Skip to main content

Mallorca - En seniorfavoritt

Feriebyen Palma Nova ligger 15 km. utenfor Palma, og er en velutbygd turistby med finkornede strender. Langs byens strandpromenade finner man mange restauranter og butikker. Her skal vi bo på det komfortable, voksenhotellet OLA Panama Hotel, og daglig er drikke inkludert til middagene. Under oppholdet har vi allerede inkludert to heldags utflukter. Den ene går til idylliske Valdemossa samt til en vingård, der både vin og lokale spesialiteter skal smakes på. En annen dag skal vi besøke både en olivenfarm og et krukkemakeri. Vi kan mot tillegg også by på en utflukt til hovedstaden Palma med sightseeing. Alt i alt – en flott ferie venter!

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person 
ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo - Palma Nova

  Avreise fra Oslo Lufthavn til Palma på Mallorca. Transfer til vårt gode hotell OLA Hotel Panama (4*) som har fin beliggenhet nær strandpromenaden i sentrum. Felles middag med drikke på hotellet.

 • 2. dag: I Palma Nova

  Frokost samt middag med drikke inkludert. I dag tar vi livet med ro – slapper av ved bassenget, og gjør oss bedre kjent med feriebyen Palma Nova og dens mangfoldige tilbud. På gaten "Paseo Marítimo de Palmanova" finner du et bredt utvalg av fritids- og underholdningsaktiviteter, der du kan glede deg over alle bekvemmeligheter du har til rådighet. I området finnes det også flere golfbaner samt kjøpesentre.

  OLA Panama er et moderne hotell som ligger bare 350 meter fra stranden i Palmanova. Hotellrommene har aircondition, minibar, gratis WiFi og balkong. Safe fås mot tillegg. På hotellet finner vi eget utendørs basseng med solstoler, stor buffetrestaurant samt trimrom.

  I Palma Nova
 • 3. dag: Utflukt til Valdemossa samt besøk på vingård.

  Frokost på hotellet. I dag skal vi på heldags utflukt med buss til den vakre fjellandsbyen Valdemossa – mest kjent som stedet der den polske komponisten Frédéric Chopin og den franske forfatterinnen George Sand bodde sammen i et kloster på 1800-tallet, og her komponerte han flere av sine kjente verker. Byen har en utrolig atmosfære, og byr på så vel sjarmerende smale gater med brostein som rustikke hus, gallerier, butikker og bakerier med smakfullt bakverk. Etter oppholdet her kjører vi videre til Santa Maria del Camí, der et besøk på vingården Bodega Macia Batle venter. Helt siden 1856 har de produsert vin fra mallorkanske vinstokker, og det får vi vite mer om. Her skal vi også smake på både flere viner og lokale delikatesser. Retur til hotellet utpå ettermiddagen. Felles middag med drikke.

  Utflukt til Valdemossa samt besøk på vingård.
 • 4., 6. og 7. dag: I Palma Nova – herlige feriedager

  Frokost samt middagsbuffét med drikke inkludert hver dag. Dagene er til egen disposisjon, men vår reiseleder vil hver dag foreslå ulike aktiviteter; Quiz, en felles rusletur eller en ekstra utflukt. En av dagene vil vi bl.a. tilby en utflukt til hovedstaden Palma de Mallorca. (Ikke inkl.) Palma er en vakker og stolt by med spansk eleganse. Den lille storbyen har ærverdige monumenter og historie, førsteklasses handlegater og et yrende folkeliv. Byen har en sjarmerende blanding av gammelt og nytt, og i Gamlebyen finner vi trange gater og smug med små tapas-barer og flott arkitektur, og det er en fornøyelse å bare være her og kjenne på den gode stemningen.

  I Palma Nova – herlige feriedager
 • 5. dag: Utflukt til krukkemakeri og olivenfarm

  Frokost samt middag med drikke inkludert på hotellet. I dag skal vi på en heldags utflukt med buss. Først går turen til keramikkprodusenten Terra Cuita i landsbyen Portol. På Mallorca finnes en spesiell leire som brukes av denne produsenten produsenten til å lage vakre keramikkrukker. Deretter dra vi videre til olivenfarmen Aubocassa, hvor vi først tar en spasertur blant oliventrærne, før vi får se på produksjonen av olivenolje. Det hele avsluttes med å smake på olivenoljen. Fabrikkutsalg begge steder. Tid til kjøp av lunsj i løpet av dagen.

 • 8. dag: Palma Nova - Oslo

  Frokost og utsjekking. Noe av formiddagen fri på vårturen. Til avtalt tid avreise til flyplassen i Palma i egen buss. Herfra retur med fly til Oslo Lufthavn.

  Palma Nova - Oslo

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80