Spania

Costa Brava - En seniorfavoritt

Trivelige feriedager i Calella - nær Barcelona. I år kan du bli med Peer Gynt Tours til den populære feriebyen Calella på Costa Brava -kysten. Her venter et hele 10 døgns opphold på et godt feriehotell – som har både utendørs og innendørs svømmebasseng, SPA-tilbud samt egen ....Les mer »11 dagerPris fra kr. 12 190,-

Vandretur Catalonia - Costa Brava

Catalonia byr på postkort-landskap. Området er foreløpig et uoppdaget reisemål for turgåere – men byr på flotte landskaper med bølgende daler, innbydende strender, grønne skoger og dramatiske klipper, ekte spansk landsbyfølelse, god mat og vin. Under hele oppholdet bor vi på hotell ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 11 900,-

Rota i Spania - En seniorfavoritt

Spansk by på Costa de la Luz. Vakre og ukjente Rota er ikke nevnt på de store kartene og i de små guidebøkene, men slike "bagateller" hindrer ikke Rota i å være en landsby med lokal stolthet og sjarm. Landsbyen ligger nord i Cádizbukta, på kyststripen Costa de la Luz mot Atlanterhavet. Kysten ....Les mer »

Madrid & Toledo

Kunst og kultur, tapas og vin. Vi skal først til Spanias gamle hovedstad, Toledo. Byen reiser seg på en høyde bak en flott byport. Byen er på mange måter et levende museum med historiske og religiøse bygninger på hvert hjørne. Gamlebyen er godt bevart med sine trange smug og brosteinsgater. I mange ....Les mer »

Pilegrimsvandring i Spania

Pilegrimsvandring fra Sarria til Santiago de Compostela. På denne turen er vi pilegrimer. Vi følger siste etappe av den mest kjente pilegrimsruten , fra Sarria til Santiago de Compostela. Vandringene går gjennom vakre landskap; rike på klostre, katedraler, godt bevarte middelalderbyer og gamle steinbruer. Vel framme i Santiago ....Les mer »

Stemningsfulle Palma

Liten storby med sjarm. Palma de Mallorca er en vakker og stolt by med spansk eleganse. Den lille storbyen har ærverdige monumenter og historie, førsteklasses handlegater og et yrende folkeliv. Byen er tro til sine katalanske røtter, og det mallorkinske kjøkken er verdt en reise i seg selv. Byen har en sjarmerende blanding ....Les mer »

Langtidsferie Spania

Er du lei av kulda og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Costa del Sol og Torremolinos, hvor solen skinner 320 dager i året. I november og februar er temperaturen rundt 20 varmegrader. Foruten varme, sollys og blomster vil vi oppleve Andalucias vakre natur. Våre hoteller, Melia Costa del ....Les mer »22 dagerPris fra kr. 15 500,-

Seniordans Spania - Solkysten

Benalmádena ligger bare 12 km. fra Malaga , mellom Torremolinos og Fuengirola. Benalmádena er delt inn i 3 hovedområder som kombinerer en tradisjonell spansk landsby med en moderne kystresort. Sentrum ligger litt i høyden og er en typisk hvitkalket andalusisk landsby og "Arroyo de la Miel", et livlig boligområde. ....Les mer »15 dagerPris fra kr. 12 990,-

Klassiske Andalucía - rundreise

Granada – Sevilla – Córdoba  – Ronda – Mijas I Andalucía finner vi alt det vi forbinder med ”ekte spansk”: spor av tyrefekting, flamenco, vinmarker, strender med ”evig sol”, tapas og små pittoreske landsbyer. Regionen syder av liv, farger og romantikk. Det var også i Andalucía ....Les mer »

Vandretur Andorra

– med Barcelona Andorra er et lite fyrstedømme midt mellom Pyreneenes høyeste fjell - på grensen mellom Spania og Frankrike. Landet har spektakulær natur med flotte utsiktspunkter, grønne enger og daler med villblomster, små innsjøer og pittoreske landsbyer. Fjellandskapet deles i tre daler i et y-mønster ....Les mer »
Powered by Travelize