Bussferie

Våre feriereiser med buss har alt en klassisk busstur skal inneholde. Spennende reisemål, behagelig tempo, gode reiseledere, hyggelige og trygge sjåfører og det gode sosiale samværet. Vi har levert bussturer i mer enn 35 år, og har veldig mange faste og veldig godt fornøyde gjester. Reis med Peer Gynt Tours på din neste bussferie!

Praha & Berlin

Opplev 2 spennende europeiske hovedsteder! Tsjekkias hovedstad Praha er fortsatt en av de mest populære byene å besøke i Europa. I århundrer har både turister, kunstnere og tsjekkerne selv lovpriset denne vakre byen – som faktisk har røtter helt tilbake til år 900! Her finner man praktfulle gamle hus, ....Les mer »

Busstur til Lofoten

Et fantastisk øyrike i nord. Bli med Peer Gynt Tours på en "eventyrreise” til ett av Norges vakreste reisemål - Lofoten.  Her vil du få oppleve denne 190 km lange øyrekken - med sine flotte fjelltopper og sine maleriske fiskevær. På rad og rekke ligger idylliske røde rorbuer, der ....Les mer »

Savalen Fjellhotell

Bli med Peer Gynt Tours på en 5 dagers tur til populære Savalen Fjellhotell. Omkranset av skog og fjell finner vi her god atmosfære, sjel, særpreg og fristende matbord. SPA-avdeling og svømmebasseng hører også med til herlighetene. Hotellet byr dessuten på ekstra oppvarting med kaffe og hjemmebakst ....Les mer »

Åland og Stockholm

Åland består av hele 6500 små øyer og én ganske stor, nemlig "Fasta Åland". der hovedstaden Mariehamn ligger. Åland er et spesielt lite samfunn - med egen regjering, eget parlament, egne frimerker, og en egen kultur. Åland har også en innholdsrik sjøfartshistorie – bl.a. ....Les mer »

Busstur til Bayern

Opplev Ørneredet Bli med Peer Gynt Tours til Tysklands største delstat - med sin beliggenhet i Europas hjerte byr Bayern på alt fra fruktbare daler til snøkledde alpetopper. Med sin levende folklore og mange vakre byer, er det ikke rart at Bayern er en populær ferieregion. Her skal vi bo hele 5 døgn i ro i den ....Les mer »

Busstur til Gøta kanal & Glasriket

Sommerferie i Sverige. Vi gjentar suksessen med en klassisk bussferietur til Sverige , der vi bl.a. kan by på en trivelig båttur på Göta Kanal - gjennom hele 9 sluser og 2 akvedukter. Ferden går gjennom levende svenske landsbygder og vi opplever vakker natur underveis. Etter et trivelig opphold i Linköping tar ....Les mer »
Powered by Travelize