsjekk. Vi setter kursen med buss mot Porto, med stopp på en vingård underveis. Vi kjører gjennom vinregionene Ribatejo og Bairrada, så mulighetene er mange for å få smake og lære mer om portugisisk vinproduksjon. Lunsj under dagen. I Porto blir det innsjekk på hotell med sentral beliggenhet. Middag på en lokal restaurant i gangavstand fra hotellet.

 • 4. dag: Porto med bysightseeing

  Frokost på hotellet. Vi starter dagen med en halvdags bysightseeing i Porto. Vi får bla. se Clérigostårnet, Palacio da Bolsa og ikke minst São Bento togstasjon med sine perfekt bevarte flisvegger. São Francisco kirken med sine samt Ribeirakvartalet som har stått på UNESCO’s Verdensarvliste siden 1996.Det blir portvinssmaking under dagen. Middag på en lokal restaurant.

 • 5. dag: Heldags elvecruise på Douro

  I dag blir det elvecruise på Douro. Busstransport til havna i Porto eller i Vila Nova de Gaia for cruise til Régua. Turen går i naturskjønne omgivelser gjennom portvinsregionen med bratte lier i terrasser, fjell og hvitmalte Quintas. I Régua blir det litt tid på egenhånd før båten går tilbake til Porto. Om kvelden blir det felles middag på hotellet.

 • 6. dag: Vingårdsutflukt

  Frokost på hotellet. Utflukt sammen med guide til Penafiel for et besøk på vingården Quinta da Avelda. Avelda er en av de største vinprodusentene i Portugal, og markedsleder i Vinho Verde regionen. Vi får omvisning, deretter vin- og ostesmaking etterfulgt av en lett lunsj med tradisjonelle småretter Middag på en lokal restaurant i gangavstand fra hotellet om kvelden.

 • 7. dag: Porto – Oslo Lufthavn

  Frokost på hotellet. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen for flyreise hjem til Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80