Seniordans

Peer Gynt Tours arrangerer turer for seniordansere med kjente og kjære danseledere, og avreise fra ulike flyplasser. Turene er på 12-15 dager, og det danses annenhver formiddag. I tillegg blir det muligheter for å bli med på spennende utflukter, eller bare bade og kose seg. Vi bor på gode hoteller med halvpensjon inkludert.

Seniordans er en forholdsvis ny danseform. Det benyttes internasjonale danser som er forenklet og tilrettelagt for eldre. Musikken består av både folkemelodier og moderne rytmer. Seniordans har en utpreget sosial profil, og dansen er utformet på en måte som gjør den velegnet for eldre mennesker. Alle deltar i dansen, her er ikke ”mann og kvinne”, men rød og blå. Dette har i vesentlig grad bidratt til dens popularitet også blant enslige eldre.

Nye reiser legges ut for salg fortløpende - følg med!

Les mer om reisemålene nedenfor!

Seniordans Kypros

Kypros - Pafos Middelshavsidyll med over 300 soldager i året! Her kan du nyte turkisblått hav, lese en god bok i solstolen og kose deg med gresk-kypriotisk mat. Det er ingen tvil om hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite, gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og elskov, valgte seg Kypros. Kysten med sine bratte klipper som ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 7 995,-

Seniordans Spania - Solkysten

Benalmádena ligger bare 12 km. fra Malaga , mellom Torremolinos og Fuengirola. Benalmádena er delt inn i 3 hovedområder som kombinerer en tradisjonell spansk landsby med en moderne kystresort. Sentrum ligger litt i høyden og er en typisk hvitkalket andalusisk landsby og "Arroyo de la Miel", et livlig boligområde. ....Les mer »
Powered by Travelize