Skip to main content

Julemarked i Røros

Røros HotellRøros Hotell
Røros HotellRøros Hotell

Bli med på en uforglemmelig julemarkedstur til Røros, hvor historien møter julens magi. I Bergstaden, som er på UNESCOs liste over vernede steder, vil du oppleve en julestemning utenom det vanlige. Fra de snødekte trehusene til den tradisjonsrike markedsplassen fylt med håndverk, lokale delikatesser og juledekorasjoner, byr Røros på en autentisk og hjertevarmende førjulsopplevelse. La deg sjarmere av de idylliske omgivelsene og kom i julestemning på et av Norges mest unike julemarkeder!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Røros

  Avreise fra Oslo Bussterminal, og vi kjører mot Elverum og oppover Østerdalen til Røros. Stopp med mulighet for å kjøpe litt å bite i på veien. Vel fremme tar vi inn på Røros Hotell. Vi bor altså midt i smørøyet for å oppleve julemarkedet disse dagene, kun noen minutters gange fra sentrum. Alle får mulighet til å oppleve markedet og byen både på dag og kveld etter eget ønske. Som gjest på Røros Hotell har du også fri tilgang til hotellets bad- & velværeavdeling. Vi spiser felles middag.

 • 2. dag: Røros

  Frokost. Denne dagen er fri til egen disposisjon til å oppleve Røros. En av de mest sjarmerende aspektene ved Røros julemarked er hvordan byen selv blir en del av opplevelsen. Den hvite snøen og de historiske trehusene skaper en autentisk og koselig ramme rundt markedet. Det er ikke uvanlig å se hester med sleder som kjører gjennom gatene, noe som gir en ekstra dimensjon til den nostalgiske julestemningen.

  Røros julemarked er mer enn bare et sted å handle; det er en helhetsopplevelse som lar deg ta del i en ekte, tradisjonell norsk jul. Med sin unike kombinasjon av historisk sjarm og festlig julestemning, er dette markedet en uforglemmelig destinasjon for alle som ønsker å oppleve magien av jul i vakre, autentiske omgivelser. Julemarkedet arrangeres kun en helg hvert år.

  Vi spiser felles middag om kvelden.

  Røros
 • 3. dag: Røros – hjemreise

  Frokost. Det blir mulighet for å utnytte formiddagen til handel, lunsj og hygge etter eget ønske. Ved 13-tiden samles vi ved bussen, klare for hjemreisen. Vi kjører samme veien mot Oslo, og gjør nødvendige stopp underveis.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
06.12.2024Julemarked - RørosMer enn 88 490,-BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg:
Enkeltrom:     Kr 1 600,- pr. person

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80