Skip to main content

Vandretur Sri Lanka

  • Aktiv ferie - Store verden
  • Vandretur

Øya ligger som en perle i det indiske hav, og byr på et mangfold av opplevelser. Fra vakker, uberørt natur til spennende smaksopplevelser og nye kulturopplevelser. I tillegg har landet opptil flere av minnesmerkene på UNESCO`s verdensarvliste.

Havnebyen Negombo tilbyr lange, kritthvite strender perfekt for en avslappende dag i solen, til fargerike markedsgater med eksotiske krydder og smaker. Her vil man garantert få en smaksopplevelse man sent vil glemme.

Sri Lanka byr på mange kulturopplevelser. Kandy finner vi på UNESCOs verdensarvliste, da byen har en rekke religiøse minnesmerker, som for eksempel Buddhisttempelet hvor det er sagt at Buddhas hjørnetann oppbevares.

Når man kommer opp i høyden kan Sri Lanka by på vakkert, frodig og uberørt landskap med et yrende dyreliv. Fra Kandy går vandreturen til fjellkjeden Knuckles som er kjent som et av de vakreste områdene på Sri Lanka. Knuckles byr på vakker, uberørt natur, rismarker, fossefall og lokale landsbyer.

Det er viktig å kjøle seg ned i det tropiske klimaet. I regnskogen finner man små oaser som er fantastiske for en forfriskende svømmetur.

Sri Lanka har mange fjelltopper og turen byr også på vandring i fjellet Kirigalpoththa. Fjellet stiger 2388 m.o.h og er den nest høyeste fjelltoppen på Sri Lanka. Fjellturen byr på majestetisk utsikt. Dette er en fantastisk naturopplevelse.

Et frodig landskap byr på et yrende dyreliv. Vandring gjennom te plantasjer og eukalyptuskog vil by på muligheter til å utforske Sri Lanka`s mangfoldige dyreliv med ulike fugler, sommerfugler, øgler og vakre villblomster.

Øya innehar som nevnt flere av stedene på UNESCO`s verdensarvliste. Nasjonalparken Sinharaja er siste rest av Sri Lanka`s tropiske lavlandsregnskog og blir sett på som et biosfærereservat i internasjonal sammenheng. Her finner man både høye topper og lave daler.  

Sri Lanka vil by på uforglemmelige opplevelser og tid for avslapning for å ta inn alle de vakre omgivelsene. Dette er definitivt et reisemål for deg som ønsker å ta unike opplevelser med hjem.

 

Les mer om vandretur på Sri Lanka

Se flere aktive ferier i kategorien Store Verden

 

 

Hurtigsøk
Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80