Skip to main content

Vinneren er trukket!

  • Norgesturer
  • Langtidsferie
  • Rundreise

Nok en gang har vi trukket en vinner av gavekort på kr. 5000 blant alle som er registrert på vår nyhetsbrevliste, og denne gangen var det Gunn Borgen som var den heldige.

Bilde fra Flor & Fjære i 2020. Gunn Borgen helt til høyre i bildet!

Gunn har vært på flere turer med Peer Gynt Tours, og ble kjempeglad da vår reiseleder Janie Christina fikk æren av å overbringe den hyggelige beskjeden denne helgen. «Nå kribler det skikkelig i reisefoten etter to år med pandemi og mange reiserestriksjoner. Og med et gavekort er jeg jo godt på vei allerede, på en av deres fine turer».

Sist tur med Peer Gynt Tours var Jæren, Stavanger og Flor & Fjære i 2020, og den trekker Gunn frem som et godt reiseminne. Høydepunkter som Flor & Fjære, Utstein Kloster, gamle Stavanger og også turen over fjellet i Sør-Norge på vei hjem trekkes frem i praten. Som reiseleder på turen var også Janie Christina enig i at dette hadde vært en veldig fin og vellykket tur, med et veldig hyggelig reisefølge og mange gode minner. «Ja, denne turen har jeg anbefalt til flere i vennekretsen som senere har vært med» kan Gunn fortelle. «Og i år er turen nesten fullbooket på begge avganger», forteller Janie Christina, som skal være reiseleder på disse turene.

Gunn setter pris på det sosiale med å reise på gruppeturer, det å treffe og bli kjent med turdeltakere fra alle steder i landet. Og så passer det fint å ha et opplegg med reiseleder som tilrettelegger og forteller så man får med seg mest mulig. «Full pakke» - sier hun og ler.

«Det er så mange fine turer, at jeg må få tenke meg litt om», svarer Gunn når vi lurer på om hun har en tur å bruke gavekortet på. Men hun og noen venninner har allerede snakket litt om at langtidsferie i Spania vinterstid høres forlokkende ut. Og vi er selvsagt helt enig!

Den hyggelige samtalen går mot slutten, og avsluttes med ønske om at vi ses på tur til høsten. «Takk for premien – jeg som ellers aldri vinner noe…» avslutter Gunn. Vi aner et godt smil om munnen, selv om det ikke synes gjennom telefonen. Og vi gratulerer så mye!

Hurtigsøk
Reisekalender
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80