Skip to main content

Trekningen av gavekort ga hyggelig overraskelse

Hvert halvår trekker vi en heldig vinner av gavekort på kr. 5.000,- blant de som er mottakere av vårt nyhetsbrev. Denne gangen var det Ulv! Det var en glad vinner som ble oppringt fra Oslokontoret til Peer Gynt Tours på en litt grå novembermandag – mens vinneren selv var på guttetur til Alvira i Portugal og hadde akkurat fått seg en øl!

Ulv og kona Aina har vært på sin aller første påmeldingstur i høst. Sammen med en livlig liten vennegjeng var de med Peer Gynt Tours og reiseleder Mona på "Vandring & vin i Toscana" nå i oktober.   

Vi måtte da spørre hvordan de syntes det hadde vært å reise på vandretur sammen med andre, og det syntes Ulv var helt topp! Det er mange fordeler med å reise i gruppe. Man slipper å ordne ting på egen hånd, og ikke minst for den sosiale biten. Det var alltid en hyggelig og god stemning rundt middagsbordet, og reiseleder Mona var omtenksom og flink til å inkludere alle i gruppen slik at alle hadde det bra! Ulv kan ikke få fullrost Mona, og syntes det var fint å reise på tur med Peer Gynt Tours!

Han sier at de liker å være aktive når de er på tur, og på en gruppetur trenger man ikke å finne vandreruter og finne ut hvordan man kommer seg til og fra på egen hånd. På en vandretur med Peer Gynt Tours er alt opplagt, og vandringene går med lokale turguider.  

Gjennom samtalen forstår vi at han godt kunne tenke seg å ta med kona på gruppetur igjen – noe vi er glade for ettersom han er den heldige vinneren av gavekortet! Vi spør hvor han kunne tenke seg å reise neste gang, og da svarer han spontant at Dolomittene – som er et vakkert fjellområde og en av de mest populære fotturene til Peer Gynt Tours – står på listen! Han kan godt tenke seg å reise på vandretur på vakre Algarvekysten også. Han skal se på turprogrammet, men sier at han allerede gleder seg til ny tur!  Med gavekortet er de allerede et stykke på vei! Det viser seg at det er smart å stå på nyhetsbrevlisten til Peer Gynt Tours og dermed være med i trekningen av gavekortet. Om et halvt år trekkes en ny heldig vinner, og kanskje blir det deg neste gang! Har du ikke allerede registrert mailadressen din for å motta nyhetsbrevet, kan du gjøre det nå her!

I mellomtiden gratulerer vi Ulv som vinner av gavekortet, og ønsker han og kona velkommen med på ny tur med oss!

Hurtigsøk
Reisekalender
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80