Skip to main content

Vandretur – fantastiske opplevelser venter deg!

  • Vandretur

Et klokt hode har engang sagt: “Å reise vil si å nå et mål. Å vandre vil si å være underveis”. Hvorfor ikke reise på en vandretur og få begge deler, sier vi. Hva går egentlig vandreturer ut på? Felles for de fleste turene er at de går gjennom vakker natur, ofte av en annen karakter enn du er vant til her hjemme. Du får god mosjon i frisk luft, sammen med likesinnede. Noen turer går i kystområder, andre i slettelandskap eller i høyfjellet. På turene lærer du om fremmede kulturer, historie og geografi. Lokale guider gjør at turen både blir trygg og lærerik. I tillegg sørger reiselederen for at alle har det bra og at forskjellige behov som måtte oppstå blir dekket.

Må du være supersprek for å bli med på en vandretur?

Noen ganger er det deilig bare å slappe av på en sandstrand og la solen varme kroppen – særlig i løpet av lang og kald vinter. Men har du sans for også å være i aktivitet, kan en vandretur være noe for deg. På de aller fleste turene holder det lenge at du er glad i å gå vanlige søndagsturer hjemme og gjerne vant til å gå noe i fjellet. For eksempel er vandreturene til Peer Gynt Tours gradert etter 5 vanskelighetsgrader, der 1 er enkel og 5 betegnes som utfordrende. Dagsturene kan være noe krevende, og kan gå i terreng med en del opp- og nedstigning. Vanskelighetsgraden for vandreturene finner du i beskrivelsen av hver enkelt reise.

Vi nordmenn er født med turstøvler på ...

Vår turkultur (artig uttrykk!) er ganske unik. Får vi ikke gått søndagsturen vår, er ikke helgen komplett. Det ryktes at utlendinger tidligere har sett på oss som noen rare turkamerater. Vi vil mer enn gjerne rusle sammen med noen, men helst ikke snakke så mye for å kunne nyte naturen uten forstyrrelser. Men dette var vel i tidligere tider og gjaldt kanskje først og fremst skiturer, der man gjerne går etter hverandre i sporet. Vår opplevelse av nordmenn på vandretur i dag er i alle fall at de stortrives. Og det er ikke bare på grunn av fantastiske naturopplevelser – vi ser at det sosiale aspektet kanskje er vel så viktig.

Opplevelser er til for å deles.

Under selve fotturen blir opplevelsene sterkere og rikere når du kan peke og si “se der!” til noen. Kanskje andre oppdager ting du ellers ikke hadde fått med deg? Og under middagen senere på dagen mangler det ikke på samtaleemner og glede over alle inntrykkene. Dine reisekompanjonger er på tur med tilsvarende hensikter som deg. Her er det lett å få noen nye venner! Men du bestemmer selvsagt selv hvor mye du vil delta i det sosiale.

Er du nysgjerrig og eventyrlysten? Bare klikk her så åpner det seg en hel verden av muligheter til å nyte livet, treffe nye mennesker og utvide horisonten på samme tid!

Hurtigsøk
Reisekalender
3/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
15/4Vandretur KyprosFra kr. 16 490,-
17/4Magiske JordanFra kr. 22 990,-
25/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 15 990,-
29/5Seniorfavoritt - HardangerFra kr. 10 990,-
30/5Kroatia - YogaturFra kr. 13 990,-
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
8/6Vandretur WalesFra kr. 17 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80