Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Reiser med seniorene i fokus

Seniorfavoritter er kvalitetssikre og trygge reiser for de godt voksne. Uansett om man er vel bereist eller ikke, kommer man gjerne til et punkt hvor det er deilig å kunne la noen andre ta seg av planleggingen. På seniorfavorittene til Peer Gynt Tours er alt tilrettelagt for en herlig ferie, og alt en må gjøre er å bli med og nyte turen i godt selskap.

Trygt og sosialt
En seniorfavoritt med Peer Gynt Tours er trygt og sosialt. Opplevelser er ofte bedre når de deles med andre, og det er alltid hyggelig å kunne sette seg ned ved middagsbordet og snakke om en begivenhetsrik dag som man har opplevd sammen.

– Man blir nesten en familie når man er på tur sammen, forteller Mona Lohne Andersen som er en erfaren reiseleder hos Peer Gynt Tours. Middager, utflukter og andre aktiviteter gjøres sammen og her blir man gode venner underveis. Det er også betryggende å vite at man har folk med seg, skulle noe uventet dukke opp. Da er det godt å ha med en erfaren reiseleder og nye venner som kan hjelpe til.

Utvalgte hoteller
Den eldre generasjonen har reist seg ferdig på hoteller med lav standard og dårlig service. På seniorfavorittene er hotellene valgt med hensyn til komfort og beliggenhet. Her skal man kunne bo under hele ferien og ta godt nytte av hotellets tilbud. Flere av hotellene som brukes til seniorfavorittturer er også kun for voksne, som legger opp til en avslappende og rolig ferie.

På seniorfavoritt-turene er frokost og middag alltid inkludert i prisen, og Peer Gynt Tours er påpasselig med at hotellene skal møte standarden som trengs når det gjelder mat og drikke slik at alle kan nyte ferien til det fulle.

Tilrettelagte aktiviteter
Selv om man holder seg på et sted, så trenger ikke ferien å bli noe mindre innholdsrik av den grunn. Noen fine utflukter er alltid en del av seniorfavorittturene. Utfluktene byr gjerne på kulturelle innslag, eller besøk til flotte byer og historiske landemerker. 

En erfaren reiseleder fra Norge er med under hele oppholdet. I tillegg til å være med og arrangere de planlagte utfluktene, arrangerer også reiseleder daglige sosiale aktiviteter. Disse er selvsagt frivillige, og den enkelte velger selv aktivitetsnivået for ferien.

En ferie etter egne behov
Herlige ferier med seniorene i fokus gjør at de godt voksne kan komme seg på tur med et tempo som passer for seg. Seniorfavorittene er egnet for både enslige, par og de som reiser flere sammen. Her ligger alt til rette for at man kan slappe av, bli tatt vare på, være i aktivitet og sosialisere seg med likesinnede etter eget ønske og behov.

Hurtigsøk
Reisekalender
1/3Nordlysjakt og samisk kultur i AltaFra kr. 10 990,-
5/3Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
30/3Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
7/4Vandring og vin i PortugalFra kr. 15 990,-
9/4Elvebåtcruise i Belgia og HollandFra kr. 15 275,-
17/4Kroatia - YogaturFra kr. 9 790,-
20/4Vandretur JordanFra kr. 20 990,-
23/4Svalbard - eksotisk, vilt og vakkert Fra kr. 11 990,-
24/4Vandretur KyprosFra kr. 12 990,-
24/4Slovenia - YogaturFra kr. 14 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80