Rota i Spania - En seniorfavoritt

Spansk by på Costa de la Luz.

Vakre og ukjente Rota er ikke nevnt på de store kartene og i de små guidebøkene, men slike "bagateller" hindrer ikke Rota i å være en landsby med lokal stolthet og sjarm. Landsbyen ligger nord i Cádizbukta, på kyststripen Costa de la Luz mot Atlanterhavet. Kysten brer seg utover som en eneste lang sanddyne, og vi skal bo på hotell rett på stranden under hele oppholdet. Her finnes en egen ro og harmoni, kun avbrutt av pulserende rytmer fra bølgene – og det er i dette tempoet vi skal nyte dagene. Vi skal også på utflukter til Càdiz og Jerez de la Frontera, og det blir hyggelige sosiale aktiviteter sammen med reiseleder. I tillegg er det mulig å melde seg på en ekstra utflukt til Gibraltar.  

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Malaga – Rota
Fly fra Oslo Lufthavn til Malaga. Transfer med buss til Rota, ca. 2,5 t. Vi sjekker inn på Hotel Playa de la Luz (4*) som har flott beliggenhet på stranden mellom sanddyner og skog. Hotellet har utendørsbasseng, tennisbane, treningssenter og bordtennis. Om kvelden spiser vi felles middag på hotellet.  

2. dag        I Rota
Frokost. Resten av dagen til kos og avslapning på hotellet, eller til å utforske Rota. Felles middag.

3. dag        Utflukt til Càdiz
Etter frokost skal vi på halvdagsutflukt til Càdiz – som ligger på en halvøy omringet av blått hav. Byen er en typisk andalusisk by med trange brosteinsgater som fører oss gjennom svingete smug til åpne torg og parker, og videre til den nyere og moderne delen av byen. Càdiz har mange historiske landemerker, og byens katedral, kirker og herskapshus er vel verdt et besøk. Lunsj på egen regning og felles middag.     

4. dag        I Rota                    
Frokost og middag på hotellet, og resten av dagen fri til å rusle på egenhånd eller til å hygge seg i fellesskap med andre fra gruppen. Vi kan anbefale en tur i den koselige gamlebyen. Her kan man smake på den lokale vinen i en av byens vinbodegaer og utvalget av gastronomiske herligheter er mange og varierte. Det finnes også mange steder å besøke i Rota. Alt ligger derfor til rette for en god lunsj og en fin og avslappende dag i Rota.  

5. dag        Utflukt til Jerez
Frokost. I dag skal vi på halvdagsutflukt til Jerez de la Frontera. Byen en mest kjent for sin sherry og sine mange hester. Videre har byen et koselig historisk sentrum. Vi besøker en av byen vinkjellere for prøvesmaking av sherry. Ettermiddagen er til egen disposisjon. Felles middag på hotellet.

6. dag        I Rota
Frokost. Nok en hyggelig dag til å slappe av og kose seg på egenhånd eller sammen med andre i gruppen. Vi spiser felles middag på hotellet.    

7. dag        I Rota/Utflukt til Gibraltar (mot tillegg)              
Frokost. Mot tillegg: Heldagsutflukt til Gibraltar. Området ligger ved Gibraltarstredet som forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. Gibraltar har en historie med spennende innhold, og er særegent og vakkert. Vi skal opp på "The Rock" som gir oss en fantastisk utsikt, og vi skal hilse på halvøyas mest berømte innbyggere som er de eneste viltlevende apene i Europa. Tid til lunsj på egen regning. Felles middag på hotellet.  

8. dag        I Rota                    
Frokost. Dagen til å kose seg på hotellet eller til å bli bedre kjent i Rota. Middag på lokal restaurant.  

9. dag        I Rota      
Frokost og middag på hotellet, og dagen til hygge med andre i gruppen eller på egenhånd.  

10. dag      Rota – Malaga – Gardermoen
Frokost. Noe tid på egenhånd før transfer til flyplassen i Malaga. Direktefly fra Malaga til Oslo om ettermiddagen.  

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
2/10 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Rota Ikke mulig å bestille 11 590,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:      Kr.    2.750,-

Mot tillegg:
- Utflukt til Gibraltar med "The Rock": kr. 690,- pr. person

Avbestillingsbeskyttelse 6 % av totalpris pr. person.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Valuta: Euro

Se her for flere seniorfavoritter!

Powered by Travelize