Toscana's riviera - en seniorfavoritt

Hotel Caesar Hotel Caesar
Hotel Acapulco

Bli med til Toscana og opplev ekte middelhavsmagi! I juni bor vi i Forte dei Marmi og i september i Lido di Camaiore; to populære badebyer. Her kan du kose deg på hotellets fasiliteter, lange sandstrander, nyte et glass prosecco i solnedgangen, eller bare spasere og nyte utsikten. Vi skal også på flotte utflukter. Toscana har et bølgende kulturlandskap med små landsbyer, vingårder, sypresser og olivenlunder. Vi besøker en av vingårdene, samt den historiske byen Lucca og det skjeve tårnet i Pisa. Vi skal også til naturskjønne Cinque Terre – som består av fem små kystbyer som klamrer seg fast i de bratte fjellsidene. Vi kan love mange fine opplevelser på den toskanske middelhavskysten.


Rabatt
 
Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

 

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Pisa – Forte dei Marmi/Lido di Camaiore

  Flyavgang fra Oslo Lufthavn til Pisa. Transfer til den toskanske rivieraen. I juni bor vi på Hotel Acapulco (4*) i Forte dei Marmi. Hotellet har stort utendørs boblebad, treningsrom, restaurant, samt hage med solsenger og parasoller. Hotellet ligger 300 meter fra stranden. I september venter et opphold på Hotel Caesar (4*) i Lido di Camaiore – som ligger noen få meter fra stranden. Hotellet har både utendørs og innendørs basseng, SPA-avdeling, rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, solterrasse og egen restaurant. Felles 3-retters middag på hotellet.

 • 2. dag: I Forte dei Marmi/Lido di Camaiore

  Frokostbuffet. I dag gjør vi oss bedre kjent med byen, slapper av og nyter ferien. Både Forte dei Marmi og Lido di Camaiore er moderne og typisk italienske badebyer - med et flott strandområde. Her finner dere også vakre hager, lekre butikker, kafeer og restauranter. 3-retters middag på hotellet.

 • 3. dag: Utflukt til Cinque Terre

  Frokostbuffet. Sammen med skandinaviskspråklig guide går turen i dag til Cinque Terre – 5 vakre landsbyer som ligger som perler på en snor i de bratte fjellsidene. Før jernbanen kom i 1880 var det kun stier mellom byene – og byene er fortsatt uten veiforbindelse så her reiser vi med båt og lokaltog. Lunsj i egen regi. Tilbake på hotellet spiser vi 3-retters middag.

  Seniorfavoritt Toscana - Cinque TerreCinque Terre
 • 4. dag: I Forte dei Marmi/Lido di Camaiore

  Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Dagen fri til egne opplevelser.

 • 5. dag: Utflukt til Lucca og Montecarlo med vinsmaking

  Frokostbuffet. Først på dagen besøker vi sjarmerende Lucca hvor vi får en liten rundtur med lokalguide og etterpå har tid på egenhånd. Byen er omringet av en imponerende bymur, og er en koselig gammel by med brosteinsgater og torg. Her kan vi handle i små butikker, kikke innom den lokale slakteren og kjøpe italiensk is. Turen går deretter videre til Montecarlo hvor vi besøker vingården Fattoria il Poggio. Her får vi smake vin og lokale spesialiteter som bruschetta, ost, spekede pølser, oliven, brød og olivenolje. Mulig å handle i vingårdens eget utsalg. Retur til hotellet om ettermiddagen. 3-retters middag på hotellet.

  Seniorfavoritt Toscana - LuccaLucca
 • 6. - 7. dag: I Forte dei Marmi/Lido di Camaiore

  Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Vi nyter ferien.

 • 8. dag: Fote dei Marmi/Lido di Camaiore – Pisa – Oslo

  Frokost. I dag har vi formiddagen fri, og på ettermiddagen besøker vi det skjeve tårnet i Pisa sammen med skandinaviskspråklig guide. Bussen tar oss videre til flyplassen i Pisa. Direktefly til Oslo Lufthavn.

  Seniorfavoritt Toscana - PisaPisa

Kart