Skip to main content

Vidar vant gavekortet på 5000 kroner

  • Temareiser
  • Elvecruise
  • Langtidsferie
  • Rundreise
  • Vandretur

Noen ganger er det bare en fryd å kunne ringe opp kunder en mørk og trist tirsdagskveld i november. Midt i den etter hvert altoverskyggende koroasituasjonen, er det ganske hyggelig å høre gleden slå i gjennom hos en vinner av gavekortet. «Nå ble jeg skikkelig overrasket og glad», sier Vidar. «Ikke bare fordi jeg faktisk har vunnet noe, hvilket skjer ganske sjelden, men også når det er en kjent og kjær reiseleder som ringer med beskjeden. Jeg må bare si takk, dette var en flott beskjed å få!»

Vidar gleder seg veldig til de igjen kan reise på tur. Han og kona hadde akkurat avsluttet en deilig langtidsferie og kommet hjem, da Norge i mars gikk inn i lock down pga. koronaviruset. «Siden da har jeg og kona holdt oss for det meste hjemme og tatt dagsturer i nærområdet», forteller han. Et par turer til hytta i Sverige, har det også kunnet bli. «Men bare i de grønne periodene, når det har vært tillatt av myndighetene altså», understreker Vidar. «Reiselysten vår er stor, men vi venter selvsagt til det føles trygt og myndighetene gir grønt lys for reiser igjen».

Helst reiser Vidar på aktivitetsferier, som for eksempel vandreturer eller turer med historie og kulturelt innhold. For ekteparet er det viktig at turene er godt tilrettelagt fra arrangøren, at det er noen felles aktiviteter samt god reiseledelse og gode guider. Samtidig understreker han at det gjelder å føle at man kan kose seg med de andre gjestene, ikke bare løpe videre for å rekke et fullspekket program. «For meg er det sosiale viktig, samt at jeg føler jeg opplever noe hver dag», understreker Vidar.

Pioner Hotel - Pafos - Kypros

Turene går selvsagt helst sammen med kona Gunn, og etter hvert har de funnet både Kypros og Hellas som favorittreisemål. Med Peer Gynt Tours har de vært både på vandretur og på langtidsferie i Pafos på Kypros. «Vi elsker stedet, og trives veldig godt der», sier Vidar. Samtidig fremhever han at rundreisen Klassiske Hellas også var en favoritt, da det er så mye historie å få med seg på den turen. Nå har han et ønske om å bli med på Vandretur på Algarvekysten, når det igjen er klart for å reise. Og med gavekortet er han jo allerede et stykke på vei. For øvrig kan han fortelle at et elevcruise i Russland, på tsarens vannveier mellom St. Petersburg og Moskva står høyt på ønskelista i fremtiden. Og kanskje også et elvecruise på elva Po, i vakre Italia.

Når samtalen går mot slutten, er vi enige om at det var et lurt grep å stå på nyhetsbrevlisten til Peer Gynt Tours, og dermed også være med i trekningen av gavekortet. Det betalte seg godt å legge inn e-post adressen der, selv om det jo faktisk er kona som pleier å bestille reisene. «Klart jeg vil følge med på hvilke reiser som kommer i tiden fremover. Vi vil jo ut å reise igjen så snart det lar seg gjøre», avslutter Vidar.

Meld deg på nyhetsbrevet fra Peer Gynt Tours du også. Klikk her!

Lyst på litt inspirasjon fra Vidars favoritter og fremtidsønsker? 

Hurtigsøk
Reisekalender
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80