NAF og Norsk Kulturarv

Bli med på en av de flotte medlemsturene til Refsnes gods, Ullensvang hotell eller Bårdshaug herregård! Våren 2019 innbyr NAF og Norsk Kulturarv i samarbeid med Peer Gynt Tours til trivelige hotellbesøk og lærerike rundturer i vakker natur.

Les om programmet for hver enkelt tur nedenfor - og meld deg på!

Hardanger og Hotell Ullensvang med NAF og Norsk Kulturarv

Det milde klimaet og de lyse sommernettene gjør at Hardanger har ideelle betingelser for produksjon av frukt og bær. Om våren en symfoni av blomstrende frukttrær, fosser som kaster seg ned langs fjellsidene, blå fjorder og snødekte fjelltopper. Om høsten bugner det av moden frukt.  Vi bor på Hotel ....Les mer »

Refsnes Gods på Jeløy i Moss med NAF of Norsk Kulturarv

Østfold har et mangfold av muligheter, både når det gjelder kunst, natur og historie. Her gikk de gamle handelsveiene og fylket har som følge av dette mange flotte herregårder og det myldrer av historiske spor. Det blir en tur på Haldenkanalen, Norges eldste kanalsystem, med bl.a. Brekke Sluser, som er Europas ....Les mer »

Bårdshaug Herregård med NAF og Norsk Kulturarv

Bli med til trivelige Trøndelag! På Bårdshaug Herregård i Orkanger kan vi oppleve særpreget og atmosfæren fra en svunnen storhetstid. Her bodde arkitekten, gründeren og verdensmannen Christian Thams. Knyttet til samme mann er også Thamshavnbanen og Gamlegruva ved Løkken Verk. Dagens Bårdshaug ....Les mer »
Powered by Travelize