Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Larnaca – Pafos

  Fly fra Oslo Lufthavn til Larnaca. Transfer til Pafos. Innsjekk på Pioneer Beach Hotel (4*) som er et hotell kun for voksne. Hotellet har flott beliggenhet på stranden, utendørsbasseng, SPA, treningsrom og restauranter. Middag på hotellet.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon for en svømmetur i hotellets basseng, strand, spa eller til bare å nyte ferien. Ønsker du å utforske Pafos på egenhånd, kan vi anbefale å se de flotte mosaikkarbeidene i den romerske villaen "House of Dionysos". Villaen dateres til det andre århundre e.Kr., og er på UNESCOs verdensarv liste. Pafos har en hyggelig småbyatmosfære og en liten havn. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Vi får med oss solnedgangen fra et lite gresk-ortodoks kapell ved hotellet, og spiser felles middag.

 • 3. dag: Yoga og vandring – Afrodites Bad

  Yoga i hotellets hage før frokost. Vandretur med yogainstruktør og lokalguide. Vi skal bli kjent med den mytiske historien om Afrodite. Vi starter vandringen i det naturskjønne området hvor gudinnen steg i land, og fortsetter langs kysten for å se på floraen i området. Underveis blir det piknik med lokale spesialiteter. Vandreturen har fokus på tilpassede fysiske utfordringer samt mental avspenning gjennom tilstedeværelse i naturen. Vandredistanse: 5,5 km. Opp-/nedstigning: + -50 meter. Utflukt totalt: 5 timer. Ettermiddagen til egen disposisjon til å nyte hotellets fasiliteter som spa (på egen regning), svømmebasseng og treningsstudio. Kveldsyoga på hotellet og felles middag.

 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Vi nyter en avslappende dag, og spiser lunsj på egen regning. Ettermiddagen er til egen disposisjon – og da kan du bestille individuelle timer med yogainstruktør. Yoga i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag.

 • 5. dag: Yoga og vandring – Smigies Trail

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost og ny øyvandring. Vandrestien i dag byr på vakker utsikt mot kysten av Akamas-halvøya. Ruten går forbi nedlagte magnesiumgruver og gjennom skog. Piknik underveis. Vandredistanse: 6,5 km. Opp-/nedstigning 300 meter. Utflukt totalt: 6 timer. Yoga i hotellets hage eller inne på hotellet, og felles middag.

 • 6. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon for avslapping og en svømmetur i hotellets basseng eller det turkisblå havet, spa (på egen regning) eller til å bestille individuelle timer med yogainstruktør. Lunsj på egen regning. Kveldsyoga og felles middag på hotellet.

 • 7. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til å nyte ferien. Ettermiddagsyoga før vi tar turen til Pafos lille havn og spiser middag på Theo´s Seafood Restaurant.

 • 8. dag: Pafos – Larnaca - Oslo

  Yoga i hotellets hage før frokost. Vi nyter dagen og spiser lunsj på egen regning. Transfer til flyplassen i Larnaca om ettermiddagen, og retur med kveldsfly til Oslo Lufthavn.