Seniordans

Peer Gynt Tours arrangerer turer for seniordansere med kjente og kjære danseledere, og avreise fra ulike flyplasser. Turene er på 12-15 dager, og det danses annenhver formiddag. I tillegg blir det muligheter for å bli med på spennende utflukter, eller bare bade og kose seg. Vi bor på gode hoteller med halvpensjon inkludert.

Seniordans er en forholdsvis ny danseform. Det benyttes internasjonale danser som er forenklet og tilrettelagt for eldre. Musikken består av både folkemelodier og moderne rytmer. Seniordans har en utpreget sosial profil, og dansen er utformet på en måte som gjør den velegnet for eldre mennesker. Alle deltar i dansen, her er ikke ”mann og kvinne”, men rød og blå. Dette har i vesentlig grad bidratt til dens popularitet også blant enslige eldre.

Nye reiser legges ut for salg fortløpende - følg med!

Les mer om reisemålene nedenfor!

Seniordans Kypros

Kypros - Pafos Middelshavsidyll med over 300 soldager i året! Her kan du nyte turkisblått hav, lese en god bok i solstolen og kose deg med gresk-kypriotisk mat. Det er ingen tvil om hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite, gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og elskov, valgte seg Kypros. Kysten med sine bratte klipper som ....Les mer »

Seniordans Spania

Almuñécar ligger i hjertet av «Costa Tropical», bare 80 km fra de kulturelle byene Granada og Málaga. Her møter vi et helårlig behagelig klima med milde og tørre vintre og varme og solfylte somre. Med fjellene i bakgrunnen og nydelig utsikt til Middelhavet, ligger Almuñécar idyllisk ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 9 550,-

Seniordans Montenegro

- en Adriaterhavsperle på Budvas Riviera med «all inclusive» Montenego er et populært reisemål på lik linje med nabolandet Kroatia. Her finner vi de samme turkisgrønne strendene, fossefall, idylliske middelalderbyer og frodig natur. Becici er en tidligere fiskelandsby, men med sin flotte beliggenhet på ....Les mer »

Seniordans Region Sør-Trøndelag - Dansetreff på Røros

Seniordans Region Sør-Trøndelag inviterer til dansetreff på Røros Hotell 25. – 27. august 2019   Se programmet nedenfor. Ring for bestilling: 35 91 28 20 eller e-post vestfold@peergynt.comLes mer »
Powered by Travelize