Skip to main content

Firmatur - Milano

Ta firmaturen til Milano

Milano er et av de største motemekkaene i Europa og har utallige gater med elegante butikker som selger eksklusive merkevarer. Den mest kjente handlegata er Via Monte Napoleone hvor alle de mest kjente motenavnene i verden er representert. Selv om moteverden gir et overfladisk syn på byen så har Milano mye mer å by på. Under andre verdenskrig ble store deler av byen ødelagt, og gjennoppbyggingen har gitt Milano et nytt og moderne preg. Milano tilbyr et mangfold av kulturelle og arkitektoniske storheter som blant annet den enorme domkirken Duomo, Europas mest kjente opera, La Scala, og flere verdenskjente malerier som Nattverden av Leonardo Da Vinci. For de som interesserer seg for fotball kan en også oppleve hjemmekamp med AC Milan og Inter Milan FC.

Aktiviteter:

Skattejakt:
Opplev Milano på en ny måte! På skattejakten blir dere delt inn i lag og sendt ut på en jakt etter spor ved å løse gåter i den historiske bykjernen. Dette er både en utfordrende, morsom og lærerik opplevelse. Det blir også en del overraskelser underveis.

Sykkeltur i Gamlebyen:
Ta en tur gjennom Gamlebyen på sykkelsetet. På denne sykkelturen gjennom Gamlebyen får dere se historiske severdigheter som Parco Sempione, Civic Arena, Arco della Pace og Sforca Castle.

Vi nevner også:

 - Kokkekurs
 - Guidede handleturer
 - Private moteshow
 - Festivaler og messer holdes jevnlig året rundt
 - Utflukter til Lago di Como og Pavia

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

 

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80