Skip to main content

Rundreise – når du ønsker et større nedslagsfelt

  • Temareiser
  • Rundreise

Når man reiser på rundreise opplever man flere steder ved at man forflytter seg underveis i ferien. En rundreise kan omfatte alt fra et distrikt i et land til en hel verdensdel. På en vanlig ferie, drar man ofte til én destinasjon, der mange opplever at det blir det samme hver dag, og at selv én uke for rastløse sjeler kan bli litt ensformig. På en temareise forflytter du deg som regel, og bor på flere forskjellige hotell. Du får en reise med flere inntrykk, og kommer hjem med et vell av inntrykk og opplevelser.

En rundreise kan for eksempel gå til Spania. Kanskje du vil oppleve hovedstaden Madrid, en av Europas ledende kunst- og kulturmetropoler, før du reiser videre til den gamle hovedstaden Toledo – et levende museum med historiske og religiøse bygninger på hvert hjørne. Ønsker du å kombinere kultur, historie og avslappende ferie? Da kan vi anbefale en rundreise i Hellas. Opplev Athen, demokratiets fødested, og Olympia der de olympiske leker ble unnfanget. Dette er noe av det du får med deg før ferien avsluttes i Tolón, der det er gode muligheter både for shopping, sol og bading. Ønsker du å reise til mer ukjente land kan for eksempel Indias Høydepunkter være den perfekte reise. Der opplever du blant annet et av verdens 7 underverker, Taj Mahal.

Reis enklere, tryggere og få mer ut av dagene!

Når du drar på en gruppereise er det en del ting du slipper å tenke på selv. Uforutsette hendelser som forsinkelser, kanselleringer, mangler på hotellet, sykdom eller uhell – de inntreffer sannsynligvis ikke, men man vet aldri. På gruppereiser ser vi at om noe slikt skulle skje, tar de reisende det langt mer med ro enn om de hadde stått med ansvaret selv. Reiselederen sørger for at alt går knirkefritt. Og skulle et problem oppstå, vil det høyst sannsynlig bli løst både raskere og med et bedre resultat enn om du skulle stått der alene eller sammen din partner eller venn. På destinasjonen vil en lokalkjent guide sørge for at du får med deg det som virkelig er severdigheter og styrer utenom de såkalte turistfellene. Dette gjør at du spare mye tid og anstrengelser både under planleggingen hjemme og på reisen.

Spennende opplevelser og læring på samme tur.

Ønsker du at turen din skal ha et spesielt tema? Hva med en rundreise i Nord-Italias vindistrikter, som er noen av verdens beste. Smak – og spytt ut etter eget behag! Vi tilbyr en rekke forskjellige temareiser. Vårt mål er at du opplever noe utenom det vanlige og kommer hjem med noen nye erfaringer og tanker i bagasjen. Ikke et vondt ord om sol, strand og shopping – på de fleste av våre reiser får du med deg noe av det også.

Er du nysgjerrig og eventyrlysten? Bare klikk her så åpner det seg en hel verden av muligheter til å nyte livet, treffe nye mennesker og utvide horisonten på samme tid!

Hurtigsøk
Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80