Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Med Peer Gynt Tours på vandretur i Algarve - Portugal

  • Vandretur

Vet du hvor «Europas hyggeligste hjørne» befinner seg?  Jo, høyst sannsynlig er det nydelige Algarve, Portugal,   som  med rette kan smykke seg med en slik karakteristikk!

Tekst og foto: Gerd A. Vik Flø

Algarve - kystlandskap som byr på det meste

Vi er nettopp tilbake etter en av Peer Gynts mange årlige vandreturer i Portugals nydelige kystområde i sørvest, der landet møter Atlanterhavet, og naturens «velkomstkommite» er mektige klipper og nydelige badestrender!   Å vandre i dette vakre kystlandskapet, der et vell av blomsterarter vokser rett ved siden av stien du vandrer,  er en sann øyefryd !  Tre av ukens 5 vandringer er i dette herlige kystlandskapet , mens de to andre tar oss et stykke opp i høyden. Der er floraen litt annerledes, men like frodig og fin! Dessuten dufter det utrolig godt av et utall forskjellige urte- og krydderplanter! Og utsikten er upåklagelig!

Besøk på et tradisjonelt og velassortert marked i en fjellby, der man kjøper inn lunsj til dagens vandring, og nyter mat og godt drikke i friluft , er også definitivt et høydepunkt. På markedet får man kjenne stemningen på pulsen, når landsbyboerne er ute og skaffer seg frisk og kortreist mat, pluss andre nyttige varer. Portugiserne er veldig flinke å bruke urter og krydder i maten, og det portugisiske kjøkkenet er kjent for velsmakende og veltillaget mat!

Vi trives på tur med Peer Gynt Tours!

Peer Gynt Tours er veldig fornøyd med valget av dette reisemålet, selvfølgelig først og fremst fordi man har sett trivselen og gleden slå rot hos gjestene våre. Det er trivelig å være i aktivitet, man opplever naturen på en veldig fin måte gjennom å være på vandring! Kanskje ikke så rart da at dette ryktes, og at plassene på desse turene fylles fort opp!

Det er derfor et godt tips snarlig å ta kontakt med Peer Gynt Tours om du vil være med på tur seinere i år !  Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å oppleve dette sammen med oss.

Ta gjerne en titt på vår video fra vandreturen, kanskje dette er noe for deg?

Blir du med på neste tur? Klikk her for å se turene og bestille!

Finn mer inspirasjon på bloggen vår - klikk her!

Hurtigsøk
Reisekalender
23/5Seniorfavoritt - LoenFra kr. 11 990,-
25/5Loen - Grunnskolepensj. i Utdanningsforb.Fra kr. 14 300,-
26/5Vestlandets Perler - Hardanger og BergenFra kr. 9 590,-
3/6Aktiv ferie på HelgelandskystenFra kr. 19 990,-
7/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 10 990,-
11/6Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
13/6SenjaFra kr. 14 990,-
27/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 7 490,-
28/6Vandretur ValdresFra kr. 7 990,-
4/7Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 8 595,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80