Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Kroatia - En Seniorfavoritt!

Opatija – som ligger idyllisk til i Kvarnerbukten Istria-halvøya, er kjent for sitt behagelige Middelhavsklima og det spesielle kystlandskapet med bratte klipper, skogkledde åser og krystallklart vann.  Langs sjøen finner du byens berømte strandpromenade - Lungo Mare.       
Vi skal bo godt på det nyoppussede Remisens Hotel Admiral (4*), og alle får rom med sjøutsikt og balkong. Under oppholdet har vi inkludert en hyggelig utflukt til en av de små middelalderbyene som ligger på Istria-halvøya, og vi skal også ut på en båttur ut til de en av de fantastiske øyene utenfor kysten. 

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person
ved bestilling mer enn 95 dager før avreise.
 

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Pula – Opatija

  Vi flyr fra Oslo Lufthavn sent på ettermiddagen direkte til Pula i Kroatia. Her ankommer vi utpå kvelden. En buss henter oss på flyplassen, og kjører direkte til det flotte Remisens Hotel Admiral (4*) beliggende på strandpromenaden i Opatija.

  Oslo – Pula – Opatija
 • Herlige feriedager i Opatija og Kroatia

  Med et syv døgns opphold på vårt flotte hotell kan man nå virkelig nyte ferien – frokost og middag er inkludert daglig. Hotellet har både innendørs - og utendørs svømmebasseng med gratis solstoler. Eget velværesenter med varierte SPA-tilbud kan benyttes mot tillegg. Vår reiseleder vil hver dag tilrettelegge ulike sosiale aktiviteter – for de som ønsker å delta. Hotellet ligger ved strandpromenaden Lungo Mare. En spasertur her betyr fremfor alt å nyte den friske havluften og det vakre kystlandskapet. Her ligger det også mange vakre villaer fra Opatijas storhetstid som kurby.

  Opplev Kroatias stolthet Opatija - en idyll med fornem bakgrunn som aristokratisk kursted helt fra midten av 1800-tallet. I dette badeparadiset ved Adriaterhavet kan man glede seg over gode bademuligheter, fargerike blomster og ikke minst den friske luften - som har lokket turister hit i over 150 år. Opatija fikk et virkelig oppsving på slutten av 1800-tallet. Mange berømtheter og kongelige kom hit for bl.a. å nyte den friske luften. Fremdeles lokkes tusenvis av turister hit, med ønske om både å nyte det herlige klimaet og det alltid krystallklare havet.

  Herlige feriedager i Opatija og Kroatia
 • Dagene i Opatija er i utgangspunktet til egen disposisjon – og da kan man enten bli med på en av utfluktene eller aktivitetene våre, dra på turer i egen regi, eller bare slappe av og kose seg på hotellet.

  Under oppholdet er det allerede en av dagene inkludert en sightseeingtur med buss/engelskspråklig lokalguide til den idylliske landsbyen Mošćenice. Her bor det bare 100 innbyggere fast, så mest sannsynlig får vi møte både landsbyens humørfylte ordfører og den lokale presten. En tur innom en olivenolje-mølle og en smak på ordførerens hjemmelagde brandy blir det også.

  En annen dag byr vi på en båttur til en av de idylliske øyene i Kvarnerbukten. Her går vi i land på en strand, og kan nyte vår pikniklunsj med en velsmakende fiskerett. Kanskje tar vi også et bad i det krystallklare vannet. Kan man ha det bedre?

 • 8. dag: Opatija – Pula – Oslo

  Frokost. Hele dagen kan nytes i Opatija. Sen utsjekk fra rommene er inkludert i prisen. Tidlig på kvelden setter vi kursen mot Pula flyplass for hjemreise til Norge. Litt utpå kvelden avreise fra flyplassen med Norwegian – med ankomst Oslo Lufthavn sent på kvelden.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80