Rota i Spania - En seniorfavoritt

Spansk by på Costa de la Luz.

Vakre og ukjente Rota er ikke nevnt på de store kartene og i de små guidebøkene, men slike "bagateller" hindrer ikke Rota i å være en by med lokal stolthet og sjarm. Byen ligger nord i Cádizbukta, på kyststripen Costa de la Luz mot Atlanterhavet. Kysten brer seg utover som en lang sanddyne, og vi bor på hotell på stranden. Her finnes en egen ro og harmoni, kun avbrutt av pulserende rytmer fra bølgene – og det er i dette tempoet vi skal nyte dagene. Vi skal også på utflukter til Càdiz og Jerez de la Frontera, og det er mulig med en ekstra utflukt til Gibraltar.

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
11 500,-
Dager:10
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Malaga t/r, transfers med buss iflg. programmet, 9 hotellovernattinger i dobbeltrom, 9 frokoster og 9 middager, halvdags utflukt til Cádiz, halvdags utflukt til Jerez de la Frontera inkl. prøvesmaking av sherry, engelskspråklige lokalguider på utfluktene, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Malaga – Rota
Fly til Malaga. Transfer til Rota, ca. 2,5 t. Innsjekk på Hotel Playa de la Luz (4*) som har flott beliggenhet på stranden mellom sanddyner og skog. Hotellet har utendørsbasseng, tennisbane, treningssenter og bordtennis. Felles middag.  

2. dag        I Rota
Frokost. Resten av dagen til kos og avslapning på hotellet, eller til å utforske Rota. Felles middag.

3. dag        Utflukt til Cádiz
Halvdagsutflukt til Cádiz – som ligger på en halvøy omringet av blått hav. Byen er typisk andalusisk med trange brosteinsgater som fører oss til åpne torg og parker, og videre til den mer moderne delen. Cádiz har mange historiske landemerker, og byens katedral, kirker og herskapshus er vel verdt besøket. Felles middag.     

4. dag        I Rota                    
Dagen på egen hånd eller til å hygge seg i fellesskap med andre fra gruppen. Vi anbefaler en tur i den koselige gamlebyen. Her kan man smake på den lokale vinen i en av byens vinbodegaer og utvalget av gastronomiske herligheter er mange. Felles middag.   

5. dag        Utflukt til Jerez
Halvdagsutflukt til Jerez de la Frontera. Byen en mest kjent for sin sherry og sine mange hester. Videre har byen et koselig historisk sentrum. Vi besøker en av byens vinkjellere for prøvesmaking av sherry. Felles middag.

6. dag        I Rota
Nok en hyggelig dag til å slappe av og kose seg på egenhånd eller sammen med andre i gruppen. Felles middag.    

7. dag        I Rota/Utflukt til Gibraltar (mot tillegg)              
Mot tillegg: Heldagsutflukt til Gibraltar i stredet som forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. Gibraltar har en historie med spennende innhold, og er særegent og vakkert. Vi skal opp på "The Rock" som gir oss en flott utsikt, og vi skal hilse på halvøyas mest berømte innbyggere som er de eneste viltlevende apene i Europa. Felles middag.  

8. dag        I Rota                    
Frokost. Dagen til å kose seg på hotellet eller til å bli bedre kjent i Rota. Middag på lokal restaurant.  

9. dag        I Rota      
Frokost og middag på hotellet, og dagen til hygge med andre i gruppen eller på egenhånd.  

10. dag      Rota – Malaga – Gardermoen
Noe tid på egenhånd før transfer til flyplassen i Malaga. Direktefly fra Malaga til Oslo om ettermiddagen.  

Kart

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
24/4 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Rota Mer enn 8 11 500,- BestillMer informasjon
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
17/9 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Rota fra Oslo Mer enn 8 12 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tilbud tilslutningsbilletter: Fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Ålesund kr. 1.000,- per person. Fra Bodø og Tromsø kr. 1.400,- per person. Kun ved ledig kapasitet. Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:      Kr.    2.900,-

Mot tillegg:
- Utflukt til Gibraltar med "The Rock": kr. 690,- pr. person

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Valuta: Euro

Se her for flere seniorfavoritter!

Powered by Travelize