Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Opplev kontrastenes land på vandring i Sør-Afrika

Sør-Afrika er et spektakulært land, og som skapt for den aktive reisende. Landet er kjent for sin store variasjon, både i mennesker, dyreliv og landskap. Bli bedre kjent med landet med de enorme kontrastene på en reise som inkluderer fantastiske vandringer og opplevelser.

Reisen rundt i Sør-Afrika starter i Johannesburg. En verdenskjent by, som også er landets største. Den yrende byen er et samplepunkt for mange ulike kulturer og her lærer man mye om Sør-Afrikas fascinerende, men dystre historie. På vandring gjennom Soweto får man et unikt innblikk i den vibrerende townshipen, og man går gjennom den eneste gaten i verden hvor man kan finne huset til to Nobels Fredspris-vinnere. En lokal guide som er oppvokst i Soweto guider oss gjennom ruten som de protesteredene skolebarna gikk den 16. juni, via Nelson Mandelas hus, og til huset hvor Desmond Tutu bor.

Etter oppholdet i Johannesburg går turen videre til den sjarmerende byen Hazyview, som blir utgangspunktet for store deler av turen. Her er man omringet av bananplantasjer og dramatiske fjell som strekker seg utover horisonten. Det er ikke bare turister som tiltrekkes til denne vakre byen. Her kan man få øye på en rekke ulike dyrearter som aper, vakre fugler, og til og med flodhester.

Sør-Afrika byr på fantastiske vandringer, og den berømte Panoramaturen er en av de. Langs ruten strekker fjellene seg oppover og skaper et spektakulært skue utover det ville landskapet. Her skal vi se utover vakre Blyde Canyon, mens vi vandrer kjente ruter som Leopard Trail.  Et annet populært landemerke vi besøker langs Panoramaruten er God’s Window. Her stuper klippene 700 meter ned, og man er omringet av fossefall, fjellformasjoner og grønne åser.

Dyrelivet i Sør-Afrika er enestående, og på safari Krügerparken kommer vi tett på fantastiske dyr. Utforsk en av verdens mest kjente nasjonalparker gjennom både bushwalk og safari. Her er det bare å gjøre klart kameraet når vi drar på leting etter The Big Five. Erfarne guider deler sin kunnskap om spor, dyreadferd, fugler og planter, og gjør dagene i Krügerparken til et fantastisk eventyr.

Etter en aktiv ferie i Sør-Afrika sitter man igjen med et mangfold av minner og opplevelser. Fra kultur og historie i Johannesburg, til enestående naturopplevelser i Mpumalanga-provinsen. Et enestående eventyr til fots er tilbakelagt når man setter kursen hjem igjen.

 

Klikk her for mer informasjon om vandring og safari i Sør-Afrika

Se alle våre aktive ferier i Store Verden kategorien!

Hurtigsøk
Reisekalender
1/3Nordlysjakt og samisk kultur i AltaFra kr. 10 990,-
5/3Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
30/3Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
7/4Vandring og vin i PortugalFra kr. 15 990,-
9/4Elvebåtcruise i Belgia og HollandFra kr. 15 275,-
17/4Kroatia - YogaturFra kr. 9 790,-
20/4Vandretur JordanFra kr. 20 990,-
23/4Svalbard - eksotisk, vilt og vakkert Fra kr. 11 990,-
24/4Vandretur KyprosFra kr. 12 990,-
24/4Slovenia - YogaturFra kr. 14 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80