Skip to main content

Rota i Spania - En seniorfavoritt

Spansk by på Costa de la Luz

Vakre og ukjente Rota er ikke nevnt på de store kartene og i de små guidebøkene, men slike "bagateller" hindrer ikke Rota i å være en by med lokal stolthet og sjarm. Byen ligger nord i Cádizbukta, på kyststripen Costa de la Luz mot Atlanterhavet. Kysten brer seg utover som en lang sanddyne, og vi bor på hotell på stranden. Her finnes en egen ro og harmoni, kun avbrutt av pulserende rytmer fra bølgene – og det er i dette tempoet vi skal nyte dagene. Vi skal også på utflukter til Càdiz og Jerez de la Frontera, og det er mulig med en ekstra utflukt til Gibraltar.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Malaga – Rota

  Tidlig fly til Malaga. Transfer til Rota, ca. 2,5 t. Innsjekk på Hotel Playa de la Luz (4*) som har flott beliggenhet på stranden mellom sanddyner og skog. Hotellet har utendørsbasseng, tennisbane, treningssenter og bordtennis. Felles middag.

 • 2. dag: I Rota

  Frokost. Dagen fri til avslapning på hotellet, eller til å utforske Rota på egen hånd. Felles middag.

  I Rota
 • 3. dag: Utflukt til Cádiz

  Frokost. Halvdagsutflukt til Cádiz – som ligger på en halvøy omringet av blått hav. Byen er typisk andalusisk med trange brosteinsgater som fører oss til åpne torg og parker, og videre til den mer moderne delen. Cádiz har mange historiske landemerker, og byens katedral, kirker og herskapshus er vel verdt besøket. Felles middag.

  Utflukt til Cádiz
 • 4. dag: I Rota

  Frokost. Dagen på egen hånd eller til å hygge seg i fellesskap med andre fra gruppen. Vi anbefaler en tur i den koselige gamlebyen. Her kan man smake lokal vin i en av byens vinbodegaer, og utvalget av gastronomiske herligheter er mange. Felles middag.

 • 5. dag: Utflukt til Jerez

  Frokost. Halvdagsutflukt til Jerez de la Frontera. Byen er mest kjent for sin sherry og sine mange hester. Videre har byen et koselig historisk sentrum. Vi besøker en av byens vinkjellere for prøvesmaking av sherry. Felles middag.

  Utflukt til Jerez
 • 6. dag: I Rota

  Frokost. Nok en hyggelig dag til å slappe av og kose seg på egen hånd eller sammen med andre i gruppen. Felles middag.

 • 7. dag: I Rota/Utflukt til Gibraltar (mot tillegg)

  Frokost. Mot tillegg: Heldagsutflukt til Gibraltar i stredet som forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. Gibraltar har en historie med spennende innhold, og er særegent og vakkert. Vi skal opp på "The Rock" som gir oss en flott utsikt, og vi skal hilse på halvøyas mest berømte innbyggere som er de eneste viltlevende apene i Europa. Felles middag.

  I Rota/Utflukt til Gibraltar (mot tillegg)
 • 8. dag: I Rota

  Frokost. Dagen til å kose seg på hotellet eller til å bli bedre kjent i Rota. Middag på lokal restaurant.

 • 9. dag: I Rota

  Frokost og middag på hotellet, og dagen til hygge med andre i gruppen eller på egen hånd. Felles middag.

  I Rota
 • 10. dag: Rota – Malaga – Oslo

  Frokost. Transfer til flyplassen. Direktefly fra Malaga til Oslo Lufthavn.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80