Skip to main content

Sykkeltur La Rioja - Spania

BrionesBriones
LabastidaLabastida
LogronoLogrono

Bli med på sykkeltur mellom vinranker og idyll i vakre La Rioja nord i Spania! Dette er ikke bare en sykkeltur! Regionen byr på praktfull natur, historiske landsbyer, flott arkitektur, gode gastronomiske opplevelser og vin i verdensklasse. På sykkelruten følger vi  deler av den gamle pilegrimsveien, Camino de Santiago. Underveis blir det hyggelige pikniker med spanske skinker og oster. Vi besøker også små vinbodegaer, og får smake vin fra området som har lange vintradisjoner og er Spanias mest kjente vinregion. Området er lett kupert, men bakkene kan du sykle i eget tempo. Det er også mulig med elsykkel.

Avreise fra Oslo, Kristiansand og Stockholm. 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo/Kristiansand/Stockholm – Bilbao – San Millán

  Fly fra Oslo Lufthavn/Kristiansand/Arlanda-Stockholm – via Amsterdam – til Bilbao. Transfer til Hotel La Fábrica de Harinas (3*) i San Millán de la Cogolla. Felles middag på lokal restaurant.

 • 2. dag: Sykkeltur San Millan – Nájera – Azofra – San Millan (42 km)

  Frokost. Vi sykler gjennom frodig landskap til Nájera som ligger på pilegrimsruten. Området er småkupert, men med fine sykkelveier. Navarra var et mektig kongedømme på 1000-tallet, og Nájera er regionens historiske hovedstad. Vi fortsetter videre til den lille landsbyen Azofra. Her blir det en velfortjent stopp med piknik i parken. I San Millan stopper vi ved klostrene Yuso og Suso som står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her ble også den første litteraturen skrevet på spansk. Vinsmaking på hotellet, og felles middag på lokal restaurant.

 • 3. dag: San Millan – Rodezno – Ollauri – Briones (43 km)

  Frokost og utsjekk. I dag leder det vakre landskapet oss mot det sentrale vinområdet i den øvre delen av La Rioja. Området er frodig, og ligger ved foten av mektige fjell. Vi gjør et stopp i den lille landsbyen Rodezno. Piknik utenfor Ollauri før vi fortsetter til middelalderbyen Briones som ligger flott til på en høyde. Panoramautsikt mot elven Ebro og vinmarkene. I Briones sjekker vi inn på El Meson (3*). Vinsmaking på vingården Betolaza og felles middag på Restaurant Los Nietos.

  BrionesBriones
 • 4. dag: Briones – Labastida – Briones (31 km)

  Frokost. Briones er omringet av vinranker og flott natur. Vi følger gode landeveier mellom vinmarkene og opp til Labastida i Baskerland. Piknik. Fra høyden ruller vi på to hjul via den 900 år gamle broen over Ebro og tilbake til Briones. Besøk på det flotte vinmuseet, Dinastia Vivanco Museum. Felles middag på Los Calaos Restaurant.

  LabastidaLabastida
 • 5. dag: Briones – Samanìego – Laguardia (36 km)

  Frokost og utsjekk. Turen i dag går først til Samanìego. Hovednæringen i byen er vinproduksjon, og det finnes mange vinprodusenter i landsbyen. Landskapet er preget av vingårder og Cantabriafjellene – og vi fortsetter gjennom praktfullt landskap til Bodega Eguren Ugarte for vinsmaking og lunsj. Vi sjekker inn på Hotel Marixa (pensjonatstandard) i en av Spanias best bevarte middelalderbyen, Laguardia. Bak byens bymur kan vi finne den perfekte kroken for å nyte et glass vin. Felles middag på hotellet.

 • 6. dag: Laguardia – Navarette – Logroño (39 km)

  Frokost og utsjekk. I dag sykler vi videre til Logroño; La Riojas særegne hovedstad. Underveis nyter vi en piknik før vi stopper vi på et vinhus i Navarette som også har keramikkverksted. Innsjekk på Hotel Murrieta (3*) i Logroño. Landsbyen har smale gater og smug, pittoresk arkitektur og flere katedraler. Logroño er også et matmekka i La Rioja. Vi utforsker byen, og prøver en av landsbyens pinchosbarer i den unike tapasgaten som byen er kjent for. Dette er på egen regning.

  Laguardia – Navarette – Logroño (39 km)
 • 7. dag: Logroño

  Frokost. Fridag uten sykkel. Vi utforsker Logroño, og i dag har vi et valgfritt besøk på et interessant vinhus, Ontañon, som kombinerer vin og kunst (mot tillegg). Felles avskjedslunsj på Gastronomic Club, og kvelden til egen disposisjon.

  LogronoLogrono
 • 8. dag: Logroño - Bilbao – Oslo/Kristiansand/Stockholm

  Frokost. Med kofferten full av minner blir det transfer til Bilbao og retur via Amsterdam til Oslo, Kristiansand og Stockholm.

 • Programmet er preliminært.

  Endelig rutevalg gjøres alltid av lokalguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
22.09.2024Oslo LufthavnSykkeltur La Rioja - Nord Spania fra OsloMer enn 824 990,-BestillMer informasjon
22.09.2024KristiansandSykkeltur La Rioja - Nord Spania fra Kristiansand524 990,-BestillMer informasjon
22.09.2024StockholmSykkeltur La Rioja - Nord Spania fra Stockholm424 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.


Tillegg p.p.
Dobbeltrom som enkeltrom:    Kr. 3.700,- 
El-sykkel:                                     Kr. 1.500,-
Besøk på vinhus                        Kr.    390,-

Vanskelighetsgrad: moderat

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.

Valuta: Euro

Reisekalender
11/4Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 15 990,-
13/4Kypros - YogaturFra kr. 13 990,-
13/4Elvecruise - Holland - BlomstercruiseFra kr. 21 990,-
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
27/5Vandretur AndaluciaFra kr. 13 690,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80