Skip to main content

Bli med på Norgesferie med Peer Gynt Tours!

  • Norgesturer
  • Rundreise
  • Vandretur

Norge kan by på noen av de vakreste naturområdene i Europa. Turer i vårt langstrakte land kan ta deg med til snødekte fjell og grønne fjorder, og et økende antall nordmenn velger å feriere i eget land. Lofoten, Finnmark, Bergen og Sør-Vestlandet er noen av destinasjonene som er populære reisemål for nordmenn. I år blir det norgesferie på de fleste av oss, og vi i Peer Gynt ønsker å ta deg med på våre turer. 

Sist oppdatert 01.06.2020

Uforglemmelige FinnmarkBytt ut sandstrender og storbyer med grensesprengende naturopplevelser oppe ved grensen. Finnmark er vill og vakker har alt fra steilt og barskt kystlandskap til rolige, milelange vidder. Finnmarks største trekkplaster er Europas nordligste punkt - Nordkapp som bringer deg til "slutten av verden" der det iskalde Atlanterhavet og Ishavet møtes. 

For nordmenn er kanskje den russiske grensen og den rike historien fylket sitter igjen med fra andre verdenskrig ekstra spennende å få med seg. Norges største fylke har også en rekke flotte byer og steder som bør oppleves. Karasjok, Honningsvåg, Hammerfest og Alta er alle kjente navn som absolutt er verdt et besøk. Finnmark er også et samlepunkt for samisk kultur, og det er få steder du kommer tettere på urfolket enn fylket i nord.
Les mer om turen her!

Eventyrriket LofotenMajestetiske fjell, praktfulle fjorder og lange hvite strender har satt Lofoten på manges ønskeliste når ferien skal planlegges. Lofoten er overveldende vakkert og opplevelsene er mange. De som søker spektakulære naturopplevelser har definitivt kommet til riktig sted. Nydelig utsikt over maleriske fiskevær, sandstrender ut mot storhavet og staute fjelltopper imponerer selv den verdensvandte. Lofoten er også et populært reisemål for vandreturer.

Lofotr Vikingmuseum er en fantastisk opplevelse hvor man blir tatt tilbake i tid og virkelig får føle på Lofotens sterke bånd til vikingtiden. Norsk Fiskeværsmuseum på Å, idylliske Kabelvåg og fascinerende Henningsvær er også steder man burde sørge for å få med seg under et besøk til Lofoten. Les om rundreise i Lofoten her!

Drar man på fotturer er det nesten ikke til å beskrive hvilke flotte utsikter man kan få. Noen ganger litt bratt til toppen, men belønningen du får er verdt det! Les om fottur i Lofoten her!

Fjord, fjell og BergenBergen er en europeisk kulturby og inngangsporten til majestetiske fjorder og fjell. Den fargerike byen mellom de syv fjell er rik på opplevelser og attraksjoner. En av de er Bryggen i Bergen, med sine 61 fredede bygninger og en plass på Unsecos Verdensarvliste. 

Vi starter reisen med Bergensbanen over Hardangervidda, hvor vi går over på Flåmsbanen. Flåmsbanen er en tur uten sidestykke i Europa. Den 20 kilometer lange turen tar oss helt innerst i Aurlandsfjorden, hvor vi får oppleve norsk natur på sitt vakreste med bratte fjellsider, lange fosser og hvite fjelltopper. 
Les mer om turen her!

Jæren, Stavanger og Flor & FjæreVakre Sør-vestlandet byr på både milelang sandstrand, sjarmerende byopplevelser, spektakulær natur og blomstrende hage Sør-Hidle. Stavanger har bevart sin "småbysjarm" i bydelen gamle Stavanger med Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse hvor man være med tilbake i tid.

Utenfor byen finner vi vakre Jæren med lange, hvite sandstrender og spektakulær natur i Lysefjorden. En båttur innover i fjorden tar oss under den populære turistattraksjonen prekestolen. Turens høydepunkt er for mange den blomstrende hagen på Sør-Hidle, Flor & Fjære, med tropiske planter og palmer. 
Les mer om turen her!

Vandringer og Stølsliv i ValdresI Valdres finner vi store fjellvidder perfekt for lette vandringer i godt terreng. Valdres har bevart stølsområder som fortsatt er i aktiv drift hvor man kommer tett på den lokale kulturen. Det vil bli flere muligheter for en smakebit av tradisjonsrik mat når vi besøker en lokal støl med eget ysteri. 

Med base på den familieeide fjellstuen Gomobu, har man perfekt lokasjon for å utforske den vakre naturen Valdres har å by på. Sosialt samvær, spektakulær utsikt over Jotunheimen og lunsj so nytes i det fri er bare noen av høydepunktene på denne turen!
Les mer om turen her!

Vandringer og moskus på DovrefjellDovrefjell nasjonalpark byr på vakre naturopplevelser og er et spektakulært dyrerike. Dovrefjell er det eneste stedet i Europa hvor du kan oppleve moskusoksen. Er man ekstra heldig får man også se villrein, jerv og fjellrev. Snøhetta er et høydepunkt på Dovrefjell med panoramautsikt utover det mektige fjellterrenget. 

Kongsvold Fjellstue er en gammel skysstasjon og er basen for denne turen. De eldste bygningene på tunet er fra 1720 og Pilegrimsleden og Kongeveien går gjennom her. Her får man i pose og sekk når det gjelder natur og kulturopplevelser!
Les mer om turen her!

Vi har flere turer i Norge:
Hva med en yogaweekend på Savalen fjellhotell? Her er det fokus på trivsel og velvære kombinert med daglig yoga.  Les mer om turen her!
Vi har også tur til Røros! Opplev Rørosmartnan som kombinerer folkeliv, handel, kultur og tradisjoner. Les mer om turen her!

Få mest mulig ut av norgesferien
Meld deg på en av våre oppstatte turer - så får du med deg både et godt planlagt turopplegg, og ikke minst hyggelig og sosialt turfølge!
Peer Gynt Tours hjelper også gjerne til med planleggingen av gruppereiser i Norge. Så er dere en gruppe på minimum 15 personer kan vi skreddersy akkurat den turen som er best for dere.


Se her for informasjon om alle våre turer i Norge!

Hurtigsøk
Reisekalender
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80