Costa Brava - En seniorfavoritt

Costa Brava - Spania

Bli med Peer Gynt Tours til Malgrat de Mar på den nordlige Costa Brava-kysten, ​​bare 60 km.  fra Barcelona. Her venter det flotte Aqua Hotel Silhouette & SPA – Adults Only som ligger ca. 300 meter fra både stranden og hovedpromenaden i byen. Dette 1. klasses hotellet er kun for voksne gjester, og i den store vestvendte hagen har gjestene tilgang til både to fristende svømmebasseng, mange solstoler, og egen restaurant/bar vis a vis.

Alle hotellrommene har balkong med 2 stoler og bord, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, safe, kjøleskap samt TV. Du kan også benytte hotellets flotte SPA-anlegg mot et pristillegg, og her finner du trimrom, treningssenter, dampbad/sauna samt innendørs basseng. Hver dag er frokostbuffet samt middagsbuffét med vin/vann inkludert.  Hotellet kan by på en meget bra buffétrestaurant med middelhavsmat og åpent «show cooking»-kjøkken der husets kokker står og lager til ulike matretter. Menyen er tallrik og smakfull, og nye retter dukker stadig opp. I baren byr hotellet på eget show hver kveld – og ellers vil vår reiseleder alle dager tilby ulike aktiviteter, utflukter, quiz o.l. Her vil man kunne trives godt.

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                  Norge – Barcelona flyplass – Malgrat de Mar
Tidlig avreise fra Oslo Lufthavn direkte til Barcelona. Fra Barcelona flyplass er et ca. 1,5 times busstur til vårt reisemål. Her sjekker vi inn på 1. klasses Aqua Hotel Silhouette & SPA for et 9 døgns herlig ferieopphold. Resten av dagen fritt til egne opplevelser – nyte svømmebassengene, samt til ågjøre seg kjent. Felles middagsbuffet med vin/vann inkludert om kvelden. Deretter kan de som ønsker det nye hotellets show i baren.

2. – 9. dag           I Malgrat de Mar – herlige feriedager, flere utflukter
Frokostbuffet og varierte middagsbuffeter med vin/vann er inkludert daglig på hotellet. Dagene til egen disposisjon – og da kan man bli med på en av utfluktene eller aktivitetene våre, dra på turer i egen regi, eller bare slappe av og kose seg på hotellet. En av våre inkluderte utflukter er en heldagstur til Barcelona med sightseeing og lunsj der – samt tid til egne opplevelser. En annen dag byr vi på heldagstur som først går til den historiske hovedstaden på Costa Brava – Girona, som ligger flott til midt mellom Middelhavet og fjellkjeden Pyreneene. Vi tar også turen til Figureres - Salvador Dali’s fødeby, lunsj og inngang til Salvador Dali-museet er  inkludert her. Hjemveien legger vi mest mulig langs kysten tilbake til Malgrat de Mar. 

Det blir gode muligheter til å hygge seg i fellesskap med andre fra Peer Gynt Tours sin gruppe, og vår reiseleder vil daglig arrangere frivillige aktiviteter, - det være seg Quiz, spaserturer eller en ekstra utflukt. Hver kveld byr hotellet på et variert show, og både uteområdet med 2 svømmebassenger samt SPA-anlegget vil nok friste mange. Uansett, blir man med Peer Gynt Tours hit til Costa Brava, så venter mange opplevelsesmuligheter og en fin ferie.                                                                                                                                 

10. dag                Calella – Barcelona flyplass – Gardermoen
Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport fra hotellet til flyplassen, for flyreise hjem til Norge utpå formiddagen.

Kart

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
3/10 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Costa Brava fra Oslo Ikke mulig å bestille 12 275,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon
3/10 Trondheim Seniorfavoritt - Costa Brava fra Trondheim Ikke mulig å bestille 13 715,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:                                                                     Kr. 2.195, -           
Tillegg p.p. for Premium-rom med utsikt mot bassenget:          Kr. 890,-           

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritter!

Powered by Travelize