Skip to main content

Opplev Kypros på nye måter

  • Yoga-turer
  • Langtidsferie
  • Vandretur

Kypros forbindes gjerne med sol og bading, men dette er bare en brøkdel av hva Afrodites øy har å by på. Rik historie, variert natur og spennende mat og kultur, gjør Kypros til et opplevelsesrikt reisemål med mye mer enn bare solskinn og vakre strender. 

Bli kjent med Kypros på langtidsferie


Noe av det aller beste med Kypros er mildt klima året rundt. Derfor er en langtidsferie i november eller februar helt perfekt. Da er det færre turister og man kan nyte attraksjonene i ro og fred.

På langtidsferie er det mulighet for å delta på ulike utflukter som tar deg med til spennende steder på Kypros. I tillegg så gjør en tre ukers ferie det mulig å utforske øya på egenhånd og virkelig bli kjent med det autentiske Kypros. Få det beste av begge verdener på langtidsferie med mange opplevelser, men også tiden til å sette seg ned med en god bok og kose seg med gresk-kypriotisk mat.

Les mer om langtidsferie på Kypros her!

Finn roen på yogareise


Man trenger ikke tilbringe lang tid på Kypros før man forstår hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte øya som sitt hjem. Med sitt varme klima og idylliske omgivelser er Kypros den ideelle destinasjonen for å oppleve fordypning, ro og ny inspirasjon. 

På yogareise blir man ledet av en erfaren instruktør og lærer viktige verktøy som man får bruk for i hverdagen. På vakre Kypros skapes den perfekte rammen for egenpleie for kropp, sinn og sjel. 

Les mer om yogareise på Kypros her!

Opplev variasjon på vandretur 


Flere foretrekker en aktiv ferie når de skal ut å reise, og på Kypros kan du gjøre langt mer enn å ligge langflat på solsengen. Troodosfjellene er en oase for vandrere med skjønn natur, eventyrlige fossefall og gamle klosterbygninger. 

Akamas halvøya har enestående natur med dype kløfter og bukter. Her kan man vandre Afrodites trail som fører til grotten der Afrodite tok sine bad og opp på fjellet Moutti tis Sotiras. På vandretur får du oppleve helt andre sider av Kypros, mens du blir kjent med den vakre og varierte naturen på øya.

Les mer om vandretur på Kypros her!

Sosial ferie med seniordans 


Opplevelser er best når de deles med andre, og seniordans er en sosial og inkluderende reiseform. Her danses det annenhver dag med fine danser som er lette å lære og følge. Det varme klimaet på Kypros egner seg perfekt for seniorer og temperaturen i sjøen er også behagelig, for de som ønsker seg en dypp i havet etter danseøktene. 

Seniordansturene til Peer Gynt Tours har base i byen Pafos og her er det fint å spasere langs strandpromenaden, som strekker seg flere kilometer i begge retninger. Strendene i nærområdet og på resten av øya er blant de reneste i Europa.

Kypros er et kjent sted for mange nordmenn som lyster etter sol og varme året rundt. Ferien trenger derimot ikke å være begrenset til sol og bading. Peer Gynt Tours viser deg nye sider av Kypros, med varierte gruppereiser i form av langtidsferie, yogareise, vandretur eller seniordans. 

Her finner du mer reiseinspirasjon!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få spennende nyheter rett i innboksen!

Hurtigsøk
Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80