Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Costa Brava - En seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til Malgrat de Mar nordøst på Costa Brava-kysten, bare 60 km. fra Barcelona. Her venter det flotte Aqua Hotel Silhouette & SPA som er et 1. klasses hotell kun for voksne gjester. I hagen har man tilgang til to fristende svømmebasseng, mange solstoler, og egen restaurant/bar. Hver dag er frokostbuffét samt middag med vin/vann inkludert. Hotellet kan by på en meget bra buffetrestaurant med middelhavsmat og åpent «show cooking»-kjøkken. Menyene er smakfulle, og nye retter dukker stadig opp. I baren er det daglig eget show, og ellers vil vår reiseleder også tilby ulike aktiviteter for en god ferie.

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Barcelona – Malgrat de Mar

  Avreise fra Oslo Lufthavn direkte til Barcelona. Fra Barcelona flyplass er det ca. 1,5 times busstur til vårt reisemål. Her sjekker vi inn på førsteklasses Aqua Hotel Silhouette & SPA for et ni døgns herlig ferieopphold. Alle rommene har balkong med 2 stoler og bord, gratis WiFi, klimaanlegg, safe, kjøleskap samt TV. Du kan også benytte hotellets flotte SPA-anlegg mot et pristillegg. Resten av dagen fritt til egne opplevelser, nyte svømmebassengene, samt til å gjøre seg kjent i turistbyen Malgrat de Mar, som med sine lange strender ligger idyllisk til mellom Santa Susanna og Blanes.
  Felles middagsbuffet med vin/vann inkludert om kvelden. Deretter kan de som ønsker det nyte hotellets show i baren.

  Oslo – Barcelona – Malgrat de Mar
 • 2. – 9. dag: Herlige feriedager, flere utflukter

  Frokostbuffet og varierte middagsbuffeter med vin/vann er inkludert daglig på hotellet. Dagene er i utgangspunktet til egen disposisjon – og da kan man bli med på en av utfluktene eller aktivitetene våre, dra på turer i egen regi, eller bare slappe av og kose seg på hotellet. Vår reiseleder står til disposisjon for gode råd og tips om hva du kan finne på.

  Herlige feriedager, flere utflukter
 • På to av dagene har vi allerede inkludert heldags utflukter med skandinavisktalende guide. En utflukt går til spennende Barcelona med både sightseeing og lunsj, samt tid til egne opplevelser. Barcelona har en rik historie og mange, flotte severdigheter å by på.

 • Den andre turen går først til den historiske hovedstaden på Costa Brava – Girona, som ligger flott til midt mellom Middelhavet og fjellkjeden Pyreneene. Denne flotte byen er over 2000 år gammel, og byr på både staselige bygninger, idylliske, smale gater og smug, og flotte torg. Vi besøker deretter Figureres - Salvador Dali’s fødeby. Lunsj og inngang til Salvador Dali-museet er inkludert. Hjemveien legger vi mest mulig langs kysten tilbake til Malgrat de Mar.

 • Det blir gode muligheter til å hygge seg i fellesskap med andre fra Peer Gynt Tours sin gruppe, og vår reiseleder vil daglig arrangere frivillige aktiviteter, som eksempelvis quiz, spaserturer eller en ekstra utflukt. Hver kveld byr hotellet på et variert show, og både uteområdet med 2 svømmebassenger samt SPA-anlegget vil nok friste mange. Uansett, blir man med Peer Gynt Tours til Costa Brava, så venter mange opplevelsesmuligheter og en fin ferie.

 • 8. dag: Malgrat de Mar – Barcelona – Oslo

  Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport fra hotellet til flyplassen, for flyreise til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
12.10.2021Oslo LufthavnSeniorfavoritt - Costa Brava Mer enn 812 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom – Designrom:                                              Kr. 2.290, -         
Tillegg for Premium-rom (dobbel/twin) med bassengutsikt:      Kr. 950,-           

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.


Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritter!

Reisekalender
28/7Lofoten Fra kr. 14 550,-
8/8Tromsø - Grunnskolepensj. i Utdanningsforb.Fra kr. 14 750,-
10/8Senja og Harstad med GDFra kr. 17 590,-
19/8Aktiv ferie på HelgelandskystenFra kr. 19 990,-
23/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 10 990,-
23/8Vandretur ValdresFra kr. 7 990,-
25/8Fottur i Lofoten med GDFra kr. 17 990,-
26/8Vandretur HemsedalFra kr. 9 990,-
30/8Nord-VestlandetFra kr. 9 990,-
1/9Vestlandets Perler - Hardanger og BergenFra kr. 9 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80