Skip to main content

Orebic i Kroatia - En Seniorfavoritt!

Vakre Kroatia har alt man kan ønske seg for en deilig ferie; krystallklart hav, fantastiske strender, sjarmerende byer, interessante severdigheter og god mat. Vi drar til Pelješac-halvøya hvor vi bor på et godt 3* hotell i rolige omgivelser på stranden, 15 minutters gange fra koselige Orebić. Den frodige øya Korćula frister oss med sin forlokkende middelalderske bykjerne, og vi skal også på utflukt til den kilometerlange Stonmuren og smake østers. Mot tillegg kan du også delta på en flott båttur med et deilig fiskemåltid. På turen blir det god tid til å hygge seg i fellesskap med andre i gruppen, og reiseleder vil også arrangere små frivillige aktiviteter som quiz og spaserturer.

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person
ved bestilling mer enn 95 dager før avreise.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Dubrovnik - Orebic

  Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Møte med guide og transfer til Aminess Orsan Hotel (4*). Innsjekk og middag. Hotellet ligger idyllisk til på Adriaterhavskysten, omringet av pinjer og sypresser. Hotellet har utendørs svømmebasseng med saltvann, poolbar, restaurant og egen strand. Alle rommene har balkong.

 • 2. dag: Herlige feriedager i Opatija og Kroatia

  Frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje frister en svømmetur eller å følge strandpromenaden til sentrum av sjarmerende Orebić. Byen er av de mer ukjent perlene i Kroatia, og ligger midt i Kroatias vindistrikt. Byen er kjent for sine frodige hager og vakre omgivelser, og har også en flott sandstrand. Lunsj på egen regning og felles middag på hotellet.

  Herlige feriedager i Opatija og Kroatia
 • 3. dag: Utflukt til Korčula

  Frokost. I dag besøker vi øya Korčula som ligger rett utenfor Orebić. Vi spaserer til havna og tar ferge. På Korčula møter vi en lokalguide som tar oss med til fots rundt i den koselige gamlebyen. Vi får høre om byens dagligliv og historie. Lunsj på en av de lokale restaurantene og deretter tid på egenhånd, før vi tar ferge tilbake til Orebic. Middag på hotellet.

 • 4. dag: Fridag

  Frokost. Vi nyter en deilig dag ved hotellets svømmebasseng eller på stranden. Frivillig aktivitet med reiseleder. Lunsj på egen regning og felles middag på hotellet.

 • 5. dag: Utflukt til Ston

  Frokost. Utflukt til Ston med sin middelaldermur. Muren var opprinnelig syv kilometer lang, og ble i sin tid kjent som Europas svar på Den kinesiske mur. I dag er muren drøye fem kilometer lang og knytter de to småbyene Ston og Mali Ston sammen. Området er også kjent for sine østers, sjømat og vin. Vi får en liten omvisning med lokalguide i Ston, og spiser lunsj på en av byens restauranter. Retur til hotellet, og felles middag.

  Utflukt til Ston
 • 6. dag: Fridag

  Frokost. Nok en fridag for avslapping eller egne opplevelser. Frivillig aktivitet med reiseleder. Lunsj på egen regning og felles middag på hotellet.

 • 7. dag: Båttur (mot tillegg)

  Frokost. I dag er det mulig å bli med på utflukt med båt. Turen starter med et avslappende cruise gjennom Pelješac kanalen og vi stopper ved en av øyene. Mens vi bader og slapper av, vil mannskapet lage et deilig fiskemåltid som nytes med et glass vin. Ettermiddagen til egen disposisjon. Felles middag på hotellet.

  Båttur (mot tillegg)
 • 8. dag: Orebić – Dubrovnik - Oslo

  Frokost. Dagen til egen disposisjon. Transfer til flyplassen, og retur med kveldsfly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
23.08.2022Oslo LufthavnSeniorfavoritt - Kroatia711 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p.                                               

Enkeltrom:                           Kr. 2.500,-
Rom med havutsikt:           Kr. 450,-  (på forespørsel)
Båttur inkl. fiskemåltid:      Kr. 500,-

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.               

Pga. av frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritter!

Reisekalender
6/7Fottur Dolomittene Fra kr. 13 990,-
12/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 14 990,-
19/7FinnmarkFra kr. 15 990,-
25/7Kirkenes og Sør-Varanger med GDFra kr. 13 650,-
27/7Lofoten Fra kr. 14 990,-
5/8Elvebåtcruise - RhinenFra kr. 16 450,-
14/8Seniorfavoritt - LoenFra kr. 14 990,-
22/8Vandretur ValdresFra kr. 8 490,-
23/8Seniorfavoritt - KroatiaFra kr. 11 990,-
23/8Vauldalen og Femunden med GDFra kr. 13 850,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80