Yogatur til Spania

Velkommen til en tur som kombinerer yoga, strandliv og avslapning i solrike Andalucia i Spania. Opplev ny inspirasjon og egenpleie for kropp og sjel. Hotell Playa Granada Club Resort ligger på Costa Tropical like øst for Malaga, og har egen spa-avdeling og eget yogaområde. Denne turen passer for absolutt alle, uansett forkunnskap, form eller alder. Inkludert i programmet er Yogaundervisning både morgen og kveld hver dag. Yogaundervisningen ledes av yogainstruktør Mette Solberg. Mette er en erfaren yogalærer innen flere yogaformer. Hovedtyngden har hun innen Virya Yoga og terapeutisk yoga. Hun er også utdannet samtaleterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole med videreutdannelse innen traumeterapi.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag           Gardermoen – Malaga - Motril
Fly fra Oslo Lufthavn til Malaga. Transfer til Playa Granada Club Resort (4*). Innsjekk. Ettermiddagsyoga i hotellets hage for å strekke kroppen etter flyturen. Felles middag på kvelden. Hotellet ligger ca. 1 time fra flyplassen, rett ved stranda i naturskjønne omgivelser, så her blir det en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og balansetrening.  

2. dag           Avslappende dag på hotellet- felles yogatrening
Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen er til egen disposisjon som for eksempel en svømmetur i hotellets basseng, en spabehandling eller til bare å nyte ferien. Felles yoga i hotellets hage /inne på hotellet (værforbehold). Felles middag på hotellet.

3. dag           Utflukt til Malaga
Yoga i hotellets hage før frokost. Heldags utflukt til Malaga - verdensbyen på Costa del Sol, Picassos hjemsted.  Felles buss til Malaga med besøk i Katedralen og Picasso Museet. Merk! Inngangsbillettene ikke inkludert! Engelsktalende guide følger med. Ta med kamera! Vi får høre historie og oppleve atmosfæren i denne fantastiske havnebyen. Det blir også fritid til nyte byen og evt. spise lunsj på egenhånd. Vi samles til middag på hotellet før felles rolig kveldsyoga.

4. dag           Yoga og balansetrening
Felles morgenyoga i hotellets hage før frokost. Dagen er til egen disposisjon – og da kan man bestille individuelle timer med vår yogalærer eller nyte hotellets fasiliteter som spa, svømmebasseng og treningsstudio. Kveldsyoga på hotellet før felles middag.

5. dag           Utflukt til Ronda (mot tillegg)
Morgenyoga før frokost. Utflukt til Ronda med buss (heldagstur). Middelalderbyen Ronda er et av de mest populære turistmålene i Spania. Byen har mange vakre utsiktspunkter og en fascinerende bro over en dyp kløft.  Vi får med oss historie om byen, besøker Casa Juan, en bodega, og får også litt fritid til å spise lunsj (ikke inkludert) og gå rundt på egen hånd. Både den nye og den gamle bydelen har pittoreske områder. Yoga på hotellet før felles middag.

6 og 7.dag   Yoga og balansetrening
Yoga i hotellets hage før frokost. Dagen er til egen disposisjon – vær tidlig ute for booking av individuelle timer med vår yogalærer. Kveldsyoga før felles middag på hotellet.

8. dag          Utflukt til La Alpujarras (mot tillegg)
Morgenyoga før frokost. Utflukt til La Alpujarras med buss og engelsktalende guide. Las Alpujarras, beliggende nordøst for Málaga ved foten av Sierra Nevada, er et av Spanias villeste og vakreste områder. Området byr på et storslått landskap av høye topper, dype daler, fantastiske utsikter og små, hvite landsbyer tett i tett.  Vi besøker Balneario de Lanjarón, landsbyene Pampaneira og Poqueira, hvor vi kan smake lokal geitost og vin. (lunsj på egenhånd) Vi kommer tilbake til hotellet via den pittoreske landsbyen Órgiva. Yoga på hotellet før felles middag.

9. dag           Motril – Malaga - Gardermoen
Yoga i hotellets hage før frokost. Transfer til flyplassen, og retur med ettermiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Om yoga timene:
På morgenen: en dynamisk yogaform; vinyasayoga, med fokus på flyt, pust og tilstedeværelse. En time som åpner og myker opp kroppen og som setter i gang energien slik at du vår en herlig og energigivende start på dagen.
På kvelden: en mer rolig yogatime der fokuset er på å roe ned kroppen. Gjennom å holde hver posisjon over lengre tid med fokus på pust og tilstedeværelse vil kroppen litt etter litt lande her og nå og finne ro. 

Kart

Powered by Travelize