Costa Brava - En seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til Malgrat de Mar på den nordlige Costa Brava-kysten, ​​bare 60 km.  fra Barcelona. Her venter det flotte Aqua Hotel Silhouette & SPA som er et førsteklasses hotell kun for voksne gjester. I den store hagen har man tilgang til to fristende svømmebasseng, mange solstoler, og egen restaurant/bar. Alle hotellrommene har balkong med 2 stoler og bord, gratis WiFi, klimaanlegg, safe, kjøleskap samt TV. Du kan også benytte hotellets flotte SPA-anlegg mot et pristillegg.

Hver dag er frokostbuffet samt middagsbuffét med vin/vann inkludert. Hotellet kan by på en meget bra buffetrestaurant med middelhavsmat og åpent «show cooking»-kjøkken. Menyene er smakfulle, og nye retter dukker stadig opp. I baren er det hver kveld eget show, og ellers vil vår reiseleder også tilby ulike enkle aktiviteter for en god ferie.

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Barcelona flyplass – Malgrat de Mar
Avreise fra Oslo Lufthavn direkte til Barcelona. Fra Barcelona flyplass er det ca. 1,5 times busstur til vårt reisemål. Her sjekker vi inn på førsteklasses Aqua Hotel Silhouette & SPA for et ni døgns herlig ferieopphold. Resten av dagen fritt til egne opplevelser, nyte svømmebassengene, samt til å gjøre seg kjent. Felles middagsbuffet med vin/vann inkludert om kvelden.  Deretter kan de som ønsker det nyte hotellets show i baren.

2. – 9. dag           I Malgrat de Mar – herlige feriedager, flere utflukter 
Frokostbuffet og varierte middagsbuffeter med vin/vann er inkludert daglig på hotellet. Dagene til egen disposisjon – og   da kan man bli med på en av utfluktene eller aktivitetene våre, dra på turer i egen regi, eller bare slappe av og kose seg på hotellet.

Vi har to inkluderte utflukter med skandinavisktalende guider. En utflukt er heldagstur til Barcelona med sightseeing og lunsj, samt tid til egne opplevelser.  Den andre er en heldagstur som først går til den historiske hovedstaden på Costa Brava – Girona, som ligger flott til midt mellom Middelhavet og fjellkjeden Pyreneene. På denne turen besøker vi også Figueres - Salvador Dali’s fødeby. Lunsj og inngang til Salvador Dali-museet er inkludert. Hjemveien legger vi mest mulig langs kysten tilbake til Malgrat de Mar. 

Det blir gode muligheter til å hygge seg i fellesskap med andre fra Peer Gynt Tours sin gruppe, og vår reiseleder vil daglig arrangere frivillige aktiviteter, som eksempelvis quiz, spaserturer eller en ekstra utflukt. Hver kveld byr hotellet på et variert show, og både uteområdet med 2 svømmebassenger samt SPA-anlegget vil nok friste mange. Uansett, blir man med Peer Gynt Tours hit til Costa Brava, så venter mange opplevelsesmuligheter og en fin ferie.  

10. dag                Malgrat de Mar – Barcelona flyplass – Gardermoen
Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport fra hotellet til flyplassen, for flyreise hjem til Oslo Lufthavn utpå formiddagen.
                                                                                                                               

Kart

Powered by Travelize