Yogatur til Kroatia

Velkommen med på yogatur til vakre Kroatia - med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Vi drar til Pelješac-halvøya for å hente ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Her bor vi på et godt 4* hotell i rolige omgivelser ved stranden, 10 minutter fra koselige Orebić.  Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.


I juni kan du delta på yin- og mediyoga timer med Maria Andersen som er en erfaren kursholder. Dette er terapeutiske yogaformer som fokuserer på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Maria Andersen er også akupressør, stress-, massasje- og bindevevsterapeut.

Bli bedre kjent med Maria ved å klikke her! På lenken kan du også ta kontakt og få en prøvetime før du bestiller tur! 

 

Yogaundervisningen i oktober ledes av Julia Skurdauskiene. Julia har praktisert ulike retninger av Yoga, Qigong og Pranayama siden 2000, samt Vipassana-meditasjon og lyd healing. Hun er internasjonalt sertifisert Hatha Yoga instruktør. Hatha Yoga er den mest kjente formen av yoga, og de fleste andre yogastiler stammer fra denne.

 

 

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
mer enn 95 dager før avreise!

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Dubrovnik - Ston - Orebic

  Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Vi besøker Ston for kort omvisning og middag på vei til hotellet. Ston har en middelaldermur som i sin tid ble kjent som Europas svar på Den kinesiske mur. I dag er muren drøye fem kilometer og knytter de to småbyene Ston og Mali Ston sammen. Vi spiser middag på lokal restaurant før vi fortsetter til Orebic. Innsjekk på Aminess Grand Azur Hotel (4*). Hotellet ligger idyllisk til ved Adriaterhavskysten, og her blir det en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage /inne på hotellet før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Hotellet har to utendørsbassenger, hage, solterrasse, bar og restaurant som serverer middelhavsretter med lokalproduserte råvarer. Kanskje frister en svømmetur, en strandtur eller å følge strandpromenaden til sentrum av romatiske Orebić. Byen er en av de mer ukjent perlene i Kroatia, og ligger midt i Kroatias vindistrikt. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag på hotellet.

 • 3. dag: Båttur (mot tillegg)

  Yoga før frokost. I dag er det mulig å bli med på utflukt med båt. Turen starter med et avslappende cruise gjennom Pelješac kanalen og vi stopper ved en av øyene. Mens vi bader og slapper av, vil mannskapet lage et deilig fiskemåltid som nytes med et glass vin. Ettermiddagen til egen disposisjon for avslapping og yoga på hotellet. Felles middag.

 • 4. dag: Utflukt til Korčula.

  Yoga før frokost. I dag skal vi besøke Korčula by som ligger på en øy rett utenfor Orebić. Vi spaserer til havna, tar ferge til Korčula og møter en lokalguide som tar oss med til fots rundt i gamlebyen. Vi får høre om byens dagligliv og historie. Deretter spiser vi lunsj på en av de lokale restaurantene og får også litt tid til å rusle rundt på egenhånd, før vi tar fergen tilbake til Orebic. Yoga inne på hotellet eller i hotellets hage før middag.

 • 5.-7. dag: Avslappende dager på hotellet

  Yoga i hotellets hage/inne på hotellet før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning. Mulighet for individuell yogaterapi med instruktør. Yoga før vi nyter en siste middag på hotellet.

 • 8. dag: Orebic – Dubrovnik - Oslo

  Frokost før tidlig transfer til flyplassen, og retur med formiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Kart