Vandretur Catalonia

Vi tar deg med på vandring langs Costa Brava-kysten i Spania. Catalonia byr på postkort-landskap, og er et uoppdaget reisemål for turgåere – men byr på flotte landskaper med bølgende daler, innbydende strender, grønne skoger og dramatiske klipper, ekte spansk landsbyfølelse, god mat og vin. Under hele oppholdet bor vi i Santa Susanna, et  badested med rolig atmosfære. Vi tar daglige vandringer på 11-14 km. langs kysten og i innlandet. Vandringene passer for alle som liker å gå tur, men som ikke ønsker så krevende vandringer. Bli med for å oppleve mange av Catalonias små perler og ekte spansk landsbyfølelse!
 

Vanskelighetgrad 3 (av 5)

Rabatt
 

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

.

Pris fra kr.:
13 990,-
Dager:8
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Barcelona t/r, 7 hotellovernattinger i dobbeltrom, transfers med buss og tog iflg. programmet, 5 vandringer med engelsktalende vandreguide, 7 frokoster, 4 lunsjpakker og 7 middager, vinsmaking inkl. lunsj, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag              Gardermoen – Barcelona – Santa Susanna  
Fly til Barcelona. Transfer til Santa Susanna, kun 6 mils kjøring. Byen har fine strender og et lite sentrum. Innsjekk på Aqua Onabrava Hotel (4*). Hotellet ligger på strandpromenaden, har stort bassengområde ute, innendørs basseng, SPA og treningssenter. Ettermiddagen fri. Informasjon og middag.   

2. dag              Vandring fra Santa Susanna til Sant Pol de Mar  
Vandring langs den flotte stranden i Santa Susanna. I Calella går vi inn i fjellandskapet i Montnegre naturreservat, og fortsetter langs den gamle smuglerruten til landsbyen Sant Pol de Mar. Vi besøker den gamle kirken og den kjente skolen i moderne stil. Transfer tilbake til Santa Susanna. Lunsjpakke og middag.
Distanse: 14 km. Varighet: 5 timer. Opp-/nedstigning: 170 meter.  

3. dag              Vandring til Monells  
Transfer til start sted. Vandringen går gjennom grønne marker og skog til den mystiske middelalderbyen Monells – "Catalonias Toscana". Byen sies å være en av de vakreste i Catalonia. Lunsjpakke og middag.
Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 230 meter. 

4. dag              Fridag i Santa Susanna  
Dagen fri til å benytte seg av hotellets fasiliteter, eller til å utforske Santa Susanna. Felles middag.  

5. dag              Vandring langs kysten til Palamòs   
Transfer til startsted. Vi følger den uberørte kysten med flotte viker og strender til Palamòs – regionens viktigste havneby med fiskemarked hver ettermiddag.  Variert landskap og fin utsikt. Noen av dagens høydepunkter er fiskelandsbyen S´Alguer, et bortgjemt lite paradis, Castell - en av Costa Bravas vakreste strender, og klippe-formasjonene mot Calella de Palafrugell. Lunsjpakke og middag.
Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer.  Opp-/nedstigning: 360 meter.  

6. dag              Vandring til vingård med vinsmaking og lunsj  
I skråningene fra kysten mot Alella ligger vinrankene på rekke og rad. Vi går til landsbyen Valromanes, krysser naturreservatet Serralada og ankommer vinområdet. Lunsj og vinsmaking på bodegaen Bouquet d´Alella. Felles middag.
Distanse: 11 km. Varighet: 5 timer. Opp-/nedstigning: 260 meter.

7. dag              Montserrat med vandring  
Vi skal til fjellkjeden Montserrat. Stedet er kjent for benediktinerklosteret som ligger i fjellet. Fjellformasjonene er spesielle med spisse topper. Noe bratt og mange trapper i dag. Lunsjpakke og middag.
Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 460 meter.

8. dag              Santa Susanna – Barcelona – Gardermoen  
Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Transfer til flyplassen og direktefly til Oslo Lufthavn.

Programmet er preliminært. Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
7/9 Oslo Lufthavn Vandretur Catalonia - Costa Brava Mer enn 8 13 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tilbud tilslutningsbilletter: Fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund og Kristiansand kr. 1.000,- per person. Kun ved ledig kapasitet. Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:               Kr.   1.600,-

Vanskelighetgrad 3 (av 5)

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

Våre turer er gradert etter vanskelighetsgrad: 1 (enkel) – 5 (utfordrende). Denne turen har vanskelighetsgrad 3

 Valuta: Euro

Se her for flere vandreturer!