Skip to main content

Opplev fantastiske South-West USA

  • Aktiv ferie - Store verden
  • Vandretur

Opplev USA på beste vis på en roadtrip med vandringer i Ville Vesten! Den sørvestlige delen av USA er utelukkende et eventyr med røde fjellandskap, mektige canyons, spektakulære nasjonalparker og ørken. Besøk statene Utah, Arizona og Nevada – hvor naturen er helt annerledes enn noe annet sted.

Vår aktive ferie i vesten er fullspekket med spennende vandringer. Zion Nasjonalpark i Utah byr på flotte turer, og med sin unike geografi er parken hjemmet til mange ulike dyre- og plantearter. Parkens mest kjente attraksjon er Zion Canyon som på det dypeste er 800 meter. På vandring her får man en utrolig respekt for den mektige naturen.

På tur til sørvestlige USA kan man selvsagt ikke gå glipp av fantastiske Grand Canyon i Arizona. Vandring her blir et minne for livet. Omringet av spektakulær natur og med storslagen utsikt over et ørkenaktig landskap med dramatiske klipper, oaser og røde fjellformasjoner vandres det gjennom dette naturlige underverket.

Underveis i reisen blir det på tide å sette kursen mot Nevada og en av verdens mest beryktede byer, Las Vegas. Deler av veien hit går på autentiske Route 66, og da må det naturligvis innlegges et besøk på en ekte amerikansk diner som tar oss rett tilbake til 50-tallet. Las Vegas er litt av en opplevelse og innfrir alle forventinger man har fra film og TV. Opplev stemningen på The Strip eller dra på et av de mange showene som fremføres i den livlige byen.

Las Vegas er ikke den eneste attraksjonen som Nevada har å by på. Red Rocks er en utrolig kontrast fra det menneskeskapte Las Vegas som bare er en liten kjøretur unna. De røde steinformasjonene vokser opp fra ørkenen og skaper et praktfullt bilde. Her kan man vandre rundt og ta innover seg den rolige atmosfæren før man drar tilbake til liv og røre i Las Vegas.

På vandretur til sørvestlige USA får man med seg «the best of the west», og turen kombinerer livlig byliv med enestående natur som man ikke finner noe annet sted i verden. USA er også et svært gjestfritt land og vi byr på en ekte amerikansk opplevelse.

Les mer om vandretur i USA

Se flere aktive ferier i kategorien Store Verden

Hurtigsøk
Reisekalender
11/4Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 15 990,-
13/4Kypros - YogaturFra kr. 13 990,-
13/4Elvecruise - Holland - BlomstercruiseFra kr. 21 990,-
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
27/5Vandretur AndaluciaFra kr. 13 690,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80