Storby

En storbyferie med Peer Gynt Tours inkluderer mer enn den tradisjonelle fly og hotell pakken. Du reiser sammen med vår reiseleder og andre som vil ha en tilrettelagt opplevelsesreise i byen. I prisen du betaler vil det være inkluderte utflukter, sightseeinger med lokale guider, en del felles måltider og selvfølgelig den nødvendige transporten til og fra flyplassen. Samtidig vil det være tid og mulighet til å utforske på egenhånd. Programmene vil være forskjellige på de ulike reisemålene, så sjekk ut hvilken by hvilket program som passer for dine ønsker!

Stemningsfulle Palma

Liten storby med sjarm. Palma de Mallorca er en vakker og stolt by med spansk eleganse. Den lille storbyen har ærverdige monumenter og historie, førsteklasses handlegater og et yrende folkeliv. Byen er tro til sine katalanske røtter, og det mallorkinske kjøkken er verdt en reise i seg selv. Byen har en sjarmerende blanding ....Les mer »

Wien og Budapest

Bli med Peer Gynt Tours på rundreise  til to av Europas flotteste byer! Wien er byen for klassisk musikk, gode kaker og flotte severdigheter. Byen ligger vakkert til ved Donau og Wienerwald. Å besøke Wien er som å tre inn i et levende museum. Majestetiske og arkitektoniske mesterverk ligger side om side. Byens hjerte er ....Les mer »

Roma, Firenze & Venezia

Tre av Italias vakreste byer! Roma byr på iskrem og campari under parasoller på hyggelige piazzaer, historiske attraksjoner, spennende arkitektur, stil og mote. Her vandrer vi gjennom smale brosteinsgater med fascinerende severdigheter uansett hvor vi går. Byen har et mangfoldig byliv, og er et museum i seg selv. Firenze er renessansens ....Les mer »

Kulturell weekend i Praha

Opera, ballett og klassisk konsert. Vi gir dere med denne turen muligheten til å oppleve denne populære byen ved elven Moldau - utenfor den mest hektiske turistsesongen. Her kan man nyte vakre Praha med sine ærverdige gamle bygninger og sin bemerkelsesverdige arkitektur, og det på den rolige tiden av året som tsjekkerne ....Les mer »

Slovenia - og landets vakre hovedstad Ljubljana

Charterfly fra Kvernberget 9. – 11. juni 2017 Bli med på weekendtur til Slovenias sjarmerende hovedstad Ljubljana, som med sine ca. kvart million innbyggere sies å være byen som er skapt for alle menneskelige behov. Noen sier den er like flott som Praha, men i mindre format. Allerede etter knappe 3 timers flytur fra Kristiansund ....Les mer »

Påsketur til Gdansk

Vakker by med rik historie. Gdansk er ikke bare en sjarmerende by, men her kommer vi også rett inn i den europeiske historien. Gdansk er stolt av sin fortid som hansaby, og nådde sitt høydepunkt på 1500-tallet - da kom kjøpmenn hit fra hele Europa, og de satte alle sitt eget preg på byen. Mange av oss vet at skuddene ....Les mer »

Nyttårstur til Wien

Nyttårstur til Wien Wien er Europas musikkhovedstad, og hvem drømmer ikke om å nyte nyttårskonserten i Musikverein og  Flaggermusen i Statsoperaen i Wien på Nyttårsaften? Bli med Operaturkomiteen  og Peer Gynt Tours på en nyttårstur med musikalske opplevelser av høy klasse! For ....Les mer »
Powered by Travelize