Skip to main content

Mallorca - En seniorfavoritt

Mallorca er en gammel feriefavoritt, men er fortsatt like populær! Øya er vakker med sine grønne åser, idylliske landsbyer, lange sandstrender og turkise viker. Et annet trumfkort er gjennomsnittstemperaturen på 20 grader kombinert med 300 soldager i året. Vi bor på spahotell i C´an Pastilla som har strand, en koselig havn og et hyggelig miljø med kaffebarer og butikker - og Palma ligger bare 15 km unna. Under oppholdet har vi to utflukter inkludert. Den ene går til sjarmerende Valldemossa og besøk på vingård hvor vi får smake både vin og lokale spesialiteter. En annen dag besøker vi koselige Palma. Mot tillegg arrangeres også utflukt til den autentiske fjellandsbyen Fornalutx og sjarmerende Sóller med havnebyen Port de Sóller.

Opphold med halvpensjon - vin og vann inkludert til middagene på hotellet.

 

 

 

 

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Palma – C´an Pastilla

  Fly fra Oslo Lufthavn til Palma. Transfer til Hotel Nautic & Spa (4*, miljøsertifisert) som har fin beliggenhet nær stranden og havnen i C´an Pastilla. Hotellet har basseng på takterrassen, solterrasse og restaurant. Felles middag med drikke på hotellet.

 • 2. dag: Utflukt til Palma

  Frokost. Utflukt til hovedstaden Palma - en vakker by med spansk eleganse. Vi skal på sightseeing med skandinavisktalende guide. Den lille storbyen har en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. Ærverdige monumenter og historie, en imponerende katedral, nydelige patioer, trange brosteinsgater og små tapasbarer møter trendy restauranter og avenyer med motebutikker. Det er en fornøyelse å bare være her og kjenne på den gode stemningen! Felles middag på hotellet med drikke.

  Utflukt til Palma
 • 3. dag: I C´an Pastilla

  Frokost. I dag tar vi livet med ro, slapper av ved bassenget, gjør en rusletur til byens koselige, lille havn og gjør oss bedre kjent i C`an Pastilla. Byen har strandpromenade og gågater fulle av elegante kaffebarer og butikker. C´an Pastilla har også en egen strand, men ligger også helt inntil naboreisemålet Playa de Palma som har en av øyas fineste sandstrender. Middag med drikke på hotellet.

  I C´an Pastilla
 • 4. dag: Utflukt til Valdemossa og besøk på vingård

  Frokost. I dag skal vi på utflukt med buss til den vakre fjellandsbyen Valdemossa – mest kjent som stedet der den polske komponisten Frédéric Chopin og den franske forfatterinnen som skrev romaner under pseudonymet George Sand, bodde sammen i et kloster på 1800-tallet. Chopin komponerte flere av sine kjente verker her. Byen har en hyggelig atmosfære, og byr på så vel sjarmerende smale gater med brostein som rustikke hus, gallerier, butikker og bakerier med smakfullt bakverk. Vi kjører videre til Santa Maria del Camí, der et besøk på vingården Bodega Macia Batle venter. Helt siden 1856 har de produsert vin fra mallorkanske vinstokker, og det får vi vite mer om. Her skal vi også smake på både viner og lokale delikatesser. Retur til hotellet utpå ettermiddagen. Felles middag med drikke.

  Utflukt til Valdemossa og besøk på vingård
 • 5. dag: I C´an Pastilla

  Frokost. Dagen er til egen disposisjon med tid til bading og hygge. Vår reiseleder vil på fridagene også foreslå ulike aktiviteter som quiz, en felles rusletur eller andre aktiviteter. Lunsj på egen regning. Felles middag med drikke er inkludert.

 • 6. dag: I C´an Pastilla - valgfri utflukt til Fornalutx, Sóller og Port de Sóller

  Frokost.
  Mot tillegg: Utflukt med skandinavisktalende lokalguide. Første stopp er i den autentiske og vakre landsbyen Fornalutx. De eldre bygningene er godt bevart, og byen har smale trappegater. Man får en følelse av å vandre i et levende museum. Vi fortsetter til sjarmerende Sollér som ligger i en frodig dal med olivenlunder, appelsin- og mandeltrær. Sollér er selve hjertet i fjellmassivet Sierra de Tramuntana, som strekker seg langs vestsiden av øya. Mange har blitt bergtatt av fjellene og den storslåtte naturen. Vi tar den koselige, gamle trikken til havnebyen Port de Sóller som ligger lunt til i en liten bukt. Lunsj på egen regning og tid på egenhånd. Vi følger en flott panoramarute tilbake til hotellet. (utflukten må forhåndsbestilles med reisen.)

  Felles middag med drikke på hotellet.

 • 7. dag: I C´an Pastilla

  Frokost. Nok en deilig dag i C´an Pastilla. Felles middag med drikke.

  I C´an Pastilla
 • 8. dag: Can Pastilla – Palma – Oslo

  Frokost og utsjekk. Transfer til flyplassen, og retur direkte til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
16.10.2024Oslo LufthavnSeniorfavoritt - MallorcaMer enn 813 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg:              
Enkeltrom:       Kr. 2.100,- pr. person           
Havutsikt:         Kr. 2.600,- pr. person                   

Valgfri utflukt : Kr. 1.100,- pr. person (til Fornalutx, Sóller og Port de Sóller)

Obligatorisk turistskatt etter gjeldende lokale regler betales direkte til hotellet av hver enkelt deltaker.

Oppgitte priser er basert på valutakurser pr. 01.08.2023

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se flere seniorfavoritt - turer her!

Reisekalender
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80