Inspirasjon

Dette er de mest populære gruppereisene!

Populære gruppeturer! Det er sosialt, trygt og opplevelsesrikt. Og nå velger stadig flere beina når storslått natur og kultur skal oppleves. Her er fire populære måter å dra på gruppereiser.   Vandringer til fots og fargerike elvecruise er en stadig sterkere trend blant opplevelsesreisene ....Les mer »

Video - Vandretur Kypros

Se hvordan vakre Kypros kan oppleves på vandretur med oss!   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for mer informasjon og priser! Mer inspirasjon? Klikk her.Les mer »

Trygt, sosialt og opplevelsesrikt. Derfor bør du teste gruppereiser.

Det er flere gode grunner til å reise på gruppetur!   Peer Gynt Tours har dedikerte reiseledere med stort engasjement i jobben sin. Her er noen av deres synspunkter på hvorfor gruppereise er i vinden om dagen. Å reise byr på uforglemmelige opplever og inntrykk. Har du noen å dele dette med, varer kanskje minnene ....Les mer »

Video - Klassiske Hellas

En video fra vår rundreise i Hellas, et vakkert og kulturrikt land verdt å oppleve.Les mer »

Video - vandretur Marokko

Se videoen fra vår tur til Marokko med vandring i Atlasfjellene.  Les mer »

Video - Blomstercruise i Holland

Video fra vårt blomstercruise i Holland fra 2017. Les mer om turen her!Les mer »

Video - Åland og Stockholm 2017

Se hvordan vår bussferie til Åland og Stockholm kan oppleves!   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for mer informasjon og priser! Mer inspirasjon? Klikk her.Les mer »

Skjærgårdscruise i Kroatia

Nyt livet på skjærgårdscruise i Kroatia   Tekst og foto:  Anne Hagen Krok Populært feriemål Kroatia har blitt mer og mer populær blant reisende de siste årene, og det med god grunn – da det her finnes noe for enhver smak både til lands og til vanns! Jeg fikk bli med på et 3-dagers ....Les mer »

På tur med Peer Gynt Tours og Hurtigruten

Utforsk verden med Hurtigruten Vi kjenner alle "Verdens vakreste sjøreise" langs norskekysten. Men i dag er Hurtigruten blitt så mye mer. Det tilbys nå også spennende ekspedisjonsreiser i Antarktis, på Svalbard, Grønland, Island, Canada, Sør-Amerika og i Europa. Med utvalgte tilpassede skip kan ....Les mer »

Video - Vandretur Algarve

Drøm deg bort til vår flotte bestselgende vandretur på Algarve-kysten!   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for å finne aktuelle datoer og priser! Mer inspirasjon? Klikk her!  Les mer »

Trygg reise med Sjømannskirkens app

Vi i Peer Gynt Tours er opptatte av at du skal føle deg trygg på din reise. Peer Gynt Tours har en beredskapsavtale med Sjømannskirken i forhold til omsorg og krisehåndtering overfor våre kunder og ansatte. Med Sjømannskirken sin gratis app kan du gjøre reisen tryggere ved å ha viktig informasjon ....Les mer »

Faglige samlinger gir fellesskapsfølelse og motivasjon på veien videre

Av Hans Olaf Heslien, prosjektleder i Peer Gynt Tours.   Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha arrangert en vellykket landskonferanse med flere hundre deltakere fra inn- og utland. Vi har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Det er alltid en flott opplevelse, etter mye planlegging, å se hvordan arrangementet fungerer ....Les mer »

På vandretur i Andorra med Peer Gynt Tours

  I Peer Gynt Tours katalog for 2016 ligger Andorra som en innbydende og spennende nyhet. Her er et lite reisebrev fra sommerens tur. Tekst og foto: Kjersti Hylen "...Det var tydelig Andorra hadde mye å by på." Vi lot oss friste ut på tur, og etter tre og en halv times kjøretur fra flyplassen i ....Les mer »

Emilia Romagna – Italienske delikatesser, kunst og kultur!

Denne italienske regionen, som ligger sør for Gardasjøen og nord for Toscana, er kanskje et mer ukjent og mindre besøkt område blant mange nordmenn enn andre deler av Italia. Er du imidlertid glad i italienske delikatesser, er det i dette området man finner opprinnelsen til Parmaskinken, Parmesanosten og Balsamico, ....Les mer »

Video - Vandretur Andorra

Bli med oss på tur til flotte Andorra.   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for å finne aktuelle datoer og priser! Mer inspirasjon? Klikk her!  Les mer »

Video - Rundreise Gardasjøen & Tyrol

Opplev vår rundreise i nord-Italia og Østerrike gjennom kameraet!   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for å finne aktuelle datoer og priser! Mer inspirasjon? Klikk her!  Les mer »

India - lyder, lukter, smaker og mennesker!

I april var jeg så heldig å få være med vår samarbeidspartner i India på en 10 dagers rundtur – en fantastisk tur i et fargerikt og spennende land! Tekst og foto: Bente Johnsen Salgado Taj Mahal og skjulte perler Vi landet i Delhi hvor gatelivet er et sjarmerende kaos av mennesker, hellige kuer og trafikk. ....Les mer »

Rundreise – når du ønsker et større nedslagsfelt

Når man reiser på rundreise opplever man flere steder ved at man forflytter seg underveis i ferien. En rundreise kan omfatte alt fra et distrikt i et land til en hel verdensdel. På en vanlig ferie, drar man ofte til én destinasjon, der mange opplever at det blir det samme hver dag, og at selv én uke for rastløse ....Les mer »

Vandretur – fantastiske opplevelser venter deg!

Et klokt hode har engang sagt: “Å reise vil si å nå et mål. Å vandre vil si å være underveis”. Hvorfor ikke reise på en vandretur og få begge deler, sier vi. Hva går egentlig vandreturer ut på? Felles for de fleste turene er at de går gjennom vakker natur, ofte av en ....Les mer »

Video - Rundtur på Sri Lanka

Drøm deg bort på en reise til eksotiske Sri Lanka.   Lyst til å være med på neste tur? Klikk her for å finne aktuelle datoer og priser! Mer inspirasjon? Klikk her!  Les mer »

Har du tenkt over alle fordelene ved å reise sammen?

Vi er flinke til å dele opplevelsene våre på sosiale medier. Men det aller beste er vel å dele dem der og da – i øyeblikket? Erfarne “globetrottere” liker begge måter å reise på: Av og til reiser de helt på egenhånd, der de må planlegge og ordne alt selv. Andre ganger ....Les mer »

Med Peer Gynt Tours på vandretur i Algarve - Portugal

Vet du hvor «Europas hyggeligste hjørne» befinner seg?  Jo, høyst sannsynlig er det nydelige Algarve, Portugal,   som  med rette kan smykke seg med en slik karakteristikk! Tekst og foto: Gerd A. Vik Flø Algarve - kystlandskap som byr på det meste Vi er nettopp tilbake etter en av Peer Gynts ....Les mer »
Powered by Travelize