Skip to main content

Tropisk vandredrøm i Costa Rica

  • Aktiv ferie - Store verden
  • Vandretur

Costa Rica er definisjonen på den ideelle feriedestinasjonen, med sitt grønne paradis, rike dyreliv og lange hvite sandstrender.

Det smale landet mellom Nicaragua og Panama byr på et bredt spekter av fantastiske naturopplevelser, kulturelle møter og aktiviteter. En vandretur i Costa Rica lever opp til alle forventinger når fjellskoene snøres og jungeleventyret starter.

Godt plassert i Mellom-Amerika, med Stillehavet på den ene siden og Det karibiske hav på den andre, har Costa Rica for lengst blitt en favoritt hos naturelskere. Costa Rica har frodig regnskog med fosser og blå laguner, tropisk tørrskog, en fjellkjede med aktive vulkaner, vakre nasjonalparker, et mangfoldig plante- og dyreliv, kaffeplantasjer, en avslappet atmosfære og paradisstrender.

Den relativt lille størrelsen på landet gjør det mulig å oppleve mye på kort tid. Nauyaca Waterfalls er en av hovedattraksjonene i den sørlige delen av Costa Rica. Området har en naturlig skjønnhet, og den største av fossene har et fritt fall på 45 meter. Tenorio Volcano nasjonalpark og Rio Celeste er et annet høydepunkt på Costa Rica. Omgitt av elven med azurblått vann og regnskog kan man få øye på tapirer, dovendyr, aper og mange andre dyr. Nasjonalparken rundt den kjegleformede vulkanen Arenal byr også på et stort geologisk og biologisk mangfold.

Det er ikke bare naturopplevelser som står for tur når man reiser til Costa Rica. Her kan du komme tett på ett av verdens lykkeligste folkeslag. Costarikanerne lever etter uttrykket «pura vida» som henger sammen med en livsfilosofi av felleskap, glede og livsnytelse. Og det er akkurat dette man opplever når man setter seg ned med en porsjon av den tradisjonelle retten Gallo Pinto og nyter alt det vakre som «den rike kysten» byr på.

 

Klikk her for mer informasjon om vandretur til Costa Rica 

Se alle våre aktive ferier i Store Verden kategorien!

Hurtigsøk
Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80