Costa Brava - En seniorfavoritt

Trivelige feriedager i Calella - nær Barcelona.

I år kan du bli med Peer Gynt Tours til den populære feriebyen Calella Costa Brava-kysten. Her venter et hele 10 døgns opphold på et godt feriehotell – som har både utendørs og innendørs svømmebasseng, SPA-tilbud samt egen strandklubb nede på stranden. Hver dag er en god frokostbuffet samt felles middagsbuffet med vin/vann inkludert.
Hotel Kaktus Playa ligger sentralt i Calella, og byr på komfortable hotellrom– alle med egen balkong. Hotellet har både SPA-tilbud, trimrom, samt barområde med kveldsunderholdning. Solsenger og parasoller finnes ved det utendørs bassenget som også har uteservering.
I Calella finner du et rikt utvalg av restauranter og barer. Gode handlemuligheter er det også - ikke minst i byens lange gågate. Calella ligger kun ca. 5 mil fra storbyen Barcelona - med alle dens tilbud, og dit skal vi selvsagt på heldagstur. Andre utflukter tilbys også – og vår reiseleder arrangerer daglig ulike aktiviteter; quiz o.l. Her vil man m.a.o. trives godt…

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
12 190,-
Dager:11
Inkludert i grunnprisen: Flyreise Trondheim/Oslo–Barcelona t/r(Trondheim kun sept.), transfers og utfl. med buss iflg. programmet, 10 overnattinger i dobbeltrom m/balkong på 3*(Superior)Hotel Kaktus Playa, Calella, 10 frokoster, 10 middager inkl. vin/mineralvann på hotellet, program/aktiviteter under oppholdet iflg. programmet, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag                  Norge – Barcelona flyplass – Calella                                                                                                           
Tidlig avreise fra Oslo Lufthavn direkte til Barcelona. (I september også kveldsavgang fra Trondheim.) Fra Barcelona flyplass er det ca. en times busstur til feriebyen Calella. Her sjekker vi inn på Hotel Kaktus Playa (3* Superior) for et hele 10 døgns herlig ferieopphold. Resten av dagen fritt til egne opplevelser – og til å gjøre seg kjent. Felles middagsbuffet med vin/vann inkludert om kvelden.  

2. – 10. dag         I Calella – herlige feriedager, flere utflukter                                                                   
Frokostbuffet og varierte middagsbuffeter med vin/vann er inkludert daglig på hotellet. Dagene er ellers til egen disposisjon – og da kan man enten bli med på en av utfluktene eller aktivitetene våre, dra på turer i egen regi, eller bare slappe av og kose seg på hotellet. En av våre inkluderte utflukter er en heldagstur til Barcelona med sightseeing og lunsj der – samt god tid til egne opplevelser/shopping. En annen dag byr vi på heldagstur til den historiske hovedstaden på Costa Brava – Girona, som ligger flott til midt mellom Middelhavet og fjellkjeden Pyreneene. I Girona er shoppingmulighetene veldig gode, og byen kan også by på en sjarmerende jødisk bydel fra 800-tallet. På retur legger vi ferden langs kysten tilbake til Calella. Bare kort vei unna hotellet ligger byens jernbanestasjon – og herfra tar man seg lett inn til f.eks. Barcelona på egen hånd.
Men det blir også gode muligheter til å hygge seg i fellesskap med andre fra gruppen, og Peer Gynt Tours sin reiseleder vil hver dag også arrangere en liten frivillig aktivitet, - det være seg quiz, spaserturer eller lignende. Uansett, blir man med Peer Gynt Tours hit til Costa Brava, så venter mange opplevelsesmuligheter og en fin ferie.

11. dag                Calella – Barcelona flyplass – Gardermoen (Værnes kun i sept.)
Frokost.  Til avtalt tid blir det busstransport fra hotellet til flyplassen, for flyreise hjem til Norge.

Kart

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
26/9 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Costa Brava fra Oslo Ikke mulig å bestille 11 390,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon
27/9 Trondheim Seniorfavoritt - Costa Brava fra Trondheim 2 12 190,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:                                                   Kr. 1.880, -           
Tillegg for Privilege-rom med utsikt pr. person:        Kr. 1.770,-            

Avbestillingsbeskyttelse 6 % av totalpris pr. person.
Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritter!

Powered by Travelize