Inspirasjon

Reiseblogg fra Seniorfavoritt Montenegro

Historie og kultur i Montenegro Tekst og foto: Gerd Anne Vik Flø Det er spesielt i utgangspunktet å besøke landene  på Balkan, ikke minst med tanke på at det ikke er mer enn litt over 20 år siden de hadde en svært alvorlig borgerkrig, og led store tap, både menneskelig og materielt. Albania var ....Les mer »

Bentes topp 3 reisemål i 2019!

Bente Johnsen Salgado har over 25 års erfaring med turproduksjon for grupper. Før hun begynte hos Peer Gynt Tours har hun jobbet med å arrangere turer både på Svalbard og Island. I Peer Gynt Tours har hun jobbet i over 10 år, og sitter derfor på en mengde erfaring med gruppereiser og ulike reisemål. ....Les mer »

Vandretur langs Amalfikysten

Vi drømmer oss bort til vandreturer langs den vakre Amalfikysten Det er lov å drømme, lengte og la seg inspirere også nå under koronakrisen! Tekst og Foto: Keth Ingunn Kleiberg Ville, vakre og varme Amalfi.  Det var her vi skulle vært nå!  I godt lag og vandrende gjennom vårfriske sitronlunder ....Les mer »

Video - Blomstercruise i Holland

Video fra vårt blomstercruise i Holland fra 2017. Les mer om turen her!Les mer »

Magiske Lofoten

Vi drømmer oss tilbake til naturskjønne Lofoten! Tekst og bilder: Gerd Anne Vik Flø Lofoten er et fabelaktig stykke «Norge i miniatyr» ! Med variert natur, som omfatter alt fra blide, småkuperte landskap til vill og vakker fjellheim! Lofoten har sommermagien, der dag møter natt i vedvarende lys, ....Les mer »

"Fire kjappe" med reiseleder Trude

Reiseleder Trude gir deg fire gode grunner til å dra på gruppereise med Peer Gynt Tours!    Hvorfor velge gruppereiser med Peer Gynt Tours?   Det å reise sammen med andre, gir så mange ekstraopplevelser. Du slipper å bruke tid på å finne høydepunktene på en plass selv, for det har ....Les mer »

Bli med på Norgesferie med Peer Gynt Tours!

Norge kan by på noen av de vakreste naturområdene i Europa. Turer i vårt langstrakte land kan ta deg med til snødekte fjell og grønne fjorder, og et økende antall nordmenn velger å feriere i eget land. Lofoten, Finnmark, Bergen og Sør-Vestlandet er noen av destinasjonene som er ....Les mer »

Reiser med seniorene i fokus

Seniorfavoritter er kvalitetssikre og trygge reiser for de godt voksne. Uansett om man er vel bereist eller ikke, kommer man gjerne til et punkt hvor det er deilig å kunne la noen andre ta seg av planleggingen. På seniorfavorittene til Peer Gynt Tours er alt tilrettelagt for en herlig ferie, og alt en må gjøre er å ....Les mer »

Reiseleder Anne anbefaler - Topp 3 reiser!

Anne Ramnæs Hjalmarsson er en av Peer Gynt Tours sine mest erfarne reiseleder og turprodusent, og hun vet hva som skal til for at våre kunder får en best mulig ferie. Med sin lange reiseerfaring og dype kunnskap om våre turer har hun valgt seg ut tre turer fra årets katalog som du ikke bør gå glipp av. 1. ....Les mer »

Opplev Kypros på nye måter

Kypros forbindes gjerne med sol og bading, men dette er bare en brøkdel av hva Afrodites øy har å by på. Rik historie, variert natur og spennende mat og kultur, gjør Kypros til et opplevelsesrikt reisemål med mye mer enn bare solskinn og vakre strender.  Bli kjent med Kypros ....Les mer »

Tropisk vandredrøm i Costa Rica

Costa Rica er definisjonen på den ideelle feriedestinasjonen, med sitt grønne paradis, rike dyreliv og lange hvite sandstrender. Det smale landet mellom Nicaragua og Panama byr på et bredt spekter av fantastiske naturopplevelser, kulturelle møter og aktiviteter. En vandretur i Costa Rica lever opp til alle forventinger når ....Les mer »

Opplev kontrastenes land på vandring i Sør-Afrika

Sør-Afrika er et spektakulært land, og som skapt for den aktive reisende. Landet er kjent for sin store variasjon, både i mennesker, dyreliv og landskap. Bli bedre kjent med landet med de enorme kontrastene på en reise som inkluderer fantastiske vandringer og opplevelser. Reisen rundt i Sør-Afrika starter i Johannesburg. ....Les mer »

Vandring i magiske Jordan

Jordan er den perfekte destinasjonen for den eventyrlystne vandrer. Bli fortryllet av vakker natur, historiske severdigheter, spennende mat og yrende byer.  En vandretur i Jordan gir mulighet for å oppleve all den variasjon som det lille landet har. Fargerike Jordan er et land som har lokket reisende i århundrer og fortsetter å ....Les mer »

Opplev fantastiske South-West USA

Opplev USA på beste vis på en roadtrip med vandringer i Ville Vesten! Den sørvestlige delen av USA er utelukkende et eventyr med røde fjellandskap, mektige canyons, spektakulære nasjonalparker og ørken. Besøk statene Utah, Arizona og Nevada – hvor naturen er helt annerledes enn noe annet sted. Vår ....Les mer »

Vandretur Sri Lanka

Øya ligger som en perle i det indiske hav, og byr på et mangfold av opplevelser. Fra vakker, uberørt natur til spennende smaksopplevelser og nye kulturopplevelser. I tillegg har landet opptil flere av minnesmerkene på UNESCO`s verdensarvliste. Havnebyen Negombo tilbyr lange, kritthvite strender perfekt for en avslappende ....Les mer »

Gardasjøen og Tyrol - En reiseopplevelse av de sjeldne

Bli med på en tur til vakre Gardasjøen, gjennom dalene i Nord-Italia vi alle kjenner fra vinderidretten og til Alpenes majestetiske fjellheim i Seefeld. Tekst og Foto: Trude Hauge Denne privateide «boligen» kan vi se på båttur over Gardasjøen.                              ....Les mer »

4 gode grunner til å dra på elvecruise

Reiseleder Janie Christina gir deg 4 gode grunner til å velge elvecruise med Peer Gynt Tours som din neste ferie! Roen - det å sitte på soldekk og se naturen passere forbi er magisk. Små vin-dorfer, høye fjell med gamle borger på toppen, gamle broer og bittesmå hytter langs elven er helt nydelig. Samtidig ....Les mer »

Sommer i Tyrol – en herlig seniorfavoritt!

Sommer i Tyrol var Peer Gynt Tours nyhet i turkategorien Seniorfavoritter 2018. Tekst og foto: Aase Wick Sætre Under hele oppholdet bor vi på dette komfortable hotellet med vakker utsikt over den lille byen Kirschberg, som har navn etter «kirken på berget». I det 14. århundre ble kirken begynt bygget nede i byen, ....Les mer »

Video - 10 spørsmål med Mona og Janie

Reiseledere Mona og Janie satte seg ned og svarte på 10 kjappe spørsmål!  Les mer »

Reiseblogg fra elvecruise på Donau

Tekst og foto: Aase Wick Sætre Elvecruise på Donau har vært en bestselger i flere år  Donaucruiset starter i Passau, i den sjarmerende grensebyen hvor tre elver møtes, Donau fra vest, Inn fra sør og Ilz fra nord, derav navnet «Dreiflussstadt». Her går vi om bord i DCS Amethyst, elvebåten ....Les mer »

Video - Rundreise Gardasjøen & Tyrol

Opplev vår rundreise i nord-Italia og Østerrike gjennom kameraet!   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for å finne aktuelle datoer og priser! Mer inspirasjon? Klikk her!  Les mer »

Eventyrlig vandring i Transilvania!

Spektakulær natur, utrolige slott og en følelse av å dra tilbake i tid, gjør en vandretur i Transilvania til en enestående opplevelse for reisende.  Opplev en av Europas vakreste byer til fots Sibiu sies å være en av Europas aller vakreste byer og er en av Transilvanias kronjuveler. Stemningen i byen ....Les mer »

Trygt, sosialt og opplevelsesrikt. Derfor bør du teste gruppereiser.

Det er flere gode grunner til å reise på gruppetur!   Peer Gynt Tours har dedikerte reiseledere med stort engasjement i jobben sin. Her er noen av deres synspunkter på hvorfor gruppereise er i vinden om dagen. Å reise byr på uforglemmelige opplever og inntrykk. Har du noen å dele dette med, varer kanskje minnene ....Les mer »

Vandretur – fantastiske opplevelser venter deg!

Et klokt hode har engang sagt: “Å reise vil si å nå et mål. Å vandre vil si å være underveis”. Hvorfor ikke reise på en vandretur og få begge deler, sier vi. Hva går egentlig vandreturer ut på? Felles for de fleste turene er at de går gjennom vakker natur, ofte av en ....Les mer »

Video - Vandretur Kypros

Se hvordan vakre Kypros kan oppleves på vandretur med oss!   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for mer informasjon og priser! Mer inspirasjon? Klikk her.Les mer »

Har du tenkt over alle fordelene ved å reise sammen?

Vi er flinke til å dele opplevelsene våre på sosiale medier. Men det aller beste er vel å dele dem der og da – i øyeblikket? Erfarne “globetrottere” liker begge måter å reise på: Av og til reiser de helt på egenhånd, der de må planlegge og ordne alt selv. Andre ganger ....Les mer »

Video - Vandretur Algarve

Drøm deg bort til vår flotte bestselgende vandretur på Algarve-kysten!   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for å finne aktuelle datoer og priser! Mer inspirasjon? Klikk her!  Les mer »

Dette er de mest populære gruppereisene!

Populære gruppeturer! Det er sosialt, trygt og opplevelsesrikt. Og nå velger stadig flere beina når storslått natur og kultur skal oppleves. Her er fire populære måter å dra på gruppereiser.   Vandringer til fots og fargerike elvecruise er en stadig sterkere trend blant opplevelsesreisene ....Les mer »

Rundreise – når du ønsker et større nedslagsfelt

Når man reiser på rundreise opplever man flere steder ved at man forflytter seg underveis i ferien. En rundreise kan omfatte alt fra et distrikt i et land til en hel verdensdel. På en vanlig ferie, drar man ofte til én destinasjon, der mange opplever at det blir det samme hver dag, og at selv én uke for rastløse ....Les mer »

Faglige samlinger gir fellesskapsfølelse og motivasjon på veien videre

Av Hans Olaf Heslien, prosjektleder i Peer Gynt Tours.   Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha arrangert en vellykket landskonferanse med flere hundre deltakere fra inn- og utland. Vi har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Det er alltid en flott opplevelse, etter mye planlegging, å se hvordan arrangementet fungerer ....Les mer »

Skjærgårdscruise i Kroatia

Nyt livet på skjærgårdscruise i Kroatia   Tekst og foto:  Anne Hagen Krok Populært feriemål Kroatia har blitt mer og mer populær blant reisende de siste årene, og det med god grunn – da det her finnes noe for enhver smak både til lands og til vanns! Jeg fikk bli med på et 3-dagers ....Les mer »

Video - Klassiske Hellas

En video fra vår rundreise i Hellas, et vakkert og kulturrikt land verdt å oppleve.Les mer »

På vandretur i Andorra med Peer Gynt Tours

  Tekst og foto: Kjersti Hylen "...Det var tydelig Andorra hadde mye å by på." Vi lot oss friste ut på tur, og etter tre og en halv times kjøretur fra flyplassen i Barcelona,  kunne vi se  fram til å tilbringe ei uke med vandringer i dette lille og sjarmerende landet.  Et relativt nytt ....Les mer »

Video - Vandretur Andorra

Bli med oss på tur til flotte Andorra!   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for å finne aktuelle datoer og priser! Klikk her for å lese reiseleder Kjersti sitt inspirasjonsinnlegg! Mer inspirasjon? Klikk her!Les mer »

Video - Åland og Stockholm 2017

Se hvordan vår bussferie til Åland og Stockholm kan oppleves!     Finn mer reiseinspirasjon her!Les mer »

Med Peer Gynt Tours på vandretur i Algarve - Portugal

Vet du hvor «Europas hyggeligste hjørne» befinner seg?  Jo, høyst sannsynlig er det nydelige Algarve, Portugal,   som  med rette kan smykke seg med en slik karakteristikk! Tekst og foto: Gerd A. Vik Flø Algarve - kystlandskap som byr på det meste Vi er nettopp tilbake etter en av Peer Gynts ....Les mer »

På tur med Peer Gynt Tours og Hurtigruten

Utforsk verden med Hurtigruten Vi kjenner alle "Verdens vakreste sjøreise" langs norskekysten. Men i dag er Hurtigruten blitt så mye mer. Det tilbys nå også spennende ekspedisjonsreiser i Antarktis, på Svalbard, Grønland, Island, Canada, Sør-Amerika og i Europa. Med utvalgte tilpassede skip kan ....Les mer »

Trygg reise med Sjømannskirkens app

Vi i Peer Gynt Tours er opptatte av at du skal føle deg trygg på din reise. Peer Gynt Tours har en beredskapsavtale med Sjømannskirken i forhold til omsorg og krisehåndtering overfor våre kunder og ansatte. Med Sjømannskirken sin gratis app kan du gjøre reisen tryggere ved å ha viktig informasjon ....Les mer »

Video - vandretur Marokko

Se videoen fra vår tur til Marokko med vandring i Atlasfjellene.  Les mer »

Emilia Romagna – Italienske delikatesser, kunst og kultur!

Denne italienske regionen, som ligger sør for Gardasjøen og nord for Toscana, er kanskje et mer ukjent og mindre besøkt område blant mange nordmenn enn andre deler av Italia. Er du imidlertid glad i italienske delikatesser, er det i dette området man finner opprinnelsen til Parmaskinken, Parmesanosten og Balsamico, ....Les mer »

India - lyder, lukter, smaker og mennesker!

I april var jeg så heldig å få være med vår samarbeidspartner i India på en 10 dagers rundtur – en fantastisk tur i et fargerikt og spennende land! Tekst og foto: Bente Johnsen Salgado Taj Mahal og skjulte perler Vi landet i Delhi hvor gatelivet er et sjarmerende kaos av mennesker, hellige kuer og trafikk. ....Les mer »

Video - Rundtur på Sri Lanka

Drøm deg bort på en reise til eksotiske Sri Lanka.   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for å finne aktuelle datoer og priser! Mer inspirasjon? Klikk her!  Les mer »
Powered by Travelize