Yogaweekend på Savalen Fjellhotell

Reis til trivsel, velvære og opplevelser kombinert med stillhet og ro i uberørt natur. Bli med på yogatur i naturskjønne og idylliske omgivelser 700 meter over havet i fjellheimen i Nord-Østerdal. Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. I over 40 år har familien Hektoen drevet turistvirksomhet på Savalen. Gjennom alle disse årene har trivsel og velvære for gjestene vært satt i fokus. Utendørs kan du oppleve fjellet, sjøen og skogen, og innendørs kan du bl.a. oppleve hotellets spaavdeling. Bassenget holder 33-34 grader, og herfra kan du nyte utsikten over sjøen og fjellheimen gjennom store panorama-vinduer.

Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Pris fra kr.:
5 990,-
Dager:4
Inkludert i grunnprisen: 3 overnattinger i dobbeltrom på Savalen Fjellhotell & Spa, yogainstruktør og daglige yoga øvelser (morgen og kveld) på hotellet, måltider iht. program.
Bestill reise

Dagsprogram

Dag 1                    Oslo – Savalen
Ankomst Savalen Fjellhotell med egen bil eller med tog til Tynset. Etter innsjekk blir det ettermiddagsyoga for å strekke på kroppen etter kjøreturen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag om kvelden.

Dag 2 og 3      Yoga og avslappende dager på hotellet
Vi starter dagene med yoga før frokost. Så disponerer man tiden slik man selv ønsker før ettermiddagens yoga. Kanskje frister det med en tur til hotellets spaavdeling. Her kan man kombinere et besøk i velværebassenget sammen med ulike behandlinger hos profesjonelle terapeuter, som gir ro og ny energi til kropp og sjel. Her finnes også boblebad, dampgrotte og en egen stilleavdeling, hvor det er muligheter for ulike behandlinger.

Hotellet ligger perfekt til for å oppleve høstfjellet på sitt vakreste. Det finnes flotte muligheter for å ta en fjelltur til fots eller på hesteryggen, eller en kanotur for de som ønsker det. 

Vi samles igjen til ny Yogaklasse på ettermiddagen. Vi spiser felles middag og hygger oss.

Dag 4                    Savalen – Oslo
Frokost på hotellet. I dag er det tid for å sette kursen hjemover etter en herlig weekend på fjellet.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
3/9/2020 Oppmøte på Savalen Savalen - Yogatur Mer enn 8 5 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:  kr. 590,-                                          

Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 45 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser, samt vilkår på www.peergynt.com.

 

Powered by Travelize