Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Vandretur South Wales

Wales er en bortgjemt perle med frodige daler, vakre fjell, beitemarker, uberørte viker med sandstrender og ikoniske klipper. Den sjarmerende lillebroren til England har en historie å fortelle, og waliserne har bevart språket og kulturen sin med stolthet. Vi skal vandre i den sørlige delen med frodige Brecon Beacon National Park og Gower-halvøya med sine vakre kyststier. Dagsetappene er på 8-12 km. Vi skal bo i Swansea som tidligere var en industriby, men som i dag er en trivelig by å besøke.  Den walisiske landsbygda og hovedstaden Cardiff er også vel verdt et besøk.

Vanskelighetsgrad: 3

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – London – Swansea

  Direktefly fra Oslo Lufthavn til London Gatwick. Transfer til Mercure Swansea Hotel (4*) i Swansea i det sørlige Wales. Hotellet har restaurant, bar, innendørs svømmebasseng, treningsrom og sauna. Middag på hotellet.

 • 2. dag: Vandring i Brecon Beacon National Park

  Frokost. I dag skal vi vandre i Brecon Beacon National Park som ligger ca. 30 minutters kjøretur fra hotellet. Nasjonalparken er en av tre i Wales. Brecon Beacon er en fjellkjede i det sørøstlige Wales. Det høyeste fjellet er Pen y Fan på 886 m.o.h., som også er det nest høyeste i Wales. Nasjonalparken omfatter fjellene, et frodig ås landskap, en rekke fosser og de vakre områdene rundt med sjarmerende landsbyer som Crickhowell, Abergavenny og Breacon. Nistepakk underveis. Felles middag.

 • 3. dag: Vandring på Gower-halvøya

  Etter frokost kjører vi til Gower-halvøya, ca. 15 km. Halvøya har noen av de vakreste delene av kyststien "Wales Coast Path", - en tursti som går langs hele kystlinjen av Wales. Halvøya har kalkesteinsklipper, gylne strender som Rhossili Bay, frodige åskammer og gamle ruiner – og utpekt som Storbritannias første "Area of ​​Outstanding Natural Beauty". Området er spektakulært og godt bevart. Nistepakke spises underveis. Felles middag.

 • 4. dag: Cardiff, Tintern Abbey, gruvemuseum og whiskysmaking (mot tillegg)

  Frokost. Mot tillegg: Utflukt til Cardiff som er den mest engelske, livlige og moderne byen i Wales. Den sjarmerende hovedstaden har kulturelle attraksjoner og en hyggelig atmosfære. Middelalderslottet Cardiff Castle har lenge vært byens stolthet, mens Millennium Stadium er ett av de nyeste tilskuddene. Vi skal også til Tintern Abbey; en av de største klosterruinene i Wales – og videre derfra til "Big Pit Coal Museum", samt kan vi få prøvesmake whisky på Penderyn whisky destilleri. Felles middag på hotellet.

 • 5. dag: Vandring i Breacon Beacon National Park

  Etter frokost skal vi i dag til ett nytt område i Breacon Beacon National Park. Området er kjent for sine mange fossefall. Blant dem er Henrhyd Falls og Sgwd yr Eira (som betyr «foss av snø»). Vi kan også vandre på baksiden av fossene. Vi besøker også en hyggelig landsby. Nistepakke spises underveis. Felles middag

 • 6. dag: Vandring på Gower-halvøya

  Frokost. Vær i dag forberedt på en spektakulær vandredag langs kysten med sandstrender og hav. Vi vil også oppleve et grønt og frodig skogsområde. Flott utsikt! Nistepakke nytes underveis. Ettermiddagen fri i Swansea. Byen har et hyggelig havneområde og flere puber. I tillegg har byen mange severdigheter. Felles middag.

 • 7. dag: Vandring og landsbyer

  Etter frokost skal vi i dag vandre mellom sjarmerende landsbyer, og oppleve mer av den walisiske landsbygda. Nistepakke spises underveis. Det finnes ikke noe mer avslappende enn å bruke ettermiddagen på Swansea Beach. Det småbyaktige området har en strandlinje som er populær. Felles middag.

 • 8. dag: Swansea – London – Oslo

  Frokost. Transfer tilbake til flyplassen London Gatwick, og direktefly til Oslo Lufthavn.

 • Programmet er preliminært.

  Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80