Skip to main content

Yogatur til Spania

Bar på hotelletBar på hotellet
Battery de Castillitos i CartagenaBattery de Castillitos i Cartagena
Hotellets fasadeHotellets fasade
Formasjoner ved strandenFormasjoner ved stranden
Monument i CartagenaMonument i Cartagena
Hotellets resepsjonHotellets resepsjon
Dobbeltrom med fjellutsiktDobbeltrom med fjellutsikt
Dobbeltrom med havutsiktDobbeltrom med havutsikt
TreningsromTreningsrom

Velkommen med på yogatur til Puerto de Mazarrón – en perle på den vakre kysten av Costa Cálida! Stedet er mest kjent for sine flotte sandstrender og gode tomater! Den lokale økonomien i Puerto de Mazarrón er fortsatt dominert av fiske og jordbruk, og området utstråler en autentisk spansk atmosfære. Det er også fint å vandre langs strandpromenaden, Paseo Maritimo. Mazarrón-bukten er omgitt av fjell som gjør at Puerto de Mazarrón har et godt klima.

Yogaturen har fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Få ro og hent ny inspirasjon i varme og energigivende omgivelser. Vi bor på hyggelige Ramada Resort. Hotellet har flott uteområde med svømmebasseng og plass for yoga. Turen passer for alle, og du kan delta på yoga med erfaren yogainstruktør hver dag. Yogatimene varierer alltid og tilpasses deltakerne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen. Myke fysiske bevegelser kombineres med pusteøvelser og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære. Hotellet har også eget treningsrom. I tillegg til å praktisere yoga, spise god mat, nyte flott natur og bade, vil det også bli satt opp utflukt til koselige Cartagena og båttur med lunsj på vingård mot tillegg. Gruppetimene med yoga er inkludert i turprisen!

 

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!

 

Yogaundervisningen ledes av Maria Andersen. Maria er en erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga. Hun er også akupressør, stress-, massasje- og bindevevsterapeut. Du vil få verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og for å bli mer fleksibel i kroppen. Hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Maria jobber også som terapeut og spesialiserer seg på stressrelaterte plager. 

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Alicante – Puerto de Mazarrón

  Fly fra Oslo Lufthavn til Alicante. Transfer til Ramada Resort (4*). Hotellet ligger på en høyde i Puerto de Mazarrón, og har fantastisk utsikt. Hotellet har flott uteområde med utendørsbasseng, solsenger, parasoller og bar, samt uteplass for yoga. Hotellet har også treningsrom og rom som kan brukes for yoga inne på hotellet. Middag i restauranten på hotellet.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga på uteplass eller inne på hotellet før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon for en svømmetur i hotellets basseng, strandtur og/eller gjøre oss kjent i byen. Lunsj på egen regning. Yoga før middag inne eller ute på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag.

  Avslappende dag på hotellet med yoga
 • 3. dag: Yoga. Utflukt med båt og lunsj på vingård (mot pristillegg)

  Yoga før frokost. Mot pristillegg: I dag vil det bli arrangert båttur og lunsj på vingård. Ettermiddagen fri til å nyte ferien. Yoga før felles middag.

 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga før frokost. Vi nyter en avslappende formiddag, og spiser lunsj på egen regning. På ettermiddagen drar vi til den lille Percheles-stranden for å praktisere yoga. Felles middag.

  Avslappende dag på hotellet med yoga
 • 5. dag: Yoga. Utflukt til Cartagena (mot pristillegg)

  Vi starter dagen med yoga før frokost. I dag arrangerer vi utflukt til koselige Cartagena mot pristillegg. Yoga og felles middag.

  Monument i CartagenaMonument i Cartagena
 • 6. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Yoga før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon for avslapping og en svømmetur i hotellets basseng eller det turkisblå havet. Det er også mulig å bestille individuelle timer med yogainstruktør. Lunsj på egen regning. Yoga og middag på hotellet.

 • 7. dag: Puerto de Mazzarón – Alicante - Oslo

  Yoga før frokost. Transfer til flyplassen i Alicante, og retur med direktefly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
25.10.2024Oslo LufthavnSpania - YogaturMer enn 813 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Tilslutningsbilletter med fly til/fra Oslo Lufthavn kan bestilles separat.

Tillegg pr. person:                    
Enkeltrom:          Kr. 2 800,-                     
Havutsikt:           Kr. 500,- pp i dobbeltrom og kr 1.000,- pp i enkeltrom           

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.

Se her for flere yogaturer!

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80